Predvidam ostanak, nece potpisati novi ugovor, ispostovati ce ga do kraja i opet cemo na proljece/ljeto imat sapunicu sa Tarzanom — rokikaciga
Neva
Valincic-galesic-theo-RPG
Mišić-Ljubičić-Stojković
Pjaca-lisica
Kulenovic — sarenicvjetic
Jedino ak se ne nade model raskida ugovora — bbb medimurje
Koliko još potencijalnih Petkovica imamo na lageru u juniorima i koliko instant Petkovica možemo kupiti ? — Chempers
Evo, sad ce boban izvući 10 novih igrača za prvih 11. Sve ćemo potjerati i bit ćemo prvaci sa 30 bodova prednosti. Ako mi promijenimo 5-6 igrača u prvih 11 ( dva obrambena, dva vezna, jedno krilo, napadac) , mi ćemo muku mučiti na početku sezone, ne očekujte čudo kao kad je bjelica promijenio pol ekipe jer ono se jako rijetko događa. — Ludovic IX
Evo, sad ce boban izvući 10 novih igrača za prvih 11. Sve ćemo potjerati i bit ćemo prvaci sa 30 bodova prednosti. Ako mi promijenimo 5-6 igrača u prvih 11 ( dva obrambena, dva vezna, jedno krilo, napadac) , mi ćemo muku mučiti na početku sezone, ne očekujte čudo kao kad je bjelica promijenio pol ekipe jer ono se jako rijetko događa — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.