• E46
    1.6k
    sta je tu lose? Sta ako eksplodira i razvali ligu, s takvim igračima se nikad ne zna i onda ode u nekom ludom scenariju npr u barcu b za par milja? Lupam sad al zivot je nepredvidiv, po meni bolje nego da smo ga dali za mizeriju od 2 milijuna eura a on eksplodira
  • Sbkbbb
    394
    Nevezano na temu, citam za Ristovskog u Sarajevu da ce imati 180k godisnje. Ovdje je ima 3x toliko i nije htio na smanjenje pristati :lol:
  • Maximo
    797

Ali navodno će tamo bit ključan igrač oko kojeg će godinama gradit momčad:lol:
  • Maximo
    797

Lasme bi mogo bit taj kapitalac kojeg trebamo
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Zar nije rekao da mu nije ponuden novi ugovor?

Sta je tu tocno cudno, godinama najbolji bek HNLa, sasvim je za ocekivat da ce pomest BiH ligu i u ovim godinama
  • CastAway1986
    3.4k
    Kakav mrtvi Lasme iz Schalkea jedino u obzir dolazi Moussa Sylla 16 golova prošle sezone,igrač za kojeg smo se lani zanimali ali je Mariću bilo žao dati 2, 5 milijuna koje je uložio u Cordobu i slične

https://www.transfermarkt.com/moussa-sylla/profil/spieler/460655
  • NORTE
    17.3k
    Još jedan loš izlazni ako je istina. Pričalo se ovdje o zaradi na njemuMlađi referent

Cordoba je loš ulazni transfer, a ne izlazni.
    Skinut ga s plaće je dobra stvar.
  • Orc123
    12.5k
    i na kraju cete vidjeti da je prodan a ne posuđen ...
  • keppi
    422
    Ne mogu vjerovati da će ovi dole još prodati i onog trapavog Diala, a mi ne možemo osim reprezentativaca tako reći nikoga, nego još moramo davati i otpremnine da bi nam neki otišli.
  • BPAM
    250

Taj transfer ti je rang da Radeljić ide u Kijev. Izmišljotina novinara.
  • NKDZ86
    4.5k
    juniore u igru!! (stariji, ko se sjeća tog transparenta na sjeveru, nez točno koja godina, 2000 i neka, igrači su prijetili štrajkom ak ne dobe plaću, taj trans i ta tekma mi baš ostala u sjećanju, a bio klinac)
  • Mali Zeus
    18.4k
    Ne mogu vjerovati da će ovi dole još prodati i onog trapavog Diala, a mi ne možemo osim reprezentativaca tako reći nikoga, nego još moramo davati i otpremnine da bi nam neki otišli.keppi

Da, evo nismo recimo Kangu prodali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.