• Izet Hajrović
    5.1k
    Kako znas da tako nesto i nije ponudeno?Crni86

Zato što se spominje značajno smanjenje plaće i gornja granica od 750k. Značajno smanjenje plaće sigurno nije s 1.3 na 1.2 ili ova varijanta s varijabilnim dijelom. Petko nam ne "papa" proračun, to radi Ademi, Ristovski odlazi koji je isto imao veliku plaću, nadam se i Zagorac. Proračun za plaće će se olakšati na njima, a ne na Petkoviću. Koliko ćemo trebati potrošiti da se dovede adekvatna zamjena za njega? Svakako je jeftinije zadržati Petka.
  • Crni86
    10.9k
    ruku na srce ovu sezonu nam je papao proracun jer je igrao mjesec i pol.

A kak znas da novinari imaju uopce oravu info? Ionako ta gornja granica, kak znamo da je to rocna info i ukoliko je kako znamo da Zvone nije isao iznad nje za Brunu? Kako znamo da tu nije navedena samo fiksna placa bez bonusa? Na kraju opet kad se pozivamo na novinare - oni su rekli da Bruno ne odlazi zbog place.

Puno tu nepoznanica ima da se moze izvest neki konkretan zakljucak. Ionako je Tarzan na sva zvona vikao prije dva mjeseca da petko ide… prije koji dan je promjenio pricu… tko zna kaj bu sutra
  • Beowulf112
    375

To i ja mislim.Samo da se slusalo mene dovelo bi se Matanovica a ne Kangu.Uvijek je bolje domace nego skupi stranac.Uvjeren sam da bi Matanovic kod nas proigrao.
  • Maki85
    178
    Boban kakav je i kako je krenuo čistiti s jedne strane, a s druge strane Petko, navikao samo otići s terena kad osjeti da je ozlijeđen. Funkcioniralo bi nikad.

Ostade Mišić sam u pušačkoj sobi.
  • Orc123
    11.7k
    Faze nouns? Jel to novi osvrtnik? Mozda i je to on.....dajte najte prosim vas. Malo popratio, pa izbacuje objave o trenutnom stanju ko da je Bobanov brat ili desna ruka pa da mu ovaj u realnom vremenu javlja informacije. Prodaje maglu.....
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Uopće nije upitno treba li nam remont, ali remont ne znači odlazak svih igrača iz kluba, nego onih koji ne pridonise klubu koliko bi trebali. Petkovića ove sezone praktički nije ni bilo i to je istina, ali on je jednostavno klasa od igrača i to se vidi čak i nakon te ozljede u ovo malo minuta što je odigrao. Nije zabio 10 golova, nije bio u izvanrednoj formi, ali se jednostavno vidi. Pa koliko je zicera namjestio sad protiv Varaždina samo?

Ademi, Perić, Bočkaj, Zagorac i još jako jako puno igrača su svakako višak sa previsokim plaćama. Kanga i Mmaee imaju isto previsoke plaće za doprinos na terenu. To su igrači koji trebaju biti "žrtve" ovog remonta, a ne Petković.

Vjerojatno je rizik jer je teško procijeniti hoće li se opet ozlijediti ili neće, to nitko na svijetu ne zna, ali se po meni takav rizik isplati jer ja iskreno ne vidim niti jednog napadača kojeg mi možemo dovesti, a da je bolji od Petkovića. Kao što sam već i rekao prije, mi trebamo ići po napadača, ali onog koji će zamijeniti Kangu ili Kulenovića i biti kvalitetna opcija u slučaju da se opet dogodi izostanak Petkovića.

Najviše ljudi spominju Miereza, ali meni trojac centarfora Mierez-Kulenović-Kanga ne ulijeva neko preveliko povjerenje. Zašto se umjesto toga ne bi pokušalo sa Petković-Mierez-Kulenović npr. što ipak zvuči dostojno Dinama i dovoljno jako za povratak naslova i dobar rezultat u EL ili KL.

Druga stvar je ako Petković sam želi otići, ali kao što se ponavlja iz godine u godinu jer je svako ljeto ovakva situacija - nigdje mu neće biti kao ovdje i nigdje ga neće voljeti kao ovdje. Čovjek je svojim igrama i svojim stilom igre postao idol mnogima i mislim da itekako još može puno dati Dinamu.
  • hardek
    4.5k
    Svi ti igrači koji su kod nas na velikim ugovorima a ne igraju ne možeš ih se riješiti ni sa slobodnim papirima jer nigdje drugdje neće dobit ni pola plaće koje imaju tu.

Vjerovatno ovo rezanje plaće i je jedan instrument Bobana za budućnost da se više nikad ne dovedemo u ovakvu situaciju. Na početku će boljet ali sve je to za opće dobro i stabilnu budućnost kluba. Barem ja to tako vidim.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Svi ti igrači koji su kod nas na velikim ugovorima a ne igraju ne možeš ih se riješiti ni sa slobodnim papirima jer nigdje drugdje neće dobit ni pola plaće koje imaju tu.hardek

Naravno da ih se ne može samo tako riješiti, ali sam uvjeren da će se dio uspjeti riješiti jer vjerujem da barem dio njih ima barem malo višu ambiciju od sjedenja na tribini ovdje godinu dana.
  • Beowulf112
    375
    Dajte nam badelja
  • Žan
    538
    Nadam se da odlazi ovosezonski trubudar, crvena maša u gubicu i sa tarzanom u obilazak europskih giganta kao sto su Ferencvaros,Maribor ili mozda Saraj'vo.
  • pešća
    86
    Dinamo nikad, ali nikad nije dovodio instant pojacanja koje je masno placao, uglavnom je to bila roba sa nekom greskom. Mozete zazivat stare, kudit nove ili nesto trece ali to se nikad nece promijenit, barem ne dok ovisimo o varijabilnim pihodima.

Nemojte puno ocekivat i necete se razocarat. Ovu sezonu ionako nismo izgubili zbog manjka kvalitete kadra nego nekih drugih razloga koje naredne sezone mozemo popravit a kvaliteta kao kvaliteta, uvijek cemo je imat vise od Hajduka i Rijeke. O Europi otom potom.

Vise vjerujem Bobanu nego Zdravku, Maricu ili Vlaku koji su se ocito pogubili zapadnije od Bregane. Takoder palac gore Bobanu za dovodenje bivsih strucnjaka iz Barcelonine akademije. U nasoj se ocito ne mijenjaju stare navike uhljebarijusa i guranja podobnih klinaca iz turbo limac akademije.
  • CastAway1986
    3k
    Ademi, Perić, Bočkaj, Zagorac i još jako jako puno igrača su svakako višak sa previsokim plaćama. Kanga i Mmaee imaju isto previsoke plaće za doprinos na terenu. To su igrači koji trebaju biti "žrtve" ovog remonta, a ne Petković.
    Kolega @Teofil Kateran je sve rekao..Amen
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Ja, kao osvjedočeni obožavatelj Brune Petkovića sam izuzetno optimističan najavama koje možemo pročitati. Volio bih da Bruno ostane, ali ako ne - dao si nam puno legendo, možda i najviše od ijednog igrača, hvala ti na tome i apsolutno svu sreću svijeta ti želim...dovođenje Solde bi mogao biti potez za notes koji nam je prošao ispod radara, posebno kad se upari s Ljubičićem, a Miško općenito prodiše s veznjacima koje ćemo imati na raspolaganju. Ne sumnjam da ćemo dovući još igrača, ali bit ćemo fizički moćni, potentni i okomiti. Zapamtite, nije ni Milan bio u boljoj situaciji kad je Zvone počeo dovlačiti igrače i kad je stao iza Piolija, na kraju je a ekipa donijela naslov. Ne gledajte imena, gledajte ideju, Boban ju ima, za razliku od onog tikvana prije njega. Ima tu materijala i po posudbama, a svakako se nadam još jednom jačem pojačanju (uz Ljubičića koji je vrh).
  • scooniepenn
    4.5k

Razumijem sto zelis reci i ideja je kljucna. No, u slucaju Milana mi razgovaramo o igracima koji su negdje zapeli ili su jednostavno prepoznati kao dobar match po svojim karakteristikama i na tome svaka cast. Ako cemo slikovito usporedjivati onda treba ipak reci kako Leao i Hernandez nisu Lisica i Soldo iz Parme i Monze, vec prije Sosa i Ivanusec iz Ajaxa i Feyenoorda. O toj razlici pricamo. Ljubicic je igrac kakvog u rekonstrukciji ocekujem.
  • sarenicvjetic
    104
    brate nikad reset i smjena nejde prek noći i nije dobra kad ide sve na brzinu i neplanski,Okej Boban ima neki plan,jebe i ne vadi.
    Svejedno,taj isti klub je bio na korak do nokaut faze Lp i uzeo dvostruku krunu prošle sezone. Nije da bas nis ne valja,najjače oružje svakog kluba skaut služba i sportski direktor su nam najslabije karike.
    Bojim se da neće bas to tak ispast Kak si je Boban zamislio,a stvarno nemamo prava na grešku.
    Nije grijeh da ne budeš prvi,ali ti se nebre desit da ne afirmiras niti jednog svog klinca,da nemas u izlogu sad vise nis konkretno,to nam se već desilo par godina unazad pa smo jednom sezonom okrenuli sve.
    Ali ponavljam,ovaj način i odlasci koji će još doći a biti će ih i od mladih i od seniora(Petko,pjaca) ne Lici na dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.