• ElDorado
    8.3k
    Sori ali ova priča s Varelom meni je potpuno suluda. Mozemo mi zaraditi 1,2 ili 3 milje ali mi smo preveliki klub da bi glumatali protočni bojler za mngrske makinacije. Decko nece nikad vidit prve momcadi Barce pa su i ovi bonusi besmislice.
    Do pred tjedan dva pricalo se da ce potpisati prof ugovor.
    Bara je ocito potplatio novinare da titraju jajca Bobanu, a ja se toplo nadam da je ovo posljednje ovakvo sranje.

Bajdvej lijevi bek sjajno pokriven!
  • Crni86
    18.2k
    financijski dobar poso, niti orao niti kopao i dobio si nekaj love.

Za ugled je ovaj posao los, ali ne vjerujem da ce se ovakvi dealovi ponavljat. A bio bi red i da cujemo tko je dogovorio Varelu u dinamu pod ovim uvjetima i zasto
  • Haza
    11.3k
    Sto posto sam siguran da je Ničota clan foruma i da ima RSS feed na Hazine postoverokikaciga

Ničota mi je očito jedan od onih kojima šaljem naivno poruke u inbox, danas sam mu dva članka napisao.
    Ali ajde, nije ni sve za forum;)
  • DinoLeonix
    2k

Upravo tako. Ubrzo će putem nekog novog Rennesa, pa od tamo samo Bog zna gdje.
  • DinoLeonix
    2k
    Još uvijek čekamo Hazinu bombu da eksplodira
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Zanimljivo da je Goda Tarzanov igrač, a da se oko Pjace nije našao konsenzus...
  • Haza
    11.3k
    tko je dogovorio varelu u dinamu?Crni86

Ne pita se Bobana skoro ništa, jer je sve dogovoreno oko Varele prije njega.
    Marić je dogovorio Varelu s Barom, a Manenica naivno odobrio.
    Dovoljno je reći koliko je čist posao, kad sam prije 5 mjeseci napisao da mali ide u Barcelonu.
    Barcelona je stvarno solidna praonica love...
  • BBB Mataa998
    2.8k

Daj molim te jednom lupi neku info,nemoj bas nekog nerealnog igraca,i stavi da vec danas/sutra potpisuje. Da vidimo sto ce dnovinarcici uraditi :lol: :lol:
  • Crni86
    18.2k
    hvala ti na odgovoru
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Ne znam na koga mislis akp taj uopce postoji :lol:
    Al naravno da ni tu ne bi bio zadovoljan. Bio bih zadovoljan sa Sosom. Ali ocito je to razina koja nam je pre visoka i na koju ne ciljamo jbg.

Ali ajde s time da ce se ocito dovest i Goda, koji je meni solidan bek, sam malo smireniji, jer ak nis barem bumo ostali na solidnom HNL beku.
  • Facke
    7.2k
    Boban is on fire :fire:
    Kak je denes lepi dan ljudi moji. :love:
  • Ritam Ulice
    2.3k
    doslovno refresham forum svakodnevno ponajvise zbog toga
  • Jurki
    20.9k
    Ako TM ne laze.. Godi je istekel ugovor i dolazi đabe?
  • Dudu9
    1.9k
    Bara očito ima nekog u Barceloni pa izvlače pare na takve razne velike talente
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.