• Ludovic IX
    8.9k
    3 godine izmedju 15-21
  • NitkoBitan
    27.7k
    Napisao mi je Blaz u inbox da bi trebalo bit 4 igraca uz taj uvjet 15-21 i 4 igraca koja su vec igrala u Hrvatskoj. Drugi dio vjerujem da lakse polazemo, a tko sve u postojecem kadru zadovoljava uvjet 3 godine 15-21? Mozda u tom grmu lezi zec da se ne mozemo olako rijesit nekih igraca.
  • Ijayi Atiemwen
    3k
    Krivo Kulušiću napisali ime na instagramu. Lovro umjesto Lovre.
  • skener
    3.9k
    sreća odmah su povukli objavu
  • Ludovic IX
    8.9k
    Kule, zivkovic, topic, spika moguće, Vrba
  • don
    13.8k
    šta volin ove normalne dalmatince...

Čast mi je i zadovoljstvo da sam potpisao ugovor s najvećim hrvatskim klubom. Sretan sam i ponosan, ali već od sutra nastavljam marljivo raditi jer je to tek početak. Znam da je puno posla ispred mene, ali dat ću sve od sebe da opravdam sva očekivanja.” - izjavio je Lovre prilikom potpisa ugovora
  • Olmic
    4.8k
    Bas gledas momcad na aplikaciji, i gledas napadace i vidis koliko smo slabi tu i koliko nam tu treba pojacanje ako ne i dva.. nadamo se dve bombice
  • blue heart 72
    2.3k
    Sada jos samo "mrcina" na devetki, i pravo krilo i to je onda najvjerojatnije to. Ne vjerujem previse da cemo jos uz to upiknuti i nekog stopera, a da nam bude POJACANJE.
    KTC, Gale, Mmae, Jakir, Zivac i po potrebi u slucaju nuzde (povrede ili kartoni) Valincic bi trebalo biti dovoljno za sada
  • skener
    3.9k
    Koliko god mi igrača predstavimo Zvone uvijek ima bar jednog koji je već spreman za sutra
  • CastAway1986
    3.2k
    Ajmo dalje , Valinčić, Mierez , Ivanusec , strani stoper...ne mora nužno tim redoslijedom
  • ElDorado
    4.4k
    Kad bi bar prestali tog Ivanušeca stalno spominjati.
    Inače Stojke će lijevo gotovo zicer. Hoxha ide u transfer.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Das im prst oni bi cijelu ruku...
  • scooniepenn
    5k

Na ovome sam siguran da necemo ostati. Posebno je neralno da se proda Hoxha i ne dovode nitko. Varela nije igrao ozbiljno ni za juiniore, a kamoli da ce biti ekspresno alternacija za lijevo krilo. Pripreme ce dosta toga reci, ali ovakav izbor na krilima bi bio pretanak za bilo kakve ozbiljne ambicije.
  • Droljo
    17.5k
    ovakav izbor na krilima bi bio pretanak za bilo kakve ozbiljne ambicije.scooniepenn
    Ispada jači od prošle sezone za lisicu i špiku :starstruck:
  • sanjinlego
    4k
    Možemo raspravljati, ima zadovoljnih, ima opreznih, ima i nezadovoljnih.
    Ali meni je ovo zasad vrhunski, pogotovo u odnosu na prošlo ljeto, kada se pred kraj požar gasio benzinom.
    Prije glavnog dijela priprema imaš dobar dio momčadi, i ne sumnjam da će se uskoro riješiti i ostalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.