• E46
    1.3k
    Ma decki treba pjacu stavit na laznu devetku ko sto je Fruk igro ove sezone. Sigurno moze izgurati duel sa stoperom i primiti odloziti loptu, dovoljno je visok da je opasan u kaznenom prostoru, brzine ima dovoljni za napadaca dribling i šut, u nekoj rezervnoj i nužnoj opciji ja zadovoljan.
  • Paggini
    51.2k
    za ono jedno poluvrijeme u Splitu napravio više nego li neki za cijelu polusezonukeppi

Sta je napravio točno? Dodao Kacavendi i probao škarice? Pa nemojmo deificirati čovjeka
  • Matac94
    2
    ni Djouahra se nije snašao prvu sezonu u Rijeci, i druge sezone bum
  • Crni86
    10.9k
    referirao sam se na tvoj upis s davanjem papira kako bi se oslobodio budžet.Izet Hajrović

Gledaj siri kontekst i sta sam napisao. Da Zvone sigurno nece htjer drzat jednog igraca koji se ru vidi samo godinu dana na placi od milju eura i time si zatvara dolazak igraca na kojem bi gradio buducnost.

Isto tako spustanje place na 750k je sasvim korektno s obzirom koliko je bruno imao problema s ozlijedama zadnje dvije sezone.

Isto tako onaj Faze Nouns je danas prijepodne napisao da je uz manji ugovor Zvone kao uvjet stavio i da Brune prode temeljite ljecnicke preglede radi cjelokupne situacije s ozlijedama koje je imao zadnje dve sezone.
  • Fanboy
    2.9k
    Boban radi 24/7 i sigurno da je upoznat bolje od svih nas u potencijalne probleme odlaskom Petka, pa nije on retardiran.

zaboravljamo da nam više nije Vlatka Peras predsjednica uprave nego Zvone Boban, a virujte, ako itko želi dobro Dinamu to je on.
    don

Tko god je od one mafije radio transfere, dobar je posao radio, stručnost je tamo bila manji problem, već poštenje. Dovoljno je pogledati roster i dovođenja imena tada....Boban bez sumnje voli Dinamo, ali ovo radi 24/7 je već izlizana fraza i to smo svjedočili zadnju godinu kada je nova uprava radila po istom principu, a onda je došla najgora sezona u zadnjih 20-ak godina po nastupima, kemiji, smjenama trenera itd.
  • hardek
    4.5k
    Ovo je ono što mene brine već neko vrijeme ali svi su dosta opušteni. Mi smo samo u ovoj kalendarskoj godinu potrošili već cca 6 milja eura između Galešića, Kange, Mudrog, Solde i posudba Belcara.

Lige prvaka nemamo a ako Rijeka ne osvoji kup morat ćemo se namučit da uđemo u Konferencijsku i za to dobiti kikiriki.

Uz sve to treba dovesti još jedno 6,7 igrača a svi koji odlaze otići će besplatno osim Baturine.
  • rokikaciga
    1.5k
    Boban bez sumnje voli Dinamo, ali ovo radi 24/7 je već izlizana fraza i to smo svjedočili zadnju godinu kada je nova uprava radila po istom principu, a onda je došla najgora sezona u zadnjih 20-ak godina po nastupima, kemiji, smjenama trenera itd.Fanboy

Samo kaj Boban iza sebe ima Scudetto s njegovim potpisom...a Marić je imal kaj točno?
  • Paggini
    51.2k
    Marić je imal kaj točno?rokikaciga

Iza sebe ima "kradetto" :cool:
  • keppi
    363
    Priznajem prijatelju ne mogu s tobom. Ti kada napišeš "bok" bar desetorica se žure da ti lajkaju. Iako su tvoja pisanja u globalu ok. Nije dobro da se "ubija" različitost u stavovima jer onda idemo prema modelu koji je već dobrano prokušan u krajevima nešto južnije. Ja za kritiku očito mogu zaraditi jedino da budem još i blokiran pa onda bolje mir.
  • Paggini
    51.2k
    Priznajem prijatelju ne mogu s tobom. Ti kada napišeš "bok" bar desetorica se žure da ti lajkaju. Iako su tvoja pisanja u globalu ok.keppi

Pa normalno te pitanje pitam, nisam stvarno imao za namjeru da te podjebavam, iako je možda tako ispalo. Tu utakmicu stvarno nije napravio ništa pretjerano osim ta dva poteza, koja jesu bila dobra ali sad od ta dva poteza raditi mitologiju i mit je nepotrebno.

Ja sam više puta na ovom forumu napisao da smatram da je Petković meni osobno najbolji igrač Dinama u povijesti, a također osobno i najdraži, ali sad od svakog dodira s loptom kojeg ima pisati epopeje nema smisla.

Da se mene pita, Petković bi ostao u Dinamu do penzije, ali nitko u klubu očigledno nije siguran u njega po pitanju spremnosti i koliko se na njega može računati jer zadnje dvije sezone je odigrao, ako se ne varam 50 posto utakmica. S tom namjerom, pretpostavljam, ponuđen mu je manji ugovor, kojeg je on, pretpostavljam, odbio.

Klub ga želi zadržati, ali ne na svoju štetu jer plaćati milijun eura, odnosno najveći ugovor u klubu igraču za kojeg nisi siguran da će biti spreman i dostupan većinu sezone je suludo. Jer jednaku stvar imamo s Ademijem, njegov ugovor je teret i nitko ovdje ne bi bio protiv da Ademi ode iz kluba.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    isto tako, Faze Nouns je pisao da je Bruno bio bliže ostanku, znači postojala je želja za ostankom. Bruno je igrač koji uskoro puni 31 godinu, a svojim stilom igre može trajati jako dugo ako ne bude ozljeda. 750k je malo, ali moglo se to odraditi na način da 750k bude fiksno, a ostalih npr. 550k da dobije prema dostupnosti s obzirom na ozljede. Dakle, maksimalno bi mogao zaraditi 1.3 mil. + bonusi za prvenstvo, Europu što svi dobivaju, a ako ga ne bi bilo cijelu sezonu imao bi 750k. Ne vidim razlog zašto ne bi pristao na taj model. Greška je mijenjati nešto što valja, a Petković valja.
  • Jurki
    17.3k
    Iza sebe ima "kradetto"Paggini

Molio bi pojasnjenje kaj tocno znaci "kradetto"?

Ako je to kaj mislim da je.. "kradetto" izvedenica od rijeci krade.. bitno da se mnoge od nas popljuvalo na pasja kola jer smo pisali o stvarima koje nemaju veze s nicim. Od pustanja Vasilja u Sibenik "for free" do njegovog ponovnog potpisa za Dinamo nakon pol godine.. pa ponovnog pustanja za dzabe u Loksu i to sljedeceg dana.
    Pa instaliranja Polovanca kao glavnog trenera juniora gde je on sasvim slucajno Miliceva rodbina.. neki bratov šurjak ili nekaj slicno k tome. I opet se to prezentiralo kao da je Polovanec iz pouzdanih izvora top trenerski potencijal.

I to sve u reziji sportskog sektora.
    Sve o cemu se pisalo davno.. Bobanova metla danas samo potvrđuje.. nazalost po nas klub.
  • OsamŠest
    5.2k
    Faze NounsIzet Hajrović

Zvuči dobro za lijevog beka.
  • Crni86
    10.9k
    gle meni je Petko drag i volio bi da ostane. Na kraju nekako jos i vjerujem da ce ostat.

Kako znas da tako nesto i nije ponudeno? Mislim kad gledam nekako racionalno meni je suludo davat petku 1,2 milijuna na godinu sa 31 godinom gdje je prosle sezone igrao jedno mjesec i pol dok je sezonu priie isto tako skoro polovicu sezone bio ozlijeden. Igracki je bruno kapitalac, top igracina ali zdravstveno to je jako veliki financijski rizik. Isto tako taj Bruno je forsirao svoj povratak u prvom dijelu sezone i upravo time nam mozda izbio titulu i kvalifikacije za ligu prvaka radi koje necemo imati ni priblizne prihode kao prosle sezone pa onda vec kad imas putra na glavi pristani na eto nesto nizu plaacu i ciao. Ukoliko je uopce placa stvarni razlog, a nije nesto drugo…

Vidjet cemo sve kroz koji dan
  • keppi
    363
    Ok, idemo dalje. Sutra je novi dan..... "ajmo Rijeka".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.