• vjeko1701
    16.9k
    To nije moj zadatak. S druge strane odrzavanje nekog reda na forumu jest. Sve ima svoju granicu i radije budi produktivan dio foruma umjesto da preventivno zazivas ban. O usporedbama s Mamicem necu a granicu njegovog spominjanja ce odrediti moderatura, isto kao i granicu Marica.
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Dobro, ak ti ne odlučuješ o tome gdje je granica za jednog bivšeg zaposlenika kojeg si ti naveo ime, ja nisam, zašto mi onda se prijetiš s banom?

Također i granicu njegovog spominjanja sada vadiš, a napisao sam Light verzija kako god to ljudi htijeli protumačiti….

Tu sam pokušao biti produktivan, nekima se nije svidjelo. Među prvima sam hvalio dolazak Zvone i njegovih pojačanja i to se ne spominje…

Davao sam i neke ideje, ali opet ne znam šta znaci biti produktivan na forumu, koja je definicija toga…

Najavio sam kako će klub izgledati i davao sam tu informacije koje su se kasnije pokazale točnima iako bi ismijavan zbog toga….

Bannaj me slobodno dovijeka ionako sam smanjio “doprinos” i mislim nastavljati smanjivati….
  • vjeko1701
    16.9k
    Dobro hoces se smiriti? Di sam ti ja prijetio banom? Na tvoj post da ces "do smrti" spominjati neke ljude sam napisao da su pravila oko spama jasna.

Ti si se odmah uzjapuruo ko da imas one dane u mjesecu i sad vec u dva posta vise puta zazvao da te baniram, nekaj kaj ja nisam ni spomenuo. Nit sam ti dao neko upozorenje niti prijetio banom, samo sam ti dao do znanja da bi to tvoje najavljeno ponavljanje "do smrti" moglo prijeci u spam kaj je kaznjivo.

Bas me briga koga si ti kad hvalio i kakve si informacije donosio, to ti ne daje za pravo da se ponasas kako god hoces.

Produktivan znaci da se ponasas u granicama dobrog ukusa i unutar uspostavljenih pravila. Spominjanje nekog "do smrti" to nije.

A sad ti smanji ili povecas svoju aktivnost, mene osobno nije pretjerano briga. U svakom slucaju smiri ton.
  • Georginho
    237
    Koja bi fora bila da Bakrar objavi i Starup i novu slikicu u adidasu i castore dresu, tipa malo Sam se duze zadrzao na ljekarskom al evo me doma ,spreman :victory: :rofl:Kujtim Shalla

Hahaha
    Iz Istre krenuo HŽ-om prije 2 godine, stiže uz očekivano HŽ kašnjenje :lol:
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    haha polako ali sigurno ,nevoli zrakoplove :lol: a na putu se i ozenio
  • FazeN
    388
    Škegro njega ne kočiHaza

Ovo sam zaboravio pitat, sad se sjetih.
    Kako misliš ne koči, ili što je po tebi kočenje onda? Jer ako gospodin sabotira posudbe igraču jer ga želi prodat i uzet proviziju(gdje da napomenem šišti mu jaje za Dinamo), te kasnije također igrač ne ode na pripreme radi dotičnog to je za mene sabotiranje ili ti kočenje igrača.
  • FazeN
    388
    Fran Topić bi mogao na posudbu u FK Sarajevo. Službeni kontakt je ostvaren, radi se o posudbi bez prava otkupa, pregovori u tijeku
  • Nogo
    8.6k

Zekić si misli moram ih skupiti sve iz hnl-a kao pokemone :lol:
  • Haza
    10.1k
    Kako misliš ne koči, ili što je po tebi kočenje onda? Jer ako gospodin sabotira posudbe igraču jer ga želi prodat i uzet proviziju(gdje da napomenem šišti mu jaje za Dinamo), te kasnije također igrač ne ode na pripreme radi dotičnog to je za mene sabotiranje ili ti kočenje igrača.FazeN

Situacija s Mikićem je sljedeća, Boban mu je prije mjesec dana na razgovoru rekao mali, ove sezone su nam bekovi Gabriel i Valinčić, obzirom da najkasnije iduće ljeto Gabriel odlazi, moj plan je da ti odeš na posudbu u prvu ligu (opcija je bila Istra), mi ćemo plaćati da igraš, a iduće ljeto ti i Valinčić će te biti u borbi za mjesto prvog beka. Još mu je rekao, ja sam bio stariji od tebe kad sam išao na posudbu u Bari.
    Mali na to mrtvo hladno kaže da je bolji od Valinčića.
    Danima je mali, ponajviše zbog lošeg utjecaja koji na njega imaju braća i stari divljao, i mijenjao raspoloženja ko žena u one dane.
    Na kraju čak i potpisao novi ugovor, i po novom pristaje na posudbu, samo problem je što mu se trenutno nije pronašao klub. Opcija posudbe je bila Istra, čak i transfer uz opciju buyback-a, međutim kako se mali premišljao, ovi iz Istre su ga odjebali i doveli drugog desnog beka.
    Škegro je prvotno bio za da mali ide na posudbu, prvenstveno jer nije htio ići u sukob sa Bobanom.
    Dakle jednostavno nije istina da menadžeri koče malog.
    Da napisao sam da ga se Škegro želi riješiti sad, i to samo zato jer je ušao u sukob s malim zbog svega gore navedenog i može na njemu zaraditi samo ovo ljeto (mali više ne komunicira sa Škegrom i traži novog menadžera).
    Dakle, Škegro je tek nakon što je mali odbio posudbu ušao u sukob s malim.
    Mali inače preko braće pušta dezinformacije u medije, ali i tu na forum, mislim da je netko od njegovih čak bio aktivan na forumu.
    Ne želim biti ničiji odvjetnik niti neki pravednik, ali mali može biti primjer drugima klincima, kako loš menadžer i loša okolina mogu negativno utjecati na razvoj karijere.
    Ipak, nije još kasno za malog, sve se da ispraviti.
  • Efes Pilsen
    12k
    Bilo je sumnjivih koji su ga gurali u prvu postavu, kojima je svaki drugi post bio, a gdje je Mikic? Sad je malo jasnije :rofl:
  • vjeko1701
    16.9k
    Poseban po tome je bio onaj Samurai koji je pricao sam sa sobom preko drugog profila. Mozda bila braca xD
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Po svemu navedenom ,a i onim sto Sam mogao Sam vidjeti,a Pratio Sam sve u vezi Mikica zadnje dvije sezone ,mogu samo.konstatirati da uvijek imaju dvije strane price , a manje vjerujem oboje od malog i njegova ekipe. Pa mali se sa umislio da je zvijezda neka i mislim da nije imao ni 18 kad se išarao. Po rukama. Nece na posudbe ,alo momak. Pa i bolji igraci od tebe su isli na posudbe. Neki i koji su skupili nekih minuta u prvoj momcadi. I Vrba , i Soldo, i Cavlina ma da ne nabrajam. Puna mi je kapa malog. Sad trenutno bi prije gledao na Beku Špiku nego malog zbog sve te drame koja traje vec jako dugo
  • FelceAzzurro
    549

Ja ovom covjeku vjerujem.
  • Crni86
    13.4k
    loš menadžer i loša okolina mogu negativno utjecati na razvoj karijere.Haza

Ovo treba naglasit. Mali je radio sranja, ali isto tako da je imao na svojoj strani nekoga normalnog (da li familiju ili agenta) vjerojatno bi ga netko izveo na pravi put. Ovako on nije imao ni priliku da zakoraci na pravi put jer mu ga nitko u blizem okruzenju nije nudio. Upravo na ovakve stvari su kolege na temi “mlade kategorije” i spominjali…( ne znam vise nadimke sori..) ovo je zapravo jako tuzno.

To je jos klinac od 18 godina, sad kad malo sazrije mozda mu i dode iz guzice u glavu. Svi smo bili klinci, bili ovakvi ili onakvi pa smo se za neke stvari i pokajali. Ne treba sad od njega samo odustat, ali svakako treba dobro pratit njegov napredak u glavi i da li ce sazrijet na ispravan nacin.
  • Fan
    1.3k
    Ovo ne miriši na dobro čak i da frajer bude najbolji desni bek Dinama ikad.
    Radit će probleme, forsirat transfere...možda se mi i dobro naplatimo od toga, daj Bože, ali sve to smrdi na kancerogeno ponašanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.