• Mr Anderson
    14k
    Niš onda, zagrijat se prije tekme.
  • Tranzicijski Napad
    762
    Gledam malo jucerasnju tekmu fenera, ako uspijemo u ovoj zoni imati igraca(ljubicica) u tranziciji imamo velike sanse.

VZtr33l.png
  • nemapredaje
    6.1k

@Tranzicijski Napad vidi šansu u tranzicijskom napadu :smile:
  • KtcGoat
    1.3k
    Jedva cekam da nam se turci nakote u komentarima po instagramu
  • Tranzicijski Napad
    762

Vis vraga, dobro mozemo im nauditi i kad se povuku u niski blok.
  • antecacic
    149
    Ovaj trener Fenera koji je došao nakon Mourinha je najveća prevara na svijetu. Odnosno u svijetu nogometa. Čovjek je razorio Belgiju i od njih napravio Wales, a znamo kakvo napadačko oružje imaju i kako su potentni.

Pada mi napamet izjava Miroslava Blaževića - Ćire i legendarna usporedba s Capellom, odnosno da je Talijan krenuo iz njegovog Travnika da bi stigao do Turbeta. Tako možemo povući i sada paralelu. Da je Tedesco krenuo iz Međimurja kao Kova, danas bi vodio Karlovac, puno sam rekao i to.

Očekujem nas ofenzivne, agresivne, da iziđemo visoko i stisnemo ih na 30 - ak metara od gola. Ovaj Fener je jednostavno lošiji i od onog iz 2018. godine. Tad je krenula Bjelkova revolucija s 4-1. Nadajmo se i Kovinoj sada. Dodat ću i da nemamo nekog ZM koji će sve razjebati godinu i pol kasnije, nego ZB koji je štitonoša trenera i traži kontinuitet.

Gledao sam utakmicu s Kasimpasom, pa bolji smo za klasu, čak i dvije. Očekujem dva razlike za nas. A onda konačno i rotiranje za Belupo.
  • Paggini
    70.4k
    Nemojmo skakati, nemojmo gledati kako su igrali, nemojmo umanjivati jer uvijek najebemo kad to radimo. Znam da smo navijači i sve to stoji, ali mi je to teskk copranje :worry:

Bilo kako bilo, u jedno sam siguran - da će dečki izaći na teren kao čopor gladnih džukela i kako god da završi sam siguran da ćemo biti ponosni na njih.

Ali se Slavena recimo bojim hahah
  • rokikaciga
    5.8k
    Od prve minute moramo ici na kost, glavom na kopacku i 100% u svaki duel, bit spreman na drugu loptu...to je recept i uvjeren sam sa mozwmo barem do cetvrtine finala
  • emilperska
    11.8k
    Za Europu me boli kurac ove godine s ovakvom novom ekipom. Ne očekujem ništa.

HNL naslov ove godine je majka svih majki i egzistencijalno pitanje.
    Europa liga je ove godine je tu za učenje. Ne treba očekivati ništa.
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Dajte prestanite umanjivati važnost EL.
  • emilperska
    11.8k
    Hocemo li igrat osminu finala EL, polufinale EL ili završit ligaško natjecanje s 3 boda je kratkoročno i srednjoročno irelevantno ako ne osvojimo naslov ove sezone iz financijskog i sportskog aspekta.

Naravno da se neće tankirat u EL, ali to ove godine nisu utakmice sezone. Utakmica sezone je Belupo, pa Loksa pa Osijek itd.
    Ovo sve u EL je bonus. Lijepi bonus, ali ako ne osvojimo HNL nebitan bonus.

Razmišljam samo o tome kako bi +3 u odnosu na Hajduk lako moglo bit +5 nakon nedjelje.
  • rokikaciga
    5.8k
    Nije irelevantno jer moramo osvojiti sto vise bodova za koeficijent. Digli smo ljestvicu i moramo ju drzati visoko i dalje. Da smo tako prosle godine razmisljali o LP onda bi se vec 2 mjeseca patili u kvalifikacijama.

Meni je to defetisticko razmisljanje i nije kako bi Dinamo trebao funkcionirati.
  • Dudu
    2.6k
    Baš dobra opcija, tankiraš EL, budeš prvi u HNL-u, dogodine slučajno ispadneš u drugom pretkolu Lige Prvaka.

Egzistencija ✅️
  • Paggini
    70.4k
    Brijem da nam i Europa i HNL mogu biti važni u isto vrijeme
  • emilperska
    11.8k
    Govorim u kontekstu da je ekipa mlada, novokomponirana bez euro iskustva. Naravno da se igrači pripremaju da idu na 24 boda i to je normalno.

Ja govorim o kontekstu očekivanja navijača Dinama za Europu da su za ovu sezonu prevelika. Ovo nije Bjeličin Dinamo iz 2018. Ovo je Dinamo iz sezone prije gdje su se nakon izgubljenog naslova slagale konture ekipe koja je promarširala godinu dana kasnije. Imamo ekipu s 15 novih igrača. Redom mlađih od 23.

Fener je jednog igrača platio kao mi svih 15, ali doslovce. Ne nabijajmo dečkima presing tamo gdje ga nema i gdje nije realan. Mi sutra nismo favoriti.

Presing mora postojati protiv Belupa, Lokse kada je sve osim 3 boda ogroman kiks.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet