• hardek
    4.9k
    Kad će više te pripreme... Mogli su stavit na Dinamo+ makar jednu među sobom da odigraju dečki, vjerujem da bi cijela zona uzela pretplatu :lol:
  • CastAway1986
    3.2k
    Zanimljivo da je MPV u istoj agenciji kao Borna Sosa i Robert Ljubičić, a od poznatijih imena Cody Gakpo , Rasmus Hojlund te Pep Guardiola i Erik Ten Hag
  • scooniepenn
    5k

Lisica je za sada samo i iskljucivo potencijal. Ako bih usporedjivao recimo Stojkea prije dolaska i njega ja sam bio sigurniji u Stojkea, a i on je bio samo i iskljucivo potencijal u to vrijeme. Pritom vjerujem u Samanthu Fox, ali on u ovom trenutku nije bolji igrac od Spike, unatoc optimizmu da ce nakon ove sezone to postati.
  • Tvrdica McTvrdi
    674
    Da bi prijelazni rok bio baš ono 11/10 što se kaže nedostaje taj neki "kapitalac" u napadu, netko tko će bit najbolji strijelac lige i bit frontmen za prodaju dresova. Kako god, ja odsad više navijam za odlaske viškova, dolascima sam zadovoljen.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Nemogu docekat predstavljanje tog napadaca :eyes:
  • Omake
    9.8k
    Cordoba je lani došao 9.8.
    Ove sezone nemjerljivo agresivniji po pitanju transfera.
  • GOAT
    3k
    Ove sezone nemjerljivo agresivniji po pitanju transfera.Omake

Ne moram si vise govoriti "prijelazni rok nije ni zapoceo"

EZAAX2KXQAE5rfl.jpg
  • Anderson Costa
    125
    Sad me samo muci kaj ko bu zdržal da krene…
  • pešća
    334
    Koliko smo za sada potrosili novaca na pojacanja?
  • penetrisac
    75
    Sa Valinčićem sutra, nešto preko 10 milja eura. Još ćemo pljunut 10 za napadača i stopera.
  • Paggini
    55.3k
    Valincic 1.3m
    Lisica 1.3m
    Soldo 1m
    Mudrazija 700k
    Vinlof 1.2m (HVALA HAZA ISPRAVITO)
    Villar 3m
    Vidovic 1.2m
    Kulusic 250k?
    Otpremnine 1.5m?

Poprilična para jbg.

Utržili 18m od Batija, 1.2m i 1.2m od Bernija i Kange. Valjda ce nesto kapnuti i za Spikica, Bulata, Kuleta, mozda i od prodaje eventualne Šutala
  • Ludovic IX
    8.9k
    Villar možda je 3 a možda i nije..neznam jel to igdje potvrdjeno. Vidovic po nekima 1 po nekim 1,5..ovaj sved po nekima 2, po nekima manje..kulusic 250k, gola, ljubičić free..sam nekog zaboravio?

Sa valincicem i po najgoroj varijanti nejde do 10..

Galesic nije dosao u ovoj sezoni. Njega ne računaj.

Utrzili nekih 30..ok, na rate..ali vjerojatno ni mi ne plaćamo sve odmah.
  • Paggini
    55.3k
    neznam jel to igdje potvrdjeno.Ludovic IX

Gledao sam ove podatke po transfermarktu, a ovih kojih nema po medijskim natpisima
  • penetrisac
    75
    500k od Štefulja
    2,4m od Maxa i Kange
    Bati 17m
    Sučić 14m
    Rješili smo se ugovora od cca 5m (Petko, Pjaca, Rile, Ademi, Moha, Kanga)
  • Haza
    10k
    Da ispravim odmah kolegu Pagginija.
    Vinlof je plaćen 1.2 mil eura.
    Špikić, Bočkaj i Perić su otpisani.
    Dovodimo jednog od najvećih talenata u Dalmaciji, 2009. godište, Ivan Šuto.
    Stojkovića Boban ne vidi u sredini, smatra ga taktički nepotkovanim igračem, bit će na krilu.
    Boban ne želi surađivati s Lokomotivom, i ne želi im posuditi golmana, kojeg Šikić silno želi.
    Napadač/kapitalac nam nije toliko blizu, treba tu biti strpljiv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.