• Jurki
    18.7k
    Bilo je sumnjivih koji su ga gurali u prvu postavu, kojima je svaki drugi post bio, a gdje je Mikic? Sad je malo jasnijeEfes Pilsen

Da nije smiješno, bilo bi žalosno.
    Mogu ja ovdje 1000 puta napisati da je Mikić za prvu postavu.. badava.
    Mali je trebal dobro razmisliti o posudbi ove sezone jer nema jos B momcadi, u juniorima moze samo stagnirati i izgubiti godinu dana.
    Netko ga stvarno lose savjetuje i debelo precjenjuje njegove mogucnosti.
    Mali je talent, ali ovak mu se ne pise dobro.
    Dobar je komentar jucer bil, da oko svakog igraca koji je "talent" i bilo upitno al ce produziti ugovor, hoce na posudbu ili ne, na kraju - propal.
  • Paggini
    61.8k
    Već tri prelazna roka sranja po medijima i s njim i s menadzerom, mijenja menadžera, familija mu dolazi na Zonu istjerivat pravdu i pravicu, a brat nije odigrao nijednu poštenu utakmicu za Dinamo.

Majko draga cirkusa
  • rokikaciga
    3.6k
    Mali je jeben talent ono kaj sam ga gledao i otrgnuo bi stvarno velik dio minuta na beku da je drugi bek, ali glava je broj 1 stvar u vrhunskom sportu. Prolazili su i talentiraniji igraci od njega kroz Maksimirsku 128, ali su i propali zbog glave. Dovoljno je samo malog Halila spomenuti.
  • NitkoBitan
    29.8k
    Cordobin eurogol > Mikicev talent
  • prefontaine
    3.1k
    Goni to iz dinama!
  • FazeN
    409
    Sve stoji što si napisao, samo ugovor Škegre i malog ne ističe ovo ljeto, da te ispravim. Isto tako nisi spomenuo Belupo od posudbe, ta posudba se trebala dogodit a Škegro je zaustavio.
    Ja nisam ovdje da nikog branim već govorim kako si i sam rekao kako menadžer može razje*at sve, pogotovo kad si egomanijak.
  • Enco
    524
    Ako se škola posloži, a na dobrom smo putu (lagani pomaci vidljivi) klincima agenti neće bit ni potrebni.
    Još ako se HNS posloži onda ti agent ne treba sve dok ne postaneš profesionalac. Pa ne uzimaju klinci već sa četrnaest godina agente radi dva para kopački godišnje, već da bi agenti agitirali kod trenera, voditelja,selektora...
    Na taj način se klinci krivo "odgajaju" , a rezultat takvog odgajanja je vidljiv i u ovom slučaju.
  • Crni86
    13.4k
    u skoli se ne treba radit samo da ti decki postanu dobri nogometasi vec i kvalitetni ljudi. Onda necemo imat razno razne Mikice, Hasice i sl.

Velik broj tih decki na kraju nece zivjet od nogometa, ali neka ih onda bar taj nogomet i klub oblikuje u kvalitetne ljude.
  • Enco
    524

Upravo tako
  • modri-kibic
    698

Upravo sada sam prolazio kraj Maksimira i iskreno se nadam da će se škola što prije posložiti kako treba. Kadeti su imali trening kada sam išao u smjeru Borongaja. Tamo oko ograde roditelji s agentom igrača. Sada pri povratku starci i agent i malom peru mozak. Mali samo glavu u pod i trpi sranja. Na taj način ubijaš djetetu volju za igrom, treningom. Na taj način dobivamo mlade razmažene i umišljene igrače.
  • Jurki
    18.7k
    Kadeti su imali trening kada sam išao u smjeru Borongaja. Tamo oko ograde roditelji s agentom igračamodri-kibic

Nadam se da ce se prestati s tom praksom. Meni nije normalno da starci i manageri dolaze na treninge bilo koje kategorije.
    Samo skrecu fokus sa treninga i rade tim klincima medvjeđu uslugu.
  • rokikaciga
    3.6k
    Jebote sjecam se dok sam ja bio klinac, tipa 12-13 godina. Turnir nekakav lokalni, ali igra i Dinamo. Mi klinci sjedimo sastrane izmedu utakmica i dolazi tata jednog suigraca i govori svom malom "Slusaj, razgovarao sam sa Perom i dogovorio je sa skautima Hajduka da te dodu pogledat protiv Dinama, pripremi se". Ne trebam ni rec da je mali bas tu utakmicu igrao za kurac, a do tada bio mozda i najbolji igrac na turniru. To mi je bas ostalo urezano u sjecanju. Taj "Pero" je bio nekakav kvazi menader. Ja sam sacuvao praznu mrezu jer me nitko nije dosao gledat hehehe
  • Jurki
    18.7k
    sve si s tim rekel. Toj djeci samo stvaraju pritisak, bas nist poticajno i konstruktivno.
    Jebanjem u mozak to dijete nece postati bolji igrac, vec bu imal samo presing i jos vise grijesiti i biti u grču.
    Debilni roditelji, a i tom manageru nisu sve deske na broju koji bi moral znati da takvim pristupom nebu rezultata.
  • rokikaciga
    3.6k
    Opcenito treba djecu pustit da treniraju i igraju bez vanjskog pritiska do cca 15e godine...da jednostavnu uzivaju u nogometu i u drustvu. Tek tada se mozda moze vidjeti tko ce imat sansu u JUNIORIMA. Naravno ako je mali dobar nek ide u bolju okolinu za razvoj(npr ak je najbolji u NK Zerjavinec nek krene trenirat u jacem klubu), ali bez menadera, divljih ocekivanja da ces bit Messi ili Modric i slicno.

Moj mali je krenuo trenirat u lokalnom klubu. Ima 6.5 godina. Ti bolesnici od roditelja se deru na treninzima. Dode mi da kazem voditelju omladinske da zabrani tim roditeljima dolazak na treninge.
  • Dr Hofmann
    3.6k
    A posebna je ,,čast" biti u Maxi Pubu i doživjeti razgovore nabrojanih i ufuranih roditelja ili koga već. Jednom sam bio tamo radi posla prijepodne u sredini tjedna i valjda su bili treninzi tamo. Majko mila koja ekipa se skupila tamo i koji su to komentari, baš mi je bilo žao njihove djece. Nevjerojatno koja razina zloće i primitivizma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.