• NORTE
    17.3k
    Samo da ne dovedemo stihijski i panično ala Kanga,da bi se moglo reć da smo nekog doveli.Odani Zgd

Jesam nešto propustio, Marić je i dalje direktor u klubu?
    Kakav Kanga, prevara dovedena s 0 golova na kontu i nije nam donio nikakav napredak.

Boban ima ambicije s dinamom, a ne sitne osobne interese.

On je predsjednik uprave, a ne no name neiskusna osoba postavljena da se igra i uči na dinamu.

Boban želi ozbiljne kvalitetne igrače i takve će i dovesti.
    Konačni roster za ljeto i jesen još je daleko.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Upravo to, nakon što je planski doveo sve igrače i napravio transformaciju momčadi zašto bi itko mislio da će napadača dovesti stihijski. Logike nigdje.
  • tp1997
    1.7k
    Jesam nešto propustio, Marić je i dalje direktor u klubu?
    Kakav Kanga, prevara dovedena s 0 golova na kontu i nije nam donio nikakav napredak.

Boban ima ambicije s dinamom, a ne sitne osobne interese.
    NORTE

Boban radi miljama bolji posao od Marića i tu sumnje nema, dobili smo stvarno par ozbiljnih igrača. Ali nepogrešiv nije, i ima tu par problematičnih odluka - primarno zadovoljavanje s Lisicom, Špikićem i Topićem kao opcijama na desnom krilu, čime smo doslovno slabiji nego prošle godine, i opčinjenost Radeljićem.

Nije svaka odluka ispravna samo zato jer ju donosi Zvone.
  • ElDorado
    4.7k
    Ako je istina da je Sosa u Crystal otisao za 3.5 kako pisu ili 2.3 kako veli TM zasto je nama bio nedostupan?!
  • NORTE
    17.3k
    Sve moguće pogreške bit će i ispravljene, dovoljno je vremena za akviziciju pojačanja gdje god je potreba.

Sosa nam je bio dostupan, ali smo već doveli dva lijeva beka, a on je imao drugih opcija.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Rekao bi zbog godinsje place koja mu je kao u Ajaxu i dalje 2 milje
  • Efes Pilsen
    11.7k
    A sta ce ti Sosa u ovom trenutku?
    Za 1,2 mil. eura si rijesio beka i zamjenu i to potentnog mladog beka. Svaka cast Sosi, ali izuzev Stuttgarta on nije pokazao neku visoku razinu, a na odstetu treba dodati i nemalu placu.
    Novce treba ulozit u navalu i eventualno stopera.
  • Paggini
    58.2k
    Odluka da se ne dovodi Sosa je jedna od boljih odluka ovog prijelaznog roka.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Hoćemo malo d na vrhu ekrana!
  • GOAT
    3.3k
    primarno zadovoljavanje s Lisicom, Špikićem i Topićem kao opcijama na desnom krilutp1997

Ako ti stvarno mislis da cemo mi u jednom prijelaznom roku dovesti 5-6 "kapitalaca" i zakrpati svaku poziciju onda krivi sebe i svoja nerealna ocekivanja a ne Bobana. Ovo je projekt, ekipa se skoro pa do kraja ocistila a sljedece sezone ce se dovoditi finalna pojacanja i napokon cemo imati kompletnu ekipu.

Takoder cemo sljedece godine imati novce od Lige Prvaka, necemo morati placati raskide ugovora itd.. Sta se trebamo zaduzivati i dizat kredite od kamatara da dovedemo jednog igraca i ugrozimo si buducnost i financijsku stabilnost? Knjizit cemo Baturinu ili prodavat japanke? Daj me nemojte zajebavat sa istim pricama svaki dan, nabavi sponzora koji ce nam poklonit 20 mil eura pa cemo trosit ko pijani milijarderi

Pronadi mi jednu ekipu na svijetu koja je kompletna i ne trazi pojacanja na x y poziciji, a da iza nje ne stoji seik ili milijarder sa kompleksima.
  • Jurki
    18.3k
    nabavi sponzora koji ce nam poklonit 20 mil eura pa cemo trosit ko pijani milijarderiGOAT

Ja bi se zadovoljil samo da netko napise ime doticnog sponzora koji je spreman tu paru uloziti u bilo koji sportski kolektiv u Hrvatskoj.
    Svi samo govore treba ovo ili ono, a nitko ne veli de uzeti pare za taj segment.
  • badjibadara
    6.3k
    Hoćemo malo d na vrhu ekrana!Mali Zeus

hold-on.gif
  • Droljo
    18.4k

Šta mi je puko internet?
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Nešto Sam danas nadrkan ,nikakav. U utorak nazad , uvijek isti osjecaj. Nikakav,kao da nesto gubim . Vratiti se i cekati godinu dana da ponovo budem ovdje je jebeno i vec preko 30 godina nikalo se naviknuti. Sto Sam stariji cake mi je sve teze. Daj mi Zvone tog napadaca , bit ce mi lakse šnjim ,da se malo nasmiješim. Danas ni pivo ne mogu pit jbt
  • GOAT
    3.3k
    Ja bi se zadovoljil samo da netko napise ime doticnog sponzora koji je spreman tu paru uloziti u bilo koji sportski kolektiv u HrvatskojJurki

Pa to pitaj gospodu koja na 10 dovedenih igrača traze jos 10 novih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.