• Dragon1Warrior123
    4.3k
    Ljudi kako je lijepo imati sportskog direktora koji zna koji k radi! Znači ako s ovim smanjenim budgetom radi ovakva čuda, šta tek bude bilo dok budemo imali para. :scream:
  • Crni86
    11.8k
    Za krila iskreno mislim da je to to, desno će biti Lisica i Topić pretpostavljam, a lijevo Stojković i Varela.rakurs

Iskreno kako se momcad slaze, kako se dupliraju pozicije, sumnjam da je to to od krila. U vezi smo brutalni, na bekovima smo brutalni, u spici zelimo bit brutalni… Stopere ganjamo…

Tako da ja mislim da su nam i apetiti visoki i za krila, jednostavno nema smisla da nabildas sve pozicije, a krila ostavis onda na samo “okej”.
  • rakurs
    1.5k
    A sve ovisi koji je plan s Varelom. Jel malom obećana neka minutaža, ajmo reći u statusu drugog krila ili će ovu sezonu još u juniorima provest. Ja se nadam ovom drugom. Stojković će svakako ja mislim konkurirati lijevo, sumnjam da se i na njega i na Vidovića gleda kao desetke.

I ja se nadam nekom klasnom lijevom krilu, ali u medijima se apsolutno ništa ne spominje po tom pitanju. Ali opet, nije se ni Villar pa...
  • Crni86
    11.8k
    za varelu je navedeno da je planirano da particpira u minutazi, ali ne u prvom dijelu prvenstva. Tako nesto se bilo pisalo.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Po meni je jedno TOP desno krilo nužno potrebno, a lijevo krilo bi bilo bonus jer bi onda nam omogučilo Stojkovića u vezi.
  • crophantom
    897
    Pa doveli smo Lisicu, vratio se Špika, lijevo jos imam Arbera + Varela, a i Stojkovic/Vidovic ce morati bar neke minute na krila ako ne misle biti na klupi.
    Ako ce se dovoditi neka klasna krila trebamo prvo riješiti Špiku i Arbera.
  • E46
    1.5k
    nazalost stojkovic nije dobar veznjak, barem ne u ovom trenutku po meni. Previse grijesi sa loptom i krivim odlukama, solira. Ja bi ga stavio zapocetak na lijevo krilo sada na pripremama a Vidovica na 10ku i to uigravao.
  • Crni86
    11.8k
    lijevo ili desno po meni svejedno.

Cak mozda prije desno jer imam nekako vise pouzdanja ovu sezonu u stojketa nego u lisicu jer je proso taj put prilagodbe na dinamo. Samo da je jedno nesto iskusnije, dokazanije da se te mlade decke rastereti.
  • Mladi Starac
    317
    Malo mi je d danas došlo kasnije na mobitel nego kaj sam očekivao :D
    al ne prigovaram...

bravo Dinamo!! Dobrodošao Vinlofe!!

AJMO!!
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Meni je ovo totalna debilana. Dečko ima nevjerojatnu energiju i te njegove sitne "dječje bolesti" izlaze iz njegove nevjerojatne količine motivacije i srca! On je meni najbliži Olmu od svih igrača koji su ikad igrali u Dinamu i mislim da bi ko stvoren se uklopio u vezu Ljubičić Villar Stojković. Energija, progresija lopte, kretanja, pas, udarac. Doslovno sve što treba imat jedna ofenzivna desetka. Ne znam tko je krenuo sa tim glupostima da je Stojke nezreo ili nediscipliniran, to je ko da kažeš za Dilavera da nije dobar jer je galamđija... (a ta njegova silina je bila ključna karakteristika i razlog zašto je mogao igrati za Dinamo iako nije bio ni do koljena kvalitetom jednom Galešiću recimo)
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Mislim da budem iskren, ja bi Stojkovića isključivo stavljao u sredinu da igra. Ja bi oba krila doveo da se to omogući, ali sam i svjestan da je budget ove sezone značajno manji nego nam je potrebno za reset ovih magnituda!
  • Blaz
    395
    Svi pricaju o prodaji kulenovica,a mi smo i prosle sezone imali problema s home grown igracima kod prijave igraca za euro utakmice.
  • E46
    1.5k
    pa nije nitko krenio s tim da je nediscipliran to je tako, on je jako divlji igrac kojeg treba izbrusiti, ima previše divljanja u njegovom igranju, kazem Vidovic je po meni odlican prototip nogometasa za tu poziciju a mozemo igrat s obojicom u sastavu, ja bi to ovako

Ljubicic Villar
    Vidović
    Lisica Beljo Stojković

I tu ima onda mjesta za sve a balans je dobar jer nije previše ofanzivno.
  • NitkoBitan
    27.7k
    a mi smo i prosle sezone imali problema s home grown igracima kod prijave igraca za euro utakmice.Blaz

Koji je uvjet vezano za to? Valincic i Goda su prosli nasu skolu pa se mozda racunaju pod home grown.
  • Droljo
    17.5k
    ako s ovim smanjenim budgetom radi ovakva čuda, šta tek bude bilo dok budemo imali paraDragon1Warrior123

Ništ. Podjednake igrače bumo dovodili ali ih skuplje plaćali. Već viđeno sto puta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.