• rokikaciga
    5.8k
    Govoris da nemamo euro iskustva a u prvih 11 ce (vjerojatno) bit Neva, reprezentativac Skotske, bivsi igrac Barce, Misic, bivsi igrac Fenera, bivsi bundesligas, ajde Bakrar i Hoxha, jos jedan bivsi bundesligas.

A na klupi KTC, Villar sa 130+ nastula u najjacim natjecanjima, bivsi Bayernov igrac koji je s nama igrao Europu...

Kakva je to mitomanija jebote?

Ederson se raspada vec 3 godine kao golman, Fener pun raspalih i nemotiviranih igraca.

Na zadnje pitanje nisi vrijedan odgovora.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Dinamo je favorit protiv Fenerbahčea u Maksimiru, bez obzira na sve.

Da razjasnimo, neću se javiti iza utakmice s kritikom ako se dogodi poraz, ali ovo je moje mišljenje o susretu i protivniku koji nadolazi. Niti su oni jednako raspoloženi doma i u gostima, niti su fokusirani stopostotno na Europu, jer su u kurcu što se tiče prvenstva, nemaju titulu valjda kao i Hajduk, dvoznamenkasti broj godina.

Ekipa sastavljena od potrošenih i demotiviranih imena s dobro pobiberenim ugovorima, koja je još i u upravljačkoj krizi, a dojma sam da ni s novim (upitnim) trenerom nisu kliknuli.

Meni sve miriši na novih 4-1.
  • Droljo
    21.2k
    Kladionica kaže da dinamo nije favorit. 3 je na nas a 2.30 na turke.
  • emilperska
    11.8k
    Govoris da nemamo euro iskustva a u prvih 11 ce (vjerojatno) bit Neva,rokikaciga

Navodiš valjda najgoreg prvog golmana Dinama nakon Lončarića kao primjer jačine kadra za megdan s Fenerom.

Nisi mi odg mitomane, koji ti je točno prvi profil ovdje da znam s kime pričam?
  • grba
    367
    3 je na nasDroljo

Poklon
  • Paggini
    70.4k
    Navodiš valjda najgoreg prvog golmana Dinama nakon Lončarića kao primjer jačine kadra za megdan s Fenerom.emilperska

Zasto se ne referiras na ostatak posta?

Ili evo, detaljnije na ovaj post:

Kaže Jeličić u Dinamu samo Nevistić i Mišić imaju iskustvo igranja europskih natjecanja. Inače:

Theophil
    McKenna
    Dominguez
    Hoxha
    Beljo
    Vidović,
    Stojković
    Zajc
    Villar
    Kulenović
    Ljubičić
    Zagorac

ne postoje u Jeličićevoj ludoj glavi. Beljo došao do četvrtfinala konferencijske lige sa Rapidom,Zajc sa Fenerom Theophil bio glava najvećih euro rezultata Dinama, Zagorac isto, Hoxha rušio Betis, Kulenović parao mreže prošle godine u Ligi prvaka, Dominguez je igrao samo za Barcelonu, Vidović jadnik morao trpjeti Bayerna u Ligi prvaka, Villar igrao u sezoni osvajanja konferencijske lige Rome, nevjerojatno je kakvu televiziju plaćamo za širenje ogavnih laži.
    Noel
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Kladionica kaže da dinamo nije favorit. 3 je na nas a 2.30 na turke.Droljo

Po ovome veći favoriti nego kae Hajduk bio protiv nas. A realno, dosta ljudi je mislilo da buju nas maznuli (ja prvi nisam bio optimističan prije susreta)
  • Dzoni
    2.1k

Sva sreća pa ljudi koji vode Dinamo i manje više bilo koji ozbiljan klub ne razmišljaju tako
  • deda
    41.2k
    U ovom trenutku ne vjerujem da bi itko stavljao bilo kakve prioritete tj. prednosti na neko natjecanje. Rana je faza, treba krenuti tekmu po tekmu, svaku na pobjedu, a rasplet događaja može eventualno nešto gurnuti u prvi ili drugi plan iako se čak slažem s Perškom da je nama važniji ove godine HNL nego Europa. Ponavljam, ne mislim da uprava, trener i igrači o tome uopće trenutno razmišljaju prije svega jer imaju dovoljno širok roster za oba kolosijeka.
  • rokikaciga
    5.8k
    koji ti je točno prvi profil ovdjeemilperska

Ovo mi je prvi i jedini profil ovdje. To ti mogu i admini potvrditi ako ce te to toliko zanimati.

Sumnjam da je netko od neaktivnih imao analize kao ja :cool:
  • Filip85
    887
    3 na nas ? Auuu...bit će vatreno za vikend...
  • fakin
    1.3k
    koliko se očekuje gostujucih navijaca u srijedu ako je ovo visokorizicna utakmica?
  • Dinamosaur
    2.6k
    Auuu...bit će vatreno za vikendFilip85

Uz vatromet zapjevaj "Volim samo Dinamo, alkohol i žene, i kada nam dolazi Fe ner bah ce" :grin:
  • emilperska
    11.8k

Pa naše pozivanje na iskustvo je "mi imamo igrače koji su nastupali u ligama petice".
    Njihovo bi bilo "mi imamo osvajače LP, Serie A, La lige, Premiershipa, Lige nacija itd".

Velim, normalno je da igrači idu na 24 od 24 boda i da nemaju glavima mindset da ove godine Europa nije bitna.

S druge strane, navijači su prenerealni. Zarotiran je cijeli roster, uvelike i pomlađen. Npr. igrač koji njima nije mogao ni biti u rotaciji, nama će sutra vjv bit starter i to jedan od pouzdanijih. Za golmana kojeg su oni škartirali, mi bi dušu dali da ga imamo itd.
    Ove euro sezone mi smo objektivni favoriti protiv Steuae i Malma. Ovo s Maccabijem je vidim teško procjenit i kladionicama neke izglede. Sve ostalo, mi smo u podređenom položaju.

Sudit ekipu po tome da li ce uzet 5,6 ili 13 bodova u EL mi je irelevantno ako isporuče HNL naslov koji će nam poslužit kao ulaz u kvale LP, slanje Hajduka kao jedinog konkurenta još niže, donijet iskustvo mladim igračima, uigrat neke nove sheme da bi u ljeto 2026. imali do kraja poslozenu momcad.
  • rokikaciga
    5.8k
    Njihovo bi bilo "mi imamo osvajače LP, Serie A, La lige, Premiershipa, Lige nacija itd".emilperska

Imamo osvajače La lige, Konferencijske lige, Serie A, Afričkog kupa nacija, Bundeslige...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet