• Pacho
    5.7k

Jebat im majku osmanlijsku tolikim intenzitetom da im i kozojebski rodaci u centralnoj Aziji iz koje su se dofucali to osjete. Deus Vult.
  • Peškaman
    7.9k
    Jednim dijelom se slažem s Emilom, pretpostavljam da ne misli da nam igrači nisu iskusni u Europi već da određena skupina ljudi skupa nema iskustva u Europi.
    Potrebno je vremena i utakmica da se igra stvori i da dođu plodovi te igre. To najbolje možemo vidjeti na primjerima utakmica u HNLu gdje smo u jednom poluvremenu brutalni dok u drugom stagniramo. Još jedan je primjer utakmica protiv Gorice i utakmica protiv Hajduka,dvije dijametralno suprotne utakmice/pristup igrača/igra.

Iskreno,bio bih zadovoljan i bodom,naravno želja su sva tri. Fener je ozbiljna momčad s ozbiljnim imenima,doduše neka imena su već pri kraju karijere i u modu bolikurčine ali i dalje sasvim respektabilan protivnik koji je u dvomeču prošao Feyenoord a i bio 50/50 protiv Benfice.

S druge strane, kada vidiš da u prvenstvu kiksaju protiv Kasimpase/ Alanyaspora koji vrijede manje od nas (20-25 mil. €) i da nisu neki bauk na gostovanjima opet postoji nekakav glas u glavi da bismo mogli uzet' sva tri boda. Da ne spominjemo da su im trenutno ili su već bili izbori za predsjednika kluba gdje je osvojio neki lik koji ima veze s kladionicama što je zabranjeno prema nogometnom savezu Turske pa je sasvim moguće da neće moći preuzeti poziciju (bar ne odmah). Večerašnjom pobjedom Galate bi već nakon šest kola zaostajali šest bodova - sasvim sigurno nisu u dobroj atmosferi.

Nadam se da će Fener izaći napadački - da neće stati u bunker i tražiti priliku preko kontranapada, priželjkujem sličnu utakmicu kao protiv Hajduka.
  • De Oliveira
    1.8k
    Treba im u srijedu pridruziti Galatasaray i Besiktas da nam ne bude prelagana utakmica. Pomesti cemo ih.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Ovo bi im realno pustio pred utakmicu. We remember, in September...
  • Masto
    211
    Ideja za koreografiju nikola šubić zrinski u plavom dresu
  • Jay
    2.7k
    Jedan turski klub smo riješili prekjučer, drugi ćemo preksutra.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Jebat im majku osmanlijsku tolikim intenzitetom da im i kozojebski rodaci u centralnoj Aziji iz koje su se dofucali to osjete. Deus Vult.Pacho

ne pada mi napamet pratiti turske klubove, ali poznavajući njihov modus operandi u prvom sastavu vjerojatno imaju jednog turčina. :lol:
  • hb1
    184
    Gledao sam kad su ispali od Benfice u play offu, meni su oni izgledali očajno a i Benfica nije nista posebno odigrala, doduše tad je još Jose bio tamo ali nije baš ni davno otišao, ja vidim dosta šanse za nas.
  • Hectorharatti
    336
    Da je okacit transparent Templera koj se nosio na utakmici protiv Dragovoljca 2014
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube