• Dendle71
    183
    tako je. Prijeti im oduzimanje 3 boda. Ali oni valjda nisu sigurni je li bolje prihvatiti oduzimanje bodova i ne dirati momčad ili pak prodati nekoga.
    E, da naš savez radi na takav način (kazne za ne ispunjavanje finacijskih parametara) a ne da se čeka uefa.....
  • JakovK6
    215
    Mislim, po mojim saznanjima Mierez 99 posto dolazi, ali dobro, možda su moji izvori flop.Mali Zeus
    kaj smatraš pod 99%? ja imam saznanja da je ugovor relativno veliki problem i da razmatra ostale opcije, nije da mu je Dinamo jedina prilika. Tako da mislim da je dosta daleko od ovih 99, nije da smo blizu dogovora.. ali nadam se da su moje informacije flop, ne tvoje :D
  • Mali Zeus
    18.4k
    kaj smatraš pod 99%? ja imam saznanja da je ugovor relativno veliki problem i da razmatra ostale opcije, nije da mu je Dinamo jedina prilika. Tako da mislim da je dosta daleko od ovih 99, nije da smo blizu dogovora.. ali nadam se da su moje informacije flop, ne tvoje :DJakovK6

Ja sam pak čuo da su neki agenti koji su kao glavini pokušali sabotirati posao, ali da bi trebao doći. Ništa o ugovoru. Iako, to da je sve sređeno sam čuo još u ned, a danas je eto četvrtak. Ali lik mi jamči da je to sve ok.
  • Zagi
    10.6k
    Kako u nogometu treća strana može sabotirati posao?
  • Mali Zeus
    18.4k
    Kako u nogometu treća strana može sabotirati posao?Zagi

A kao njegovi menadžeri, ak sam dobro skužio ima ih više?
    Samo prenosim kaj mi je rečeno.
  • JakovK6
    215
    Kako u nogometu treća strana može sabotirati posao?Zagi

Može i četvrta strana...pogledaj slučaj Ivanušeca, misliš da se njemu i agentu baš išlo u Grčku ili zaručnici?
  • Zagi
    10.6k
    Ma pitam opećenito. Dobro, neka ima više menađera.
    I kaj sada, netko narkosov bi treba o jednom od njih punuditi više novaca ili jednakovrijednu protuuslugu samo da ovaj nebi došao?
    Kako bi to u teoriji izgledalo?
  • Vedraca
    170
    neznam o kakvim oduzimanju pricas i Bodovima.....to se ne spominje u njemackim Mediama. Schalke je prisiljen da prodaje kako bi kupio ....i olakso proracun moraju stedjeti. Ali lizenzu Su dobili. Ono Sto citam je da za Syllu i Buluta mladu nadu zele oko 10mio€ zajedno....a da Sylla moze za manje otic nebi nakraju kod Nas zavrsio jer bi se otimali razni Klubovi iz 1&2. Bundeslige
  • Zagi
    10.6k
    Neam mišljenje o toj temi. Elaboriraj.
    Bez protupitanja molim.
  • ElDorado
    4.7k
    Kad se već outamo moj info je sljedeći: "Mngr je lihvar i stopira cijeli transfer". Očito oko nekih provizija.
  • JakovK6
    215
    Ivanušec u PAOK..
  • Ivdzo11
    7.7k
    ⏳️ Mierez se sprema oprostiti sa svojim klubom, po informacijama jučerašnja objava gdje se već oprašta se nije trebala desiti tako rano jer igračevi agenti s Dinamom dogovaraju posljednje detalje, one najbitnije oko novca, a izvor navodi da Mierezova objava je bila zapravo njegov pritisak na njih da se to prije dogovori, i on je to objavio bez ičijeg znanja i dozvole samo da ubrza transfer. Također izvor navodi da je kasnije morao ukloniti objavu jer "karta" predstavnika Miereza da dobiju više novca za njega je upravo ta da Mierez se još nije dogovorio i oprostio od sadašnjeg kluba, barem su to Dinamu govorili, a Ramon je jučer objavom svojom pokazao što misli o tom, što prije želi privesti sve kraju.

Inače valja spomenuti da Mierez ima i jako skupu i bogatu ponudu od drugog kluba iz UAE gdje preferiraju njegovi agenti da nastavi karijeru, dok Mierez želi samo u Dinamo, te dogovorio je sve s Dinamom te dao riječ.
    Mierez će sigurno biti igrač Dinama već ovo ljeto.

Izvor FB
  • rakurs
    1.6k
    E dobro, sad kad se Faze javio onda sam miran. Znači Mierez je naš, vjerodostojnije ne može :up:
  • Mali Zeus
    18.4k
    Koja stranica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.