• Laugreano
    4.6k
    Kova: Zvone, treba mi profil igrača kao Bennacer.
    Zvone: Ok!
  • Cosimo
    52

Mislim da bi u tom slučaju trebao ispasti netko tko nije 'timski gojen igrač'.
    Već je ispao RPG. Sada bi trebao netko još za registraciju Bennacera.
    Jakir tu ne igra nikakvu ulogu jer je home-grown.

Ako trebam nagađati, reć ću: Mudražija.
    Soldo bi isto trebao biti home-grown.
  • nemapredaje
    6k
    Kaže Lukica, ako može Olmo preporučivati ljudima Dinamo mogu i ja.

Al sad ozbiljno, koji je ovo kurac!!

Izvor ove informacije?
  • Infinity
    19.5k
    Ne znam kakvo je stvarno stanje za dodatne registracije, ali Dinamo ima 2 mjesta na A listi. Prijavljena su 23 igraca.
  • Nomad
    80

Budi sjecanja na vremena kad smo onomad igrali protiv raznih Arsenala i slicnih pa su nam odmah razgrabili pola ekipe. A sad vidim Zvonu na tekmi s Lilleom - "Zanimljiv je ovaj mali Fernandez. Dabac, zapisuj: Fernandez, krilo. I nabavi mi broj"
  • C@ptain Koons
    214
    Tko će sad radit... :groan:
  • Cosimo
    52

Moraju biti četiri igrača iz vlastitog pogona i osmorica iz nacionalnog bazena.
    Rijeka je također prijavila 23 igrača, ali ih svejedno blokira da nataknu nekog novog (nisu mogli Yankova na ta dva upražnjena mjesta, kao šta Dinamo nije mogao RPG-a).
    Po svemu sudeći, Dinamo će morati izbaciti nekog da Bennacer bude prijavljen.

Cardoso Varela, Mudri, Theophile, Bakrar ili netko peti.
  • Šteco
    1.2k
    Da li je ovo najskuplji igrač koji je ikad došao u HNL po TMu?
    @Krizy ajde razbudi taj svoj statistički um
    austrijanac

Uvjerljivo. Imaš OVDJE market value u trenutku transfera za sortirat. Ako na to misliš.
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Kujtim Šala update
    Sjedim ja na kavi sa Zvonetom , i kaze mi Zvone, Kujtime imam problem na zoni. Svi mi traze krila , bas svi ludjaci sa zone ,od @Paggini do onog negativca @Dani Olmić ,pa Kujtime kako ja da nadjem toliko krila . I onda to ja njemu mudro dodam.
    Zvone uzmi Ismaela Bennacera iz Milana i svi ce na zoni dobiti krila ,i to odjednom. The rest is history
    Ljudi pazite u buduce sta zelite ,sad ste svi dobili krila. Odense si spavat ,u jutro se probudio 50 stranica , pa što je ovo , kakvo ludilo. Ismael Bennacer, boze hvala ti. U buduce trazite konkretna imena , Zvone ispunjava sve zelje ,Bog naš:lol: :heart:
  • Orc123
    13.1k
    Nesto se prica o njegovom zdravlju? Pa lik odigrao standardno u Francuskoj polusezonu....mozda ima kakvih sitnica ali da uopce ne trci bit ce najbolji igrac hnl!
    Lik je napast ziva u sredini a toliko talentiran da to strasno! On na svom vrhuncu je bio bolji igrac i od Rakete i od Perisica, a kaj najbolje ima "samo" 27g.....jos stigne odigrati brdo kvalitetnih utakmica!
  • vjeko1701
    18.3k
    Zabrij da sad spavaš i ne znaš sta se dogadjaPaggini

Misliš ko ja? Sad se probudim i gledam koji k*rac se događa hahahah
  • Cosimo
    52

Pitaj navijače Milana i reći će ti: 10 utakmica odigra, uhvati formu da pomislimo kako ponovno imamo genijalca u sredini terena - i onda višemjesečna ozljeda.
    I tako u krug, već par sezona.
  • MateG
    78
    Ja se probudim u pola noći i vidim obavijest od Dinama “Ismail Bennacer je novi igrač Dinama” u polusnu ulazim, listam… okrenem se, nastavim spavat, jutros kad sam se probudio i shvatio… ljudi moji, koga smo mi doveli to je strašno. Čitanje 20ak stranica na ovoj temi je bilo užitak. Tako sam dobre volje zbog ovog svega, danas na poslu ima da letim od sreće (imam krila što bi se reklo na prethodnim stranicama) :lol:

Poruka je jasna: neka drhti cijela Europa :victory:
  • Orc123
    13.1k
    nama je dovoljno tih 10 utakmica,...o marketinskom potencijalu necu uopce pricati. Isto tako, koliko cws samo lakse dovest kvalitetnog igraca kada vidi da je prije njega u Dinamo dosao i Bennacer? Ovaj transfer Dinamu otvara puno novih vrata na trzistu igraca!
  • Cosimo
    52

Ne znam za marketing, ali sigurno da su vrata Dinama otvorenija nego prije. I ne zbog Bennacera, već zbog Bobana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.