• rokikaciga
    5.8k
    Ovi kaj su glasali da ispadamo iz EL bi trebalo banati zauvijek
  • Omake
    12.3k
    Igramo kući, mlađi smo, motiviraniji, gladniji, viši, jači uigraniji bih čak rekao. Kasimpaša ih je baš ubijala kroz tranziciju i prekide. Očekujem sličnu utakmicu kao protiv mitomana, nadam se i isti rezultat.
  • Droljo
    21.2k

Pa ne moraju svi navijači biti optimisti. Ili je to jedno od pravila foruma?
  • Twisted1
    988
    Velika šteta kaj Bennacer ne može igrati.
  • Georg Koch
    6.7k
    ocekujem uskoro bombastican clanak nasih medija: "Doznajemo, Bennacer ipak moze igrati EL za Dinamo".
    I u clanku nastavak gdje pise, ako prodjemo skupinu da ce se moci prijaviti novi igraci :rofl:
  • rokikaciga
    5.8k
    Ne moraju, ali je to sramota izjaviti ako.mene pitas iskreno. Pogotovo kad smo prosle godine sa igracima Ujpesta, Sarajeva i Traktora skoro prosli dalje u LP sa tezim zdrijebom
  • Tranzicijski Napad
    762

A i alanyspor. U odnosu na moua, tedesco trazi puno intenzivniju igru ali se i radi toga puno vise umaraju pa se povlace u niski blok radi odmora i tu treba trazit sansu.
  • Crni86
    15.5k
    Zajc zabija ili asistira protiv svojeg bivseg poslodavca.
  • Omake
    12.3k
    imaju li oni igrača koji to mogu isporučiti, tu intenzivniju igru? Nisam im previše upoznat s rosterom, na prvu mi samo Semedo djeluje kao takav, možda Fred, ali ako ti je zadnji vezni metar žilet, fali ti skakača kod svih prekida.
  • Crni86
    15.5k
    Gledam sad njihov roster iz zadnje tekme.
    Meni to ne izgleda nista specialno, dapace cak na razini kad su i zadnji put dosli na maksimir.

Talisca godine saudijske arabije, semedo takoder, fred je tamo vec par godina i nista specialno, asensio vjeciti talent i samo seobe iz kluba u klub, soyuncu i skrinar nekada bili top igraci ali sve mi se cini u debelom padu. Ederson u zadnjoj sezoni za city isto tako izvodio sranja zato su ga i mjenali.

Sve u svemu lice na hajduk. Skup zvucnih imena koji su u velikom padu.
  • scooniepenn
    5.6k

Od bezalkoholnih jedina koja se da popiti je Heineken, i to by far najbolja. Nije kao alkoholna, ali jedina koja je i blizu alkoholnoj.
  • scooniepenn
    5.6k

Defanzivna tranzicija im je slično kao nama lani, jednom rječju kriminalna. Gledao sam ih protiv Benfice pa si mislim OK, Benfica je za njih druga dimenzija, ali je bome i Kasimpasa u tranziciji izgledala kao PSG. Oosterwolde i Archie Brown su defanzivno jao tanki i to bi Mini Morris Valinčić i Fox Terrier morali iskoristiti, bez obzira tko od navedenih igrao lijevog beka. Osim toga, kao što si rekao u prekidima su jako tanki. S obzirom da smo dolaskom Belje, Mckenne i Rodrigueza pa i Ljubičića postali totalno druga momčad u tom segmentu igre, tu bi mogli isto profitirati.
  • miro
    7.5k
    Domingueza kolega :smile:
  • Tranzicijski Napad
    762

A naprimjer fred i brown su im u ovim utakmicama bili glavni trkaci, 12.nes km , cak su probili timski rekord protiv trabzona sa 119km pretrcanih a stim da imaju 65% minimalno posjeda to je zabrinjavajuce.
  • Papastrumf
    19.3k
    Na utakmicama koje policija okarakterizira kao visokorizične nema točenja alkoholnih pića. To je u HNL-u u pravilu samo derbi protiv hajduka, a što se tiče ove 4 europske utakmice ove sezone, to će biti samo utakmica u srijedu.
    Da se klub pita ni jedna ne bi bila visokorizična jer je prodaja neusporediva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet