• Jay
    2.1k
    Problem je sta se Kuleta naziva drvom, vrijeda jer pokazuje emocije kojih presusno nedostaje u nogometurokikaciga

Apsolutno nitko ga ne naziva panjem zbog emocija. Vrijeđanje koje dobije je isključivo zbog nastupa. Pljuvalo ga se preko svake mjere kada je uvrijeđeno slavio gol, ali to se zaboravilo ubrzo. Promašaji su ostali.

Kaj ce takve vise doprinjeti Dinamu u ulogi druge spice umjesto nekog tko zivi, dise Dinamo i to svakodnevno pokazuje? Dajte najterokikaciga

Ovo diše za Dinamo mi je.... Prešutit ću.
    Čovjek živi za sebe i svoju karijeru. To što ima privilegiju igrati u klubu za koji navija vjerujem da mu je dodatno zadovoljstvo i izvor sreće, ali ajmo ne pretjerivati jer na kraju dana i on je samo profesionalac.

Trazi se da se dovede nekakvi Azoni, Ryani itdrokikaciga

Mene osobno ni Azon ni Ryan nisu oduševili, ali ono što me brine je da ćemo propustiti priliku dovesti mlađeg i potentnijeg igrača. Ne želim propustiti još jednog Ivanovića, Miereza iz Osijeka, Crnca, Frigana i slične zbog igrača od kojeg znam što mogu očekivati.

Kule je uz sve svoje mane savrsen igrac za imat u svlacionici jer strancima pokazuje kaj znaci Dinamo i uvijek je 200% spreman. I na kraju krajeva - savrsena zamjena Belji.rokikaciga

Je, vjerujem da im je svima nogometni i životni uzor. Baš je pokazao kako se bori za dres u Munchenu kada je jedva čekao kraj da može žicati Kanea za dres. I ok, ne zamjeram jer i meni bi bilo fora imati njegov dres uokviren doma, ali možda ipak ne iz utakmice u kojoj me ponizio.

Kule treba "madionicara" uz sebe.rokikaciga

To je to. Mogu i ja igrati u HNL-u ako imam čarobnjake oko sebe koji će me gađati u trepavicu, navlačiti po tri igrača na sebe dok se ja dovučem do gol-linije i ostalo. Sigurno mogu više zicera od njega promašit, ali ja volim Dinamo pa je to ok. I to sve za 700 000 eura godišnje. Zovite Dabca, odmah sjedam u auto.
    Shvaćaš da nama treba onaj koji ima magiju u sebi?

Smatram i smatrat cu da bi Kule donio vise Dinamu nego da ga se proda za 4-5m eura i dovede nekakav Ryan kojeg ce se platiti odstetu i jos veca placa nego Kule i jos bonus za potpis....i stranac je.rokikaciga

Ok, to je tvoje mišljenje i mogu poštovati iako se ne mogu složiti s tim. Neću te sada prozvati rasistom ili strancomrziteljem kako obično funkcionira kada se netko drzne napisati nešto protiv Sandra Velikog.
    Radije bih mlađeg igrača koji može zabljesnuti, koji je upoznat sa štopanjem lopte i kojem ne treba baš 7 zicera da bi zabio jednog. I stvarno sumnjam da bi takav tražio veću plaću od Kulenovića koji po nekima očito igra za kruh, mlijeko i pola režija.
  • Nogo
    8.3k
    Kako nam je potvrđeno iz više izvora, iako se čekao samo potpis, Dinamo se u međuvremenu znatno ohladio od Miereza. Razlog su odugovlačenja s igračem, njegovim agentima i klubom Al Jazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, za koji Mierez trenutačno nastupa. Argentinac ima nekoliko ponuda.

Osim Dinamove, postoje i druge ponude iz Europe i s Bliskog istoka, a čini se da su Mierezovi agenti pregovore s Dinamom iskoristili kako bi svom igraču osigurali bolje uvjete i veće provizije. U Maksimiru više ne žele čekati.

Mierezovi zastupnici u više su navrata mijenjali već dogovorene uvjete, a komunikacija s Al Jazirijom oko statusa njegovog ugovora bila je nejasna. Posao nije definitivno propao, ali je sve dalje od realizacije, a Dinamo već ima plan kako će riješiti pitanje napadača. Osim Belje i Sandra Kulenovića, minute bi mogli dobiti Lovre Kulušić ili neki drugi mladi igrač.

INDEX
    /Nekako mi sve naginje ka tome da ništa od njega.
    Sumnjam da ćemo ostati osim Belje na Kulenu i Kulišiću.
  • Crni86
    12.7k
    Ma bilo je ovakvih natpisa i za Belju. Mozda je ovo samo dodatan pritisak na Miereza i njegove agente.

Vidjet cemo sve uskoro
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Malo je blesav taj clanak, prvo da je propao pa onda zakljuce da je korak do povratak u HR nogomet.
  • BPAM
    277

Zato jer ti oni kad pišu novi članak uđu u prošli i samo dodaju i mijenjaju neke stvari. A neke ostave i zaborave korigirati.
  • Laugreano
    4.5k
    Moraju radit plot twisteve da dobiju klikove. Sljedeća objava bit ce da je ipak blizu dinama. A istina je da nemaju pojma sta se desava.
  • Nogo
    8.3k
    Monsef Bakrar sve je bliže Dinamu! Tako barem govore informacije od četvrtka prijepodne, nakon što su pregovori s Ramonom Mierezon ušli u slijepu ulicu, alžirski napadač postao je prva Dinamova meta. I, kako doznajemo, stvar je ozbiljna, Dinamo želi Bakrara što prije dovesti u Maksimir.

/Germanijak
  • Dani Olmić
    1.8k
    Opet se spominje ovog trulavog Bakrara.
    Plakat cu ako se stvarno njega dovede. Steta bi bilo da se s takvim igracem zavrsi ovaj super prijelazni rok. Ali nadam se da su to opet glupe medijske pizdarije
  • OsamŠest
    5.8k

A kog bi ti doveo onda?
  • Zoran
    254
    Radje nebi nikog doveo nego tog Bakrara. Nek bude treca spica Kulušić. Taj Bakrar je isti k… ko i Kanga.
  • NVKOD
    5.9k
    Čovjek ima jednu ok polusezonu u Istri, a ostalo je bože sačuvaj. U pišljivom MLS-u ima u 58 nastupa 9 golova i 0 asistencija, toliko o njegovoj kvaliteti. Da statistika bude još gora, za New York City ima ukupno 69 nastupa i 10 golova.. ej, gol svaku 7 utakmicu! Da si oči iskopam..

Prije bi gurao Kulušića koji je veći talent nego platiti odštetu za tog panja.
  • Dani Olmić
    1.8k
    bolje malog Kulušića ostavit ako ništa drugo ali sigurno ne igraca kojeg se vec po 165 puta povezuje s dinamom i koji nije ni u 7.planu u MLS-u…

Pa bolje bi sebe nazvao - ja bi igrao za sitniš, nego to drvo dovodio

ko i KangaZoran
    Što je najgore, Kanga je lako moguce i bolji napadac
  • NKDZ86
    4.6k
    abu bakar u 664' minuta ima 2 gola i 0 asistencija.
    to je pojačanje za protivničku momčad...
    juniore u igru po 100 put!
  • Dani Olmić
    1.8k
    ubojita statistika, mora da je pravi killer napadac
  • Amigo86
    38
    Mislite da je istina ovo za bakrara pa lik je teska panjina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.