• penetrisac
    292
    UEFA dozvoljava da se registriraju maksimalno dva nova igrača na Listu A čak i nakon isteka roka — ako to učine do 24:00 CET dan prije prvog kvalifikacijskog/odigranog meča, uz uvjet da je igrač registriran u domaćem savezu.

Da, Dinamo može prijaviti Bennacera, ali samo ako ga registrira prije prve europske utakmice i ako još nisu potrošili pravo na 2 dodatna igrača na Listi A.
    • Ako je to pravo već iskorišteno – onda više nema mjesta, bez obzira na zvučnost transfera.

Bennacer će igrati EUROPU❗️
  • Dinaminjo
    1.6k
    Kada sam vidio notifikaciju, mislio sam da smo vratili Bernauera..
  • badjibadara
    7.5k
    Kada sam vidio notifikaciju, mislio sam da smo vratili Bernauera..Dinaminjo

Ti si dobar, kad nisam mobitel u zid zafitiljio onako krmeljav, misleći da je onaj benhur iz ajduka
  • Cosimo
    52

Sigurno da je. Mada će na sljedećem ažuriranju pasti za 30 ili više %.
  • flexXy
    3k
    NIKAKO ne razumijem financijski aspekt koji je vezan uz možebitni otkup i nastavak te suradnje.Cosimo

Mislim da je klauzula tu da ga mozemo preprodat i zaradit nes u slucaju da izdominira i dobije ponude nekih financijski jacih klubova
  • Cosimo
    52
    A kada smo već kod transfermarkta...

Pogodite tko je prvi među "most viewed players"?
  • prefontaine
    3.5k
    Šokota ga je primjetioFilip Međimurje
    Džemo je malo kočio cijelu stvar, ali su ga Marko Novak i Stjepan Deverić uspjeli uvjeriti da promijeni mišljenje. Na kraju su pred Dabca došli s 4 glasa za i 0 protiv
  • San Lorenzo
    21.6k
    Što se veznog reda tiče ovo je najjači roster kojeg smo ikad imali
    Mišić, Ljubičić, Bennacer, Villar, Soldo, Zajc, Mudražija, Stojković.

P. S.
    Sad mi je još manje jasno zašto smo odlučili ući u sezonu samo sa Lisicom i Hoxhom kao jedinim prirodnim krilima.
  • Laugreano
    4.7k
    Graf iz Marseille
    [img]http://ben.png
  • penetrisac
    292
    Kakvo jutro radni narode , sanjamo li to??
    Imamo svjetsku klasu na 6-ici
  • Cosimo
    52

Štima gledište i postoji neka caka u svemu tomu, ali to su sve super-fantastične brojke za Dinamo.
    Kako će se razdijelit njegova plaća od cirka 4 miliona koja vrijedi još za dvije godine ugovora?
    O kakvom otkupu je riječ? Nakon prošlosezonske posudbe u Marseillu bio je jako blizu otkupa od strane njih, a dogovorena cifra glasila je: ~ 12 miliona.
    Takvu cifru, ponovno u Dinamu, neće postić ni za dva života u ovoj igračkoj fazi.

Pa se vraćam na staro: to su sve super-fantastični brojevi za Dinamo.
  • maki
    57
    Čitam već sat vremena što ste natipkali, kakvo divno buđenje. Kakva vijest! Zvone kapa do poda i to ova moja šokačka!
  • Omake
    12.1k
    Postoji li ikakva caka u registraciji po kojoj bi npr mogli Jakira Jra prebaciti na B listu, a Bennacera registrirati?
  • El Madrigal
    586
    Zvuči predobro, još uvijek ne vjerujem sto sam noćas počeo čitati. Je da je ovakav igrac od trenutno 15 mil mokri san, ali ima li rezona ovaj transfer? Kako s njegovom plaćom?
    Volim te Dinamoooo.
    DZIS
  • Dinaminjo
    1.6k
    Jakir je na B listi, pogledaj squad na stranicama EL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.