• Teofil Kateran
    3k
    U iščekivanju večerašnje utakmice razmišljao sam o tome kako je Zona opredijeljena što se tiče navijanja za ostale HNL klubove u europskim natjecanjima. Mnogi se veselimo porazima južnih rivala u europskim natjecanjima, ali isto tako općepoznato je da mnogi navijači Dinama navijaju i za sve hrvatske klubove - što radi toga jer su hrvatski, što radi koeficijenta.

Cilj ankete je da vidimo koliko nas ovdje navija samo za Dinamo u europskim natjecanjima, koliko nas navija samo protiv Hajduka i koliko nas navija za sve hrvatske klubove.

Opcija da netko navija za Hajduk, a ne za Rijeku u europskim natjecanjima je izbačena jer po mome mišljenju nema velikog smisla.
    1. Za koga navijate u europskim natjecanjima? (189 votes)
        Samo Dinamo
        52%
        Dinamo i Rijeka
        24%
        Svi HNL klubovi (Dinamo, Rijeka, Hajduk)
        23%
  • Keyser Soze
    15.3k
    Za Hajduk nikad, Rijeka mi je svejedno, a navijao sam samo za Varaždin.
  • Crusades
    17.6k
    Vrlo jednostavno: navijam samo za Dinamo, za ostale mi je drago ako prođu, a za hajduk nikad osim da igraju protiv zvezde/partizana.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Uvijek kontra Splita :cool:

Ostali ovisi s kim igraju, volim kad Rijeka izbaci Stuttgart ili dobije većeg favorita ili kao što je Osijek PSV dobio, ali isto tako i guštam kad budu favoriti pa se blamiraju kao Rijeka preksinoć, posebno ako imaju nekog antipatičnog u ekipi ili trenera kao što je Đalović, ne mogu imati empatiju, jebi ga. :lol:
  • Paggini
    63.4k
    Hajduk i Osijek svim srcem ne, Rijeka s pola srca ne, a ostali klubovi bih volio da prodju u skupine jer je to zapravo dobro za hrvatski nogomet - dugorocnija stabilnost i konkurentnost tih mid level klubova, kao i stvaranje neke kulture odlaska na utakmice u tim manjim mjestima, sto Europa sigurno pomaže.
  • vjeko1701
    17.3k
    Kod mene je u familiji i društvu uvijek bilo u HNL-u Dinamo al u europi su "svi naši", posebno ako su u pitanju sjeverni klubovi (Slaven, Varaždin), njih se u europi tretiralo skoro ko da igra Dinamo. Stvar je nešto kompliciranija s Hajdukom na račun rivalstva, mržnje i njihovog tretmana Dinamovih uspjeha u europi. Tu je ajmo reći u najboljem slučaju neutralnost na snazi.
  • miro
    7.2k
    Ma svaki put si kažem, ajde navijat ću za Hajduk, zbog koeficijenta, zbog Hrvatske, ovo ono...

Prvi gol kad prime, meni se osmijeh razvuče prek lica
  • Droljo
    20.2k
    Neću za hajduk nikad navijat niti rijeku al da mi ok da pobjeđuju u Europi je. Težak je to termin 'navijati'. Ne smetaju me jaki protivnici u hnl-u jer mi moramo gledati sebe i nikad nas nebude nitko prestigao. Samo nek dižu koeficijent! :ok:
  • JD s istoka
    7
    Samo Dinamo
    Za ostale nemam problema da uđu u skupine i da guraju što dalje, ali ne navijam za njih
  • rokikaciga
    4.1k
    Navijam za sve hrvatske klubove da produ sto dalje u Europi. Jedino za Hajduk sam sretan i kad izgube. Jer mi je za njih win win kaj god naprave. Super ako pobjede jer je dobro za HR nogomet. Super ako izgube jer su tovari.
  • GOAT
    3.8k
    Samo Dinamo.

Pokušao sam jednom podržati sve naše u Europi tj kvalifikacijama ali se ne mogu natjerati. Jednostavno mi se svi domaći klubovi ogade tokom sezone zbog svojih priopćenja, komentara i ispada navijača, forsiranja rivalstva gdje ga nema i općenito mislim da nas previše mrze i krive za posljedice svojih losih odluka i losih rezultata.

Možda pretjerujem, možda ne ali nemam bas nikakve simpatije prema ljudima koji 60% utakmice pjevaju o mržnji Dinama umjesto da daju podršku svome klubu kojeg toliko vole. Vrijeđanje i zajebavanje rivala je navijačka šema ali i tu postoji granica. Pokaži da si bolji pa okupi vise ljudi na navijackoj tribini, budi glasniji, napravi bolju i kreativniju koreografiju pa zasluži neko poštovanje..

Da zaustavim mali offtopic.. ne mogu pogledati njihovu cijelu utakmicu koliko me ne zanimaju više a kamoli da navijam za njih
  • MateG
    65
    Navijam za Dinamo i za nacionalni koeficijent, ne briga me tko će ga dignut ako ga digne…
  • NKDZ86
    5.2k
    ne briga me tko će ga dignut ako ga digneMateG

kažeš, glavno da se digne
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Za Hajduk samo protiv Zvezde, vec protiv Partizana bi razmislio.
  • Bosskovitz
    18.4k
    Navijam samo za Dinamo. Da budem potpuno iskren, svejedno mi je za ostale.

Kod svakog se nadam da će proći osim kod tovara, ali ni kod njih mi nije baš toliko stalo da sad navijam protiv njih. Drago mi je kad, koliko god to rijetko bilo, klubovi izuzev njih naprave neki pristojan rezultat jer bih volio da liga bude jača pa i da mi budemo prvaci 10. lige Europe, a ne dvadesetikoje, a ako ga eventualno izgubimo da izgubimo od nekoga tko nas je kvalitativno nadvisio, a ne nekoga tko ispada od Shelbournea.
  • mali M
    8.3k
    da tako i ja.. stisnuo sam za sve, ali mi je teška riječ da za njih navijam... drago mi je ako prođu zbog koef., ali ne navijam za njih sigurno... zapravo sve ih pratim i znam koje su tarabe, ali se svaki put razočaram :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.