• Tvrdica McTvrdi
    216
    Ukoliko nemamo ideju za zamjenu, ja sam za godinu dana Bosanskog Dijamamta
  • keppi
    363
    Ništa ja ne pokušavam za razliku možda od tebe koji nas pokušavaš uvjeriti da ćemo s onom postavom biti uvjerljivo prvi. Ja sam samo obični, ali ujedno i fanatični navijač koji poslije svakog neuspjeha Dinama bude doslovno danima bolestan. Opet kažem daj Bože da ste vi u pravu, ali pravo na moje mišljenje mi ne možeš oduzeti. Bobana iznimno poštujem, ali budem li smatrao da nešto radi krivo to ću i napisati, a ne na sve samo klimati glavom.
  • Jurki
    17.3k
    i ako ode Petkovic.. i kaj onda? Da ima potez, rijesi tekmu... al njega nema nigde godinu dana.

Petko ove sezone za placu koju dobiva i Bockaj za placu koju dobiva mi je ucinak identican.

Edit: dal bi i jednog covjeka trpil poslodavac na temelju dobrih xy godina.. a onda ta osoba pocne se zajebavati na poslu.. bolovanja, lose izvedbe?
    Kak je igracima igranje nogometa posao.. tak se i klub mora ponasati. Hvala za sve lijepo.. ako dalje vise nemre/ne zeli.. cvijece i noga u guzicu. I ajmo dalje.
  • Matac94
    2
    i onda da opet naši dragi južnjaci plaču ukralo/pokralo
  • Paggini
    51.3k
    pokušavaš uvjeriti da ćemo s onom postavom biti uvjerljivo prvi.keppi

Probaj prepoznat zajebanciju

nešto radi krivo to ću i napisati, a ne na sve samo klimati glavomkeppi

Hvala ti na toj hrabrosti
  • Tvrdica McTvrdi
    216
    Uopće nema to veze s njima, ali da, da stvarno ode kod njih dok mi nemamo napadača bi bio još jedan poraz (spominjao sam neki dan Uremovića, Brekala, sad Garciu itd)
  • crophantom
    657
    kakva zajebancija, u toj tvojoj postavi Kule zabija 33 gola i ruši Dudua.
  • E46
    1.3k
    rpg NIKAKO na lijevom beku, to je jedan od razloga ovakve sezone izmedu ostalog.
  • Matac94
    2
    ma znam, sve 5...malo sam se našalio
  • Noel
    11.9k

Sve može samo bi ja Cordobu. Ipak ima samo 21 godinu.
  • hardek
    4.5k
    Ekipa je ovdje zabrinuta kao da su nam igrači ostvarili invincibles sezonu a oni skupili 65 bodova u HNLu i za to bili plaćeni 25 milja eura. Uz sve to su žrtvovana 3 trenera na koje je plaćeno cca 4 milje eura za otpremnine.

Hvala za sve ali vrijeme je za novu krv koja će stvoriti novu dinastiju. Sve je to u opisu posla, ništa nije vječno
  • keppi
    363
    Pa dobro.....selo gori, a baba se češlja tj prodaje zajebanciju.
    Usput, Petko je za ono jedno poluvrijeme u Splitu napravio više nego li neki za cijelu polusezonu...ili možda zajebavam.
  • emilperska
    10.7k
    Zajeb je u tome, a to pise i Kruselj.. da love za prava pojacanja nemamo dok se ne proda Baturina..
    A da li ce se Baturina prodat i za koliko je drugi par rukava. Ocekivalo se 25, bit ce presretni i s 15, vjv prihvatit 12 13.

Bez prodaje Baturine nema niti pojacanja niti ciscenja svlacionice. Za Kangu i Mmae nece biti interesenata. Ademiju cemo placat pola ugovora. Cordobi cijeli da ode na posudbu..

Bobana su Marić i Zajec diletantizmom u zadnja 2 roka doveli u situaciju da bas sa svih 10 novih igraca mora pogoditi..
  • Chempers
    676

Što je najbolje, i nismo ikad bili ovako uspješni prije njega :lol:

Ovo što kažeš za drugačiji nogomet, sve ok, to je druga stvar i poštujem to mišljenje. Jedino što ja smatram da bi Petkovic i dalje mogao više dati nego bilo koji drugi igrač kojim ćemo ga zamijeniti, pod uvjetom da je relativno zdrav.
  • Paggini
    51.3k
    Sve može samo bi ja Cordobu. Ipak ima samo 21 godinuNoel

Sviđa mi se kako razmišljaš, ali ne možemo našeg klinca bacati u vatru kad je tako bitna sezona. Ja bih da Perkovića vratimo iz Cracovije i na lijevog beka ga stavio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.