• blue heart 72
    3.8k
    Sada jos samo "mrcina" na devetki, i pravo krilo i to je onda najvjerojatnije to. Ne vjerujem previse da cemo jos uz to upiknuti i nekog stopera, a da nam bude POJACANJE.
    KTC, Gale, Mmae, Jakir, Zivac i po potrebi u slucaju nuzde (povrede ili kartoni) Valincic bi trebalo biti dovoljno za sada
  • skener
    9.7k
    Koliko god mi igrača predstavimo Zvone uvijek ima bar jednog koji je već spreman za sutra
  • CastAway1986
    6.7k
    Ajmo dalje , Valinčić, Mierez , Ivanusec , strani stoper...ne mora nužno tim redoslijedom
  • ElDorado
    15.6k
    Kad bi bar prestali tog Ivanušeca stalno spominjati.
    Inače Stojke će lijevo gotovo zicer. Hoxha ide u transfer.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Das im prst oni bi cijelu ruku...
  • scooniepenn
    7.5k

Na ovome sam siguran da necemo ostati. Posebno je neralno da se proda Hoxha i ne dovode nitko. Varela nije igrao ozbiljno ni za juiniore, a kamoli da ce biti ekspresno alternacija za lijevo krilo. Pripreme ce dosta toga reci, ali ovakav izbor na krilima bi bio pretanak za bilo kakve ozbiljne ambicije.
  • Droljo
    32.4k
    ovakav izbor na krilima bi bio pretanak za bilo kakve ozbiljne ambicije. — scooniepenn
    Ispada jači od prošle sezone za lisicu i špiku :starstruck:
  • sanjinlego
    4.3k
    Možemo raspravljati, ima zadovoljnih, ima opreznih, ima i nezadovoljnih.
    Ali meni je ovo zasad vrhunski, pogotovo u odnosu na prošlo ljeto, kada se pred kraj požar gasio benzinom.
    Prije glavnog dijela priprema imaš dobar dio momčadi, i ne sumnjam da će se uskoro riješiti i ostalo.
  • hardek
    13.5k
    Kad će više te pripreme... Mogli su stavit na Dinamo+ makar jednu među sobom da odigraju dečki, vjerujem da bi cijela zona uzela pretplatu :lol:
  • CastAway1986
    6.7k
    Zanimljivo da je MPV u istoj agenciji kao Borna Sosa i Robert Ljubičić, a od poznatijih imena Cody Gakpo , Rasmus Hojlund te Pep Guardiola i Erik Ten Hag
  • scooniepenn
    7.5k

Lisica je za sada samo i iskljucivo potencijal. Ako bih usporedjivao recimo Stojkea prije dolaska i njega ja sam bio sigurniji u Stojkea, a i on je bio samo i iskljucivo potencijal u to vrijeme. Pritom vjerujem u Samanthu Fox, ali on u ovom trenutku nije bolji igrac od Spike, unatoc optimizmu da ce nakon ove sezone to postati.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Da bi prijelazni rok bio baš ono 11/10 što se kaže nedostaje taj neki "kapitalac" u napadu, netko tko će bit najbolji strijelac lige i bit frontmen za prodaju dresova. Kako god, ja odsad više navijam za odlaske viškova, dolascima sam zadovoljen.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Nemogu docekat predstavljanje tog napadaca :eyes:
  • Omake
    21.8k
    Cordoba je lani došao 9.8.
    Ove sezone nemjerljivo agresivniji po pitanju transfera.
  • GOAT
    9.5k
    Ove sezone nemjerljivo agresivniji po pitanju transfera. — Omake

Ne moram si vise govoriti "prijelazni rok nije ni zapoceo"

EZAAX2KXQAE5rfl.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.