• Paggini
    63.6k
    Dečki, rasprava je o navijanju za HNL klubove u Europi, dosta je bilo rasprave o sukobu u Bosni, bošnjacima, ovim i onim. Brišu se postovi koji nastave s raspravom, nemojte da moram i banirat
  • Infinity
    19.3k
    Jednom sam opomenuo, kolega opet, pa cu reci da svaki naredni post koji imalo govori o hrvatsko-bosnjackim odnosima ce biti vrijedan bana od minimalno 7 dana. Boli me nesto jeste li vrijedjali ili niste, izazivate rasprave koje nece dobro zavrsiti.

Ako morate samo nesto reci, recite, ali ce te se suociti s posljedicama.

I svaki odgovor na ovaj post isto tako nosi ban.
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Prvi put sam sebe samog uhvatil u intenzivnom navijanju kontra tovara još protiv Panathinaikosa na Kantridi...otada me uvijek iznimno veseli svaki poraz od ribara, kobasičara, aliena...

Kod VŽa i manjih klubova (uključujući OS) mi je drago dok prođu, prema rečanima sam ambivalentan, od nezainteresiranosti do "it's OK"
  • Mihael2305
    275
    Jučer me odvela cura s jednim parom iz centra splita u Solin na piće, dečko joj ima nekih 19-20 godina i teška je panjina i ide na gostovanja s haydukom, baš listam pred njim zonu i vidim ovu temu i upitam ga šta misli o ostalim klubovima iz hnla u Europi, i kaže da je poludio kad im je dinamo zabio prekjučer jer zna i sam da ispadaju od ruzomberoka i tobola....

I kaže kako ih boli k za ostale klubove posto znaju da nitko nece tako daleko dogurat ko dinamo, pošto eto rijeka isto kiksala, tovarlije imaju jos jedno pretkolo i imaju konferencijsku.

Nakon par usranih komentara kakav nam je dinamo i kakav nam je roster, zalio sam ga s pola caše laškog pošto karlovačko ne mislim pit jer je pod ugovorom tovarlija i odvratno je, sry droljo
  • Majki2111
    4.1k
    Dinamo i Rijeka za mene
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Kako svi ti klubovi idu 200 posto protiv nas , kad nam uzmu bodove slave vise nego su osvojili hnl . Zato samo Dinamo . Kujtim ne zaboravlja ,ni Varazdin,ni Lokomotivu, Goricu. Neka ispadnu komotno
  • Filip85
    468
    Možda jednog dana, kada se grad oslobodi.cibona

Legendo ! :)

Ja sam za sve naše klubove u Europi, osim Hajduka u zadnjih 10+ godina nakon što je rivalstvo preraslo u patološku mržnju. Nekada u 90-ima sam u euro tekmama htio da prođu, ali danas njet.
  • vjeko1701
    17.4k
    Jučer me odvela cura s jednim parom iz centra splita u Solin na pićeMihael2305

Ja sam očekivao neku priču poput Majkijeve. Onda sam pročitao ostatak posta.

disappointed-black-guy-meme-template-regular-2052138e.webp
  • Raul
    213
    Jedino za tovare ne, ostali da
  • El Madrigal
    549
    Uvijek sam žestoki navijac naših klubova u Europi, naravno, jer je to normalno, ali i zbog nacionalnog koeficijenta. Međutim, ne mogu reći da mi srce malo ne zaigra kada Tovarija gubi od jazavaca.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.7k
    Samo Dinamo :heart:
    Mislim da je navijati preteška riječ u ovoj anketi. Dragp mi je da nam svi klubovi (osim žgadije) prođu koje kolo i po mogućnosti uđu u euro natjecanja i to je to...
  • Big Daddy
    1.6k
    Kod tovara sam suzdrzan, al uzivam kad ih i druge europske „velicine“ kantaju.
  • Omake
    11k
    Kompleksno pitanje. Nemam srca navijat za hajdug, ni u kojem obliku jer su ljudi egocentrični manijaci koji od svakog europske pobjede prave finale Lige Prvaka. Za Rijeku tu i tamo ako baš igraju s nekim jačim klubom, iako mi je ova ekipa Rijeke skroz odbojna zbog bully mentaliteta, udaraju gdje stignu, a padaju na svaki dodir. Kada i Rijeka i hajdug igraju protiv nekih poluretarda, uvijek navijam za bruku. Volio bih da Slaven, Varaždin, Istra i ti klubovi više puta doguraju do Europe, za Varaždin sam navijao ove godine i baš mi je bilo žao na koji su način prokockali prvu utakmicu.
  • blue heart 72
    2.4k
    Navijam samo za Dinamo.

Tekme ostalih klubova gledam redovito i ajde recimo da mi je drago da prođu, ali se nimalo ne živciram ako ispadnu. Ok, ispali su i idemo dalje.

Tovari su specifična priča. Njima želim uvijek sve najgore (ajde izuzmemo ove klubove preko Drine, Ruse, i par grčkih klubova) i imam neku vrstu winn/winn situacije. Ako ispadnu superička, opet ako prođu imam utjehu da će imati veću potrošnju kroz Europu za HNL
  • ZgDLions
    1.3k
    Samo Dinamo, ima toliko sporta na tv da me briga i za koeficijent i druge klubove, to skoro i ne gledam, ajde za ove jadnije klubove bi mi bilo drago, ali baš navijao i ne bi.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.