• emilperska
    11.6k
    Dajte nam krilo!
  • Facke
    6.6k
    Fantazija ove je fantazija. Fala Zvone :heart:
  • Nolifer
    12.5k

Ajmooo!!

:fire:
  • Jay
    2.6k

Identično, brate.
    Cijelo vrijeme mislim da i dalje sanjam, bolesno
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    ali, kaj ćemo sad dovoditi igrače klubova koje tamburamo u lig prvaka?!Sajla

Kaj je onda slijedeće? Lijevo krilo iz Predavca? :chin:

Želim da ima utjecaj na ekipu kak je imal Žuti dok je u toj dobi došel, a da ne ispadne "porculanski" kak Nowotny ili "rehabilitiran" kak Rog :pray:

Okruglih 100 propuštenih tekmi i 545 dana van stroja u zadnjih 5 sezona prema TMu ipak pozivaju na oprez.
  • Maximo
    815
    Zvone ostani!!
  • San Lorenzo
    21.6k
    Dobro jutro, jesam šta propustio?
  • Crni86
    14.9k
    Ako je pravo otkupa na kraju sezone stavljeno u ugovor, sta nije da se onda vec igrac i klub morali dogovoriti oko uvjeta te dinamo u ovom slucaju samo aktivira klauzulu i Bennacer je nas igrac?

Al ljudi moji kakva je ovo bombetina, probudit se i ovo vdijet. Ne realno… mislio sam da nam je neko hakiro profil na fejsu
  • Heisenberg1986
    380
    Odem spavati ranije prvi put nakon dugo vremena i onda ovo.

Zvoneeeee doktore!!!
  • IvanPerić1945
    192
    Taman za nokaut fazu
  • scarface
    349
    Isusati dragi moj Bože, što je ovo??? ŠTA JE OVO? ::fire: :strong:

Kakvo buđenje, uvijek prvo na zonu i iskoči mi ova vijest...pa bok te mazo...drhtim, a nije od seksa!
  • Filip Međimurje
    575
    Zamislite kako je teklo skautiranje. Šokota ga je primjetio, predložio Dabcu pa su prvo gledali statistike (jer Zvone to voli), malo su prevrtjeli videe i onda je to išlo Capellasu. Nakon što su postigli koncenzus je otišlo Bobanu, a on njima: "Ma kaj se tresete, dajte da ga zvrcnem!". Deal done, here we go!

P.S. Čuo sam da je navodno Leão nesretan kaj ne igra Europu, a nama treba lijevo krilo. Možda Zvone kaj kuha! :blush:
  • Laugreano
    4.7k
    Stalno pogledavam datum da nije slučajno 1.4.
  • Cosimo
    52
    Bennacer je bio jedno od prvih pojačanja onog Milana kojeg je slagao Zvone sa Maldinijem, a srž tog Milana (iz toga prijelaznog roka) je par godina nakon nenadano osvojila Scudetto.
    Razmumijem konekciju, razumijem bliskost njih dvojice.
    Razumijem i da Ismael radije prihvaća Dinamo nego Trabzonspor ili klub sličnog profila.
    NIKAKO ne razumijem financijski aspekt koji je vezan uz možebitni otkup i nastavak te suradnje.
    Bennacer u Milanu prima koliko su 3 Petkovića i dvi Pjace zajedno primali u Dinamu.
    NIKAKO ne razumijem ni tajming, obzirom da propušta priliku europskog nastupa.
    A DONEKLE razumijem da takvog igrača, ako je ponuđen, ne propuštaš, makar to značilo da si konkurenciju nepodnošljivo zaoštrio za nekolicinu igrača (čitaj: Soldo, Mudri).
  • austrijanac
    7.7k
    Da li je ovo najskuplji igrač koji je ikad došao u HNL po TMu?
    @Krizy ajde razbudi taj svoj statistički um
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.