• rokikaciga
    18.6k
    Govoris da nemamo euro iskustva a u prvih 11 ce (vjerojatno) bit Neva, reprezentativac Skotske, bivsi igrac Barce, Misic, bivsi igrac Fenera, bivsi bundesligas, ajde Bakrar i Hoxha, jos jedan bivsi bundesligas.

A na klupi KTC, Villar sa 130+ nastula u najjacim natjecanjima, bivsi Bayernov igrac koji je s nama igrao Europu...

Kakva je to mitomanija jebote?

Ederson se raspada vec 3 godine kao golman, Fener pun raspalih i nemotiviranih igraca.

Na zadnje pitanje nisi vrijedan odgovora.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Dinamo je favorit protiv Fenerbahčea u Maksimiru, bez obzira na sve.

Da razjasnimo, neću se javiti iza utakmice s kritikom ako se dogodi poraz, ali ovo je moje mišljenje o susretu i protivniku koji nadolazi. Niti su oni jednako raspoloženi doma i u gostima, niti su fokusirani stopostotno na Europu, jer su u kurcu što se tiče prvenstva, nemaju titulu valjda kao i Hajduk, dvoznamenkasti broj godina.

Ekipa sastavljena od potrošenih i demotiviranih imena s dobro pobiberenim ugovorima, koja je još i u upravljačkoj krizi, a dojma sam da ni s novim (upitnim) trenerom nisu kliknuli.

Meni sve miriši na novih 4-1.
  • Droljo
    32.2k
    Kladionica kaže da dinamo nije favorit. 3 je na nas a 2.30 na turke.
  • emilperska
    18.8k
    Govoris da nemamo euro iskustva a u prvih 11 ce (vjerojatno) bit Neva, — rokikaciga

Navodiš valjda najgoreg prvog golmana Dinama nakon Lončarića kao primjer jačine kadra za megdan s Fenerom.

Nisi mi odg mitomane, koji ti je točno prvi profil ovdje da znam s kime pričam?
  • grba
    1k
    3 je na nas — Droljo

Poklon
  • Paggini
    99.6k
    Navodiš valjda najgoreg prvog golmana Dinama nakon Lončarića kao primjer jačine kadra za megdan s Fenerom. — emilperska

Zasto se ne referiras na ostatak posta?

Ili evo, detaljnije na ovaj post:

Kaže Jeličić u Dinamu samo Nevistić i Mišić imaju iskustvo igranja europskih natjecanja. Inače:

Theophil
    McKenna
    Dominguez
    Hoxha
    Beljo
    Vidović,
    Stojković
    Zajc
    Villar
    Kulenović
    Ljubičić
    Zagorac

ne postoje u Jeličićevoj ludoj glavi. Beljo došao do četvrtfinala konferencijske lige sa Rapidom,Zajc sa Fenerom Theophil bio glava najvećih euro rezultata Dinama, Zagorac isto, Hoxha rušio Betis, Kulenović parao mreže prošle godine u Ligi prvaka, Dominguez je igrao samo za Barcelonu, Vidović jadnik morao trpjeti Bayerna u Ligi prvaka, Villar igrao u sezoni osvajanja konferencijske lige Rome, nevjerojatno je kakvu televiziju plaćamo za širenje ogavnih laži.
    — Noel
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Kladionica kaže da dinamo nije favorit. 3 je na nas a 2.30 na turke. — Droljo

Po ovome veći favoriti nego kae Hajduk bio protiv nas. A realno, dosta ljudi je mislilo da buju nas maznuli (ja prvi nisam bio optimističan prije susreta)
  • Dzoni
    8.2k

Sva sreća pa ljudi koji vode Dinamo i manje više bilo koji ozbiljan klub ne razmišljaju tako
  • deda
    48.5k
    U ovom trenutku ne vjerujem da bi itko stavljao bilo kakve prioritete tj. prednosti na neko natjecanje. Rana je faza, treba krenuti tekmu po tekmu, svaku na pobjedu, a rasplet događaja može eventualno nešto gurnuti u prvi ili drugi plan iako se čak slažem s Perškom da je nama važniji ove godine HNL nego Europa. Ponavljam, ne mislim da uprava, trener i igrači o tome uopće trenutno razmišljaju prije svega jer imaju dovoljno širok roster za oba kolosijeka.
  • rokikaciga
    18.6k
    koji ti je točno prvi profil ovdje — emilperska

Ovo mi je prvi i jedini profil ovdje. To ti mogu i admini potvrditi ako ce te to toliko zanimati.

Sumnjam da je netko od neaktivnih imao analize kao ja :cool:
  • Filip85
    1.6k
    3 na nas ? Auuu...bit će vatreno za vikend...
  • fakin
    6.6k
    koliko se očekuje gostujucih navijaca u srijedu ako je ovo visokorizicna utakmica?
  • Dinamosaur
    3.6k
    Auuu...bit će vatreno za vikend — Filip85

Uz vatromet zapjevaj "Volim samo Dinamo, alkohol i žene, i kada nam dolazi Fe ner bah ce" :grin:
  • emilperska
    18.8k

Pa naše pozivanje na iskustvo je "mi imamo igrače koji su nastupali u ligama petice".
    Njihovo bi bilo "mi imamo osvajače LP, Serie A, La lige, Premiershipa, Lige nacija itd".

Velim, normalno je da igrači idu na 24 od 24 boda i da nemaju glavima mindset da ove godine Europa nije bitna.

S druge strane, navijači su prenerealni. Zarotiran je cijeli roster, uvelike i pomlađen. Npr. igrač koji njima nije mogao ni biti u rotaciji, nama će sutra vjv bit starter i to jedan od pouzdanijih. Za golmana kojeg su oni škartirali, mi bi dušu dali da ga imamo itd.
    Ove euro sezone mi smo objektivni favoriti protiv Steuae i Malma. Ovo s Maccabijem je vidim teško procjenit i kladionicama neke izglede. Sve ostalo, mi smo u podređenom položaju.

Sudit ekipu po tome da li ce uzet 5,6 ili 13 bodova u EL mi je irelevantno ako isporuče HNL naslov koji će nam poslužit kao ulaz u kvale LP, slanje Hajduka kao jedinog konkurenta još niže, donijet iskustvo mladim igračima, uigrat neke nove sheme da bi u ljeto 2026. imali do kraja poslozenu momcad.
  • rokikaciga
    18.6k
    Njihovo bi bilo "mi imamo osvajače LP, Serie A, La lige, Premiershipa, Lige nacija itd". — emilperska

Imamo osvajače La lige, Konferencijske lige, Serie A, Afričkog kupa nacija, Bundeslige...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet