• E46
    1.6k
    sta je tu lose? Sta ako eksplodira i razvali ligu, s takvim igračima se nikad ne zna i onda ode u nekom ludom scenariju npr u barcu b za par milja? Lupam sad al zivot je nepredvidiv, po meni bolje nego da smo ga dali za mizeriju od 2 milijuna eura a on eksplodira
  • Sbkbbb
    394
    Nevezano na temu, citam za Ristovskog u Sarajevu da ce imati 180k godisnje. Ovdje je ima 3x toliko i nije htio na smanjenje pristati :lol:
  • Maximo
    797

Ali navodno će tamo bit ključan igrač oko kojeg će godinama gradit momčad:lol:
  • Maximo
    797

Lasme bi mogo bit taj kapitalac kojeg trebamo
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Zar nije rekao da mu nije ponuden novi ugovor?

Sta je tu tocno cudno, godinama najbolji bek HNLa, sasvim je za ocekivat da ce pomest BiH ligu i u ovim godinama
  • CastAway1986
    3.4k
    Kakav mrtvi Lasme iz Schalkea jedino u obzir dolazi Moussa Sylla 16 golova prošle sezone,igrač za kojeg smo se lani zanimali ali je Mariću bilo žao dati 2, 5 milijuna koje je uložio u Cordobu i slične

https://www.transfermarkt.com/moussa-sylla/profil/spieler/460655
  • NORTE
    17.3k
    Još jedan loš izlazni ako je istina. Pričalo se ovdje o zaradi na njemuMlađi referent

Cordoba je loš ulazni transfer, a ne izlazni.
    Skinut ga s plaće je dobra stvar.
  • Orc123
    12.5k
    i na kraju cete vidjeti da je prodan a ne posuđen ...
  • keppi
    422
    Ne mogu vjerovati da će ovi dole još prodati i onog trapavog Diala, a mi ne možemo osim reprezentativaca tako reći nikoga, nego još moramo davati i otpremnine da bi nam neki otišli.
  • BPAM
    255

Taj transfer ti je rang da Radeljić ide u Kijev. Izmišljotina novinara.
  • NKDZ86
    4.5k
    juniore u igru!! (stariji, ko se sjeća tog transparenta na sjeveru, nez točno koja godina, 2000 i neka, igrači su prijetili štrajkom ak ne dobe plaću, taj trans i ta tekma mi baš ostala u sjećanju, a bio klinac)
  • Mali Zeus
    18.4k
    Ne mogu vjerovati da će ovi dole još prodati i onog trapavog Diala, a mi ne možemo osim reprezentativaca tako reći nikoga, nego još moramo davati i otpremnine da bi nam neki otišli.keppi

Da, evo nismo recimo Kangu prodali.
  • JakovK6
    215
    Ne mogu vjerovati da će ovi dole još prodati i onog trapavog Diala, a mi ne možemo osim reprezentativaca tako reći nikogakeppi

Odi si onda prati ove dole kad posluju toliko bolje nego mi, blago njima...uzasni smo mi..trebao je Kanga otići za 10M, Bernauer za 7,5 a?
    I ne mogu vjerovati kak nasjedate na sve kaj novinari pišu, ako prvak nizozemske dovede Dialla, skačem s tribine na prvoj tekmi. Drito na vugla.
  • Jurki
    18.3k
    problem je u tome kaj smo se mi do sad ponasali ko pijani milijarderi jer smo svakom igracu davali po 300-400 keka godisnje. Brkljaca, Bockaj, Menalo, Marin itd itd itd.. i kak ces ti takve tarabe prodati bilo kome?
    Fala dragom Bogu, s takvom je praksom gotovo.
  • keppi
    422
    Ma ok, nije da ja puno vjerujem u to, ali me uopće začudilo da netko ima hrabrosti takvo što napisati.
    Mi smo neke ipak, hvala Bogu uspjeli unovčiti, makar i za manje love.
    Za neke smo naravno sretni da smo uopće uspjeli raskinuti ugovore i tako bar sačuvati dio predviđen za njihove plaće.
    Ne bih imao ništa protiv te opcije za Perića, Maaeea i Brkljaču, a za Špiku i Bulata bih volio ipak nešto dobiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.