• emilperska
    11.8k
    La ligerokikaciga

Dominguez s 3 nastupa? Ok..
    Villar je otišao na zimu iz Rome prije osvajanja KL. U trenutku osvajanja KL igrao je za ostanak s Getafeom.

Bennacer kojeg spominješ nema pravo nastupa..
  • Krizy
    61.4k
    Fenerpastće
  • rokikaciga
    5.8k
    Nego daj mi reci kaj misliš o tome da je ovo moj prvi i jedini profil na forumu? Nisi mi ništa odgovorio.

Njima igra igrač koji nije mogao igrat u fenjerašu Aston Villi koju bi mi rastavili na proste faktore...o čem pričamo. Njihov golman ima problema sa kukovima i koljenima, refleksi su mu pali drastično i zato ga se Pep riješio.

Bennacer kojeg spominješ nema pravo nastupa sutra..emilperska

Nema nitko od naših igrača pravo nastupa sutra. Jer sutra ne igra Dinamo.

Kad već toliko pametuješ, kontriraš i daješ negativnu energiju (a usput odgovaraš na frakcije postova...jako bezobrazno btw) za moj voljeni Dinamo, onda si bar mogao vidjeti i zapamtiti da ne igramo sutra već u srijedu.
  • emilperska
    11.8k
    onda si bar mogao vidjeti i zapamtiti da ne igramo sutra već u srijedurokikaciga

Naravno da igramo u srijedu, lapsus. Ja imam GK i idem, kao sto sam na svakoj bio. Ideš li i ti ili si interne bojna?

Neodoljivo bacaš na ove trajno banirane forumaše s višestrukim profilima. S obzirom da je sve popularniji VPN na forumu i da si tu 8 mjeseci, a pobrao si pamet cijelog foruma, ne vjerujem ti da ti je ovo prvi profil. Lako se zaobiđu kontrole admina.
    Tvoje naglo aktiviranje u prosincu/siječnju koreliraju s banovima nekih starih forumaša i od starta si na 10+ postova dnevno. Kao da si nastavio tamo gdje si stao ranije.

Njima igra igrač koji nije mogao igrat u fenjerašu Aston Villi koju bi mi rastavili na proste faktore.rokikaciga

Sad smo došli do tog da bi Villu rastavili na proste faktore hahaha. Povlačim se iz rasprave. Shvatio sam da imaš 15 godina.
  • Xpert1992
    0
    Ma svaka tekma je bitna i sve se broji. Prvenstvo, liga i kup, nema kalkulacija, od ove sezone na dalje opet meljemo. U to sumnje nema.

Nego. Kaj mislite ko ce nam startat? Mislite da bu se Kova odlucil na Misic, Ljubicic, Stojkovic u sredini ili ce ostat Zajc? Ljevo Krilo Vidovic ili ostaje Hoxha? Desno Lisica ili Bakrar?

Ja si nekak mislim da bude to izgledalo ovak

Nevistic
    Valincic-Dominguez-Mckenna-Goda
    Ljubicic-Misic-Stojkovic
    Lisica-Beljo-Hoxha

Al se ne bi cudil da bude Zajc unutra umjesto Stojkovica, ili Vidovic umjesto Hoxhe.
  • rokikaciga
    5.8k
    Neodoljivo bacaš na ove trajno banirane forumaše s višestrukim profilima. S obzirom da je sve popularniji VPN na forumu i da si tu 8 mjeseci, a pobrao si pamet cijelog foruma, ne vjerujem ti da ti je ovo prvi profil. Lako se zaobiđu kontrole admina.emilperska

Da, baš bih koristio VPN (koji ne koristim) sa IP adresama hrvatskog teleoperatera i lokacija ZG. Što se lako provjeri.

Tebe baš pere neka paranoja, mitomanija. Dosta podsjeća na tugu s juga.

Sad smo došli do tog da bi Villu rastavili na proste faktore hahahaemilperska

Aston Villa koja ima 3 boda iz 5 utakmica i prijeti im zabrana transfera sljedeće 3 godine? Da.

I da, usporedi kvalitetu svojih i mojih upisa pa ćeš vidjeti jesam li pobrao svu pamet foruma ili samo malo kvalitetnije vidim i mogu prenijeti svoje misli u nekakav tekst. I dajem si za pravo da znam malo više nego prosječni promatrač nogoloptanja.

Više ne odgovaram na tvoje upise na ovu temu. Živio Rođo!
  • Krizy
    61.4k
    @emilperska @rokikaciga
    Prebacite se u inbox i riješite šta imate.
  • Paggini
    70.4k
    Neodoljivo bacaš na ove trajno banirane forumaše s višestrukim profilima. S obzirom da je sve popularniji VPN na forumu i da si tu 8 mjeseci, a pobrao si pamet cijelog foruma, ne vjerujem ti da ti je ovo prvi profil. Lako se zaobiđu kontrole admina.
    Tvoje naglo aktiviranje u prosincu/siječnju koreliraju s banovima nekih starih forumaša i od starta si na 10+ postova dnevno. Kao da si nastavio tamo gdje si stao ranije.
    emilperska

Smiri s paranoicnim prozivanjima.
  • DiddyGuela
    4.4k
    Aston Villa koja ima 3 boda iz 5 utakmica i prijeti im zabrana transfera sljedeće 3 godine? Da.rokikaciga

Daj si zamisli kako navijac Aston Ville izgovara Žan Trontelj :blush:
  • The Undertaker
    8.7k
    Ovo već postaje tradicija. Prije svake "velike" utakmice pojavi se netko tko tvrdi da nam je HNL važniji. Ko danas se sjećam ekipe koja je prije uzvrata sa Tottenhamom tvrdila da nam je Gorica prioritet.
    HNL je "još jedan dan u uredu", Fener je utakmica koja naš klub izdvaja od HNL i europske boranije.
  • emilperska
    11.8k
    Daj si zamisli kako navijac Aston Ville izgovara Žan TronteljDiddyGuela

:heart:
  • Paggini
    70.4k
    Ko danas se sjećam ekipe koja je prije uzvrata sa Tottenhamom tvrdila da nam je Gorica prioritet.The Undertaker

Sjećam se ja ovdje ekipe koja je otvoreno navijala za Celtic prosle godine
  • hardek
    6.4k
    Ne znam da li je ikad dobro prošlo kada smo omalovažavali objektivno višestruko jaču momčad.

Prošli ponedjeljak nakon Gorice vjerovatno biste pisali nešto u stilu, samo da dobijemo manje od 5 komada protiv Fenera. Letite na krilima pobjede protiv tovara i to opasno.

Vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata, ali neće biti smak svijeta ako neki Duran koji vrijedi pišljivih 40 milijuna eura riješi utakmicu u njihovu korist.
  • Blue Label
    119
    Hoxha mora igrat, još jedna utakmica za njega
  • The Undertaker
    8.7k
    ali neće biti smak svijetahardek

Naravno da neće. Ako odigraš najbolje što možeš i pogineš muški, nitko normalan neće ništa zamjeriti ekipi. Ne smijemo izgubiti kukavički i ne smijemo se raspasti, ostalo kako nam padne grah. Iako, najčešće smo dobre ekipe i dobijali u prvim kolima dok nisu u punoj formi i kad nas podcijene. Ne bih nas otpisao tek tako.
    Po meni, igrati ćemo slično ovome u Splitu, u srednjem bloku, sa dosta obavezne igre pa ako se gore što napravi, napravi.
    5-4-1 u fazi odbrane bi bilo taktičko iznenađenje ali nisam siguran da je Kovačević dovoljno hrabar za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet