• Blueshadow86
    4k
    Zabrij da sad spavaš i ne znaš sta se dogadjaPaggini

Upravo mi se OVO i dogodilo! :grimace:
    Iskreno, kad sam vidio objavu na Facebook-u, odmah sam išao vidjeti da nije slučajno 1. travanj, iako znam da ne bi trebao biti :grimace:

Svaka čast na ovakvom transferu! Bit paklena i žestoka konkurencija u veznoj liniji, a to je samo jedan od razloga da svaki igrač mora, doslovno, gristi za svoju poziciju.
  • din
    1k
    Ljudi, ja sam se probudio usred noći, pogledao koliko je sati, vidim neku obavijest Bennacer u Dinamo, i mislim si, jebote pa ni na pauzi ne možeš bez Dinama, kao sve je to san. Probudim se, kad ono, fakat istina :rofl:
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Ljudi moji , danas ne spavam par Dana vec pa Sam sinoc bio jedan od onih koji je brat @Pagginispomenuo ,zaspao nekako i sve promasio. Jutros i meni Zvone popravio dan,mjesec,godinu. I svi vasi komentari,boze koliko pozitivne. Svaka cast ekipa:heart: uz kavicu i rakija i sad odoh sretan na posao . Loza Voza
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Kao i inace prva stvar koju ujutro prije posla napravim je da uz kavu citam malo po zoni, kad ono imam sta za procitati, kakva transfer bomba za kraj prijelaznog roka !!! :fire:
    Svaka cast Zvoni, Dabcu i svima koji su bili ukljuceni u ovom transferu, ali i opcenito za cijeli prijelazni rok.
  • Šteco
    1.2k
    Bennacer će igrati EUROPU❗️penetrisac

Evo pravilnik.

Pročitaj članak 31.09. i 31.10. Osim ako ga nisu registrirali prije roka, prijavili ga, objavili onu listu igrača da ne otkriju transfer, pa tek danas objavili transfer. Igrat će on sigurno Europu, ali vrlo vjerojatno nakon ligaškog dijela :strong:
  • Yovitssa
    928
    Hvala Zvone! Naklon do poda. :fire:

Večeras još Saelemaekersa riješi na desno krilo i to je to! :blush:
  • nwankwo646
    774
    Ja se tek probudija, idem 20 stranica unazad da pokušam odglumiti da je noć.
  • Georg Koch
    6.5k
    Najveci ulazni transfer u povijesti HNL-a, zavrsen bez ikakvih medijskih saznanja i naklapanja.
    Nema dalje, bas nema :clap: :clap: :clap:
  • rokikaciga
    5.3k
    Vidio Zvone da Raketa dovodi nekakve Guillamone pa je ubacio u brzinu vise i doveo jebenog Bennacera... sad tek vidim da ovaj ludak mozda cilja na osvajanje EL :lol:
  • Thor
    699
    Zvone,malo sam razocaran, samo Bannacer, slabo je to. Kad sam vidio kakve ovi dolje dovode, a ti nama samo Bannacera, cekival sam ipak malo vise od tebe :lol: :lol:
  • Time
    1.4k
    Znaci 100% može igrati Europsku ligu ?
  • GeneralNapoleon
    2k
    Probudim se. Vidim objavu da je Dinamo doveo Bennacera. Mislim da jos sanjam.
  • Fan
    1.3k
    Znaci 100% može igrati Europsku ligu ?Time

Da, od KO faze. Ne u grupi.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    On na svom vrhuncu je bio bolji igrac i od Rakete i od PerisicaOrc123

Ajmo ne biti tovari i pricati gluposti.
  • GOAT
    3.9k
    STIZE DANAS!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.