• bbb medimurje
    4k
    Predvidam ostanak, nece potpisati novi ugovor, ispostovati ce ga do kraja i opet cemo na proljece/ljeto imat sapunicu sa Tarzanomrokikaciga

Jedino ak se ne nade model raskida ugovora
  • sarenicvjetic
    105
    Kad nam prvo kolo istrči ekipa
    Neva
    Valincic-galesic-theo-RPG
    Mišić-Ljubičić-Stojković
    Pjaca-lisica
    Kulenovic
  • bbb medimurje
    4k
    slazem se, ali po svim medijima pise da je 750 000 gornji limit plus bonusi
  • Paggini
    51.3k
    Neva
    Valincic-galesic-theo-RPG
    Mišić-Ljubičić-Stojković
    Pjaca-lisica
    Kulenovic
    sarenicvjetic

85 bodova iduće sezone, plus minus 5 bodova, jedino umjesto Thea da bude Jakir Jr
  • sarenicvjetic
    105
    reci mi da nisi ozbiljan
  • NitkoBitan
    27k
    Jedino ak se ne nade model raskida ugovorabbb medimurje

A i ti modeli raskida... Kaj nije dovoljno sto je placen za sezonu kojoj vecinu utakmica nije igrao?

Nadi novi klub i nek te on placa... Najbolje da jos damo novac da ode negdje.
  • Paggini
    51.3k
    Koliko još potencijalnih Petkovica imamo na lageru u juniorima i koliko instant Petkovica možemo kupiti ?Chempers

Pa kako smo ikad bili uspješni prije nego je Petković došao? Jer slažem se s tobom da je Petković unicorn i mislim da se ni sličan igrač neće pojaviti više u Dinamu, ali igrat ćemo drugačiji nogomet, s drugačijim postavkama. Jbg.
  • bbb medimurje
    4k
    Evo, sad ce boban izvući 10 novih igrača za prvih 11. Sve ćemo potjerati i bit ćemo prvaci sa 30 bodova prednosti. Ako mi promijenimo 5-6 igrača u prvih 11 ( dva obrambena, dva vezna, jedno krilo, napadac) , mi ćemo muku mučiti na početku sezone, ne očekujte čudo kao kad je bjelica promijenio pol ekipe jer ono se jako rijetko događa.Ludovic IX

Upravo to! Ja ocekujem nešto tipa
    Neva
    Rpg galesic pojacanje pojacanje
    Ljubicic misic stojkovic
    Lisica pojacanje pjaca

Vjerujem da budemo obrambeno stabilniji nego ove sezone ali problem budu golovi i asistencije
    Treba nadomjestiti ucinak sucica, batija i petka
    Tko god dode na njihovo mjesto imao bude vatreno krstenje
  • Hrvatski Gradjanski
    99

U cijeloj priči me najviše brine to o 750 000 eura. Danas je to ništa. Pogotovo za europski nivo. Dinamo bi morao razmišljati o 1 - 1,5 milijuna eura plaće za nekoliko igrača koji rade razliku.

Trebamo se riješiti viška igrača i onih koji više ne mogu, a ne spuštati nivo plaća za one koji vrijede.

Na stranu plaće igrača koje su otišle u nevjerojatne iznose ali ne možemo mi postavljati pravila igre. Ako igrač ima plaću milijun i pol eura neće nama doći za pola toga.
  • Ivdzo11
    6.5k
    Ma nije to striktno tako, ima tu dosta bonusa.... kao i kod Petkovica, ne bi on ostao gladan love
  • San Lorenzo
    19.4k
    Evo, sad ce boban izvući 10 novih igrača za prvih 11. Sve ćemo potjerati i bit ćemo prvaci sa 30 bodova prednosti. Ako mi promijenimo 5-6 igrača u prvih 11 ( dva obrambena, dva vezna, jedno krilo, napadac) , mi ćemo muku mučiti na početku sezone, ne očekujte čudo kao kad je bjelica promijenio pol ekipe jer ono se jako rijetko događaLudovic IX

Sva sreća pa smo sa silnim senatorima i nepromjenjenom momčadi igrali netom završenu sezonu i blamirali se po Koprivnicama i Goricama...radije bih u novoj sezoni riskirao sa novom ekipom, nego išao na sigurno i opet gledao drlog od nogometa do svibnja...meti Zvonimire!
  • Jurki
    17.3k
    Zvone Boban dal si to ti?

Gospodo, mi smo ovaj rez, remont, restart, reset nazivimo to kak god netko zeli morali napraviti nakon Seville tj nakon te sezone.

Svi mi znamo kaj je Petkovic napravil za Dinamo, nitko nije glup.. ali cinjenica je da se Petko zasitio Dinama, Dinamo Petka bez obzira na to kaj prevec ovisimo o njemu.. tu cinjenicu bum prepisal debilitetu i neznaju trenera koji su nas vodili.
    Petko ako nemre odigrati 80 posto minuta iduce godine nek ide ... pa taman da je Pele, Maradona i Messi u jednom.

Nama trebaju gladni igraci. Svima nam je pun k senatora, balerina.. rađe bum gledal xy igraca koji grize ko lud od Petka koji ne zna de je, je dosel ili je otisel.

Zvone meti i ne šparaj nikoga.
  • Matac94
    2
    Baš tako, daj im plaće do 750k godišnje ali onda im daj i bonuse za golove asistencije, clean sheet, kup, prvenstvo, ostvarenja u Europi. Po meni najviše fer
  • OsamŠest
    5.2k
    Po meni remont znaci odlazak Petkovica.Dani Olmić

Moram se složit.
  • Dzoni
    1.4k
    Koliko god da su nam dobra donijeli cijeli ovaj kostur Dinama, jednostavno je vrijeme za temeljite promjene koje su trebale bit još prošle sezone napravljene. S 15ak igrača se treba zahvaliti, dostojno oprostiti i naći 10-15 novih, adekvatnih zamjena.
    Sentimentalnost u nogometu ne vodi nikamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.