• Paggini
    51.3k
    On i kad nije spreman, najbolji je igrač na terenu, vidjeli smo to na djelu u nedjelju, a teško da se može ponoviti ovakva ozljeda od ove sezone.Izet Hajrović

Ozljeda pubične je često kronična, što mi se čini da je slučaj i kod Petka. Nije on ništa slomio pa da se to zaliječi, ovo je upala s kojom si par tjedana dobro pa te samo presječe opet.

Opet, ja pričam napamet, ali ako je to slučaj, onda ne možeš računati na njega kao nositelja oko kojeg se gradi igra i ovo je U TOM SLUČAJU jedino dobro riješenje za Dinamo.

Naravno, sad je pitanje ako stvarno ide, koga će se dovesti za zamjenu jer svi ovdje kolektivno imamo PTSP od zamjena nositelja zadnjih 4, 5 godina i strah me da će i takav nezaliječeni Petko biti bolji od zamjene...
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Da, taj problem se, zapravo, nikada ne sanira.

Može ti se javiti opet za 2 tjedna, možeš do kraja karijere biti s mirom i fit.
  • Captain America
    20.3k
    Isti roster igrača slagan od istog tog sportskog sektora ubode 11 bodova u Ligi prvaka a u HNLu skupi 65 bodova? Kako to objašnjavaš?Noel

Opet hvatanje za 11 bodova u Ligi prvaka, a nikad dosad nismo imali 3 utakmice s momčadima poput Slovana, onakvog Salzburga i Celtica. Protiv Monaca je statistika pokazala da smo zaslužili poraz. Spasio nas je travnjak koji nam je odgovarao kako protivnik ne bi mogao razviti igru. Dobili smo Slovan u kojem je Marko Tolić glavni igrač i Salzburg kojem se kao i nama dogodila ona jedna sezona kad je sve pošlo nizbrdo. Sa Celticom je bila prijateljska podjela bodova. Milan smo dobili s igračem više.

Isti roster igrača sa jednim trenerom u jednoj jedinoj utakmici lige prvaka primi 9 komada u sljedećih 8 drugi trener primi isto tolko u 8 utakmica? Kako to objašnjavaš?Noel

Je li igrao drugi trener s ijednom momčadi približne kvalitete Bayernu koji je izašao na teren nabrijan kao da se radi o finalu LP? Svaki trener bi nastradao u takvom odnosu snaga. Pitaj Marca Rosea, Sebastiana Hoenessa i Dina Toppmollera kakav je osjećaj s moćnijim kadrom od Dinamovog dobiti porciju od Bayerna.
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Hvala Bogu da se ide u remont. Šteta da je godinu dana prekasno. Samo nek se čisti, ionako 90% ove ekipe ne smije dočekati 1.7 u Dinamu.
  • Noel
    11.9k

Da li oni igraju za vodstvo kluba i upravu ili za klub? Kaj ova uprava je mjenjala trenere a bivsa nije? BJELICA JOVICEVIĆ MAMIĆ KRZNAR KOPIĆ CAČIĆ BIŠČAN JAKIROVIĆ Ili si sad rekao istinu i nešto kaj nisi smio.. hm.. zanimljiva tvoja izjava oces reć da su 6 godina ginuli za bivšu upravu a sad su odlučili bušit ovu? Imaš neku insajdersku? Podjeli..
  • Tvrdica McTvrdi
    216
    Opet hvatanje za 11 bodova u Ligi prvaka, a nikad dosad nismo imali 3 utakmice s momčadima poput Slovana, onakvog Salzburga i Celtica. Protiv Monaca je statistika pokazala da smo zaslužili poraz. Spasio nas je travnjak koji nam je odgovarao kako protivnik ne bi mogao razviti igru. Dobili smo Slovan u kojem je Marko Tolić glavni igrač i Salzburg kojem se kao i nama dogodila ona jedna sezona kad je sve pošlo nizbrdo. Sa Celticom je bila prijateljska podjela bodova. Milan smo dobili s igračem više.Captain America

A zašto u ovakvim natpisima ljudi zaborave da smo mi "onakav Dinamo", a ne jebeni Real.
  • bbb medimurje
    4k
    Ako ode Petković očekujem kapitalca u pravom smislu te riječi na poziciji napadača. Nikakav Mierez, Kanga, Kulenović ne dolazi u obzir.
    1h
    Keyser Soze

Sumnjam da se moze dobiti pravi kapitalac za 750 000 eura godisnje place
  • Chempers
    676

Mario Kovacevic niti je Guardiola niti dolazi u klub poput Cityja da može šutnuti najboljeg igrača jer mu se ne uklapa u viziju. Igrača poput Petkovica Dinamo u pravilu ne može ni kupiti ni proizvesti, tako da osim ako se stvarno ne radi isključivo o zdravstvenim razlozima teško je ovo amenovati.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    referirao sam se na tvoj upis s davanjem papira kako bi se oslobodio budžet. Isto tako, smanjivanje plaće za skoro 50% je tjeranje iz kluba. Ok je nekako se osigurati financijski u slučaju ozljede, ali smanjiti plaću za 50% nije rješenje. Nije Petković bilo tko, valjda je zaslužio malo poštovanja nakon svega u posljednjih 7 godina. I prema člancima se stvara narativ kao da će ga se svim silama probati prodati ako me potpiše novi ugovor, a zašto ne bi odradio ugovor do kraja? Druga stvar je ako on baš želi otići, ali sumnjam da je to slučaj ako je bio zagrijan za ostanak do jučer i Tarzan je promijenio narativ, negdje je moralo puknuti.
  • criticus
    3.8k
    U članku piše da Petković odlazi, ali ne ni di ni za koliko ni kakvu plaću.

Ja tom čovjeku vjerujem!

Pitanje: koji klub bi ponudio sad x milijuna za Petkovića a da to nije napravio lani za zdravog i u formi? Koliku plaću može dobit u boljoj ligi, klubu? I ono najbitnije šta kaže Jerko?
  • crophantom
    657
    Uz ovoliko medijskih bombi, mogu samo reći, jedva čekam predstavljanje Zvone i prvu presicu, pa da čujemo stvarno što je plan, ne vjerujem da će pretjerano okolisati.
    Tak da se nadam nekoj presici idući tjedan.
  • rokikaciga
    1.5k
    Jebote ako proslo ljeto nije dosla zadovoljavajuca ponuda kada je otkupna klauzula bila relativno smjesnih 2.5m eura, sumnjam da ce se ista naci ovo ljeto

Predvidam ostanak, nece potpisati novi ugovor, ispostovati ce ga do kraja i opet cemo na proljece/ljeto imat sapunicu sa Tarzanom
  • E46
    1.3k
    ako Boban zeli Kovacevica i oko njega gradit ekipu za budućnost onda ako trener kaže da mu se Petko ne uklapa u njegovu viziju rješavas se petka koji ionako ima preveliku placu, pa nije on sveti gral krute jebo igrac ko i ostali, sve se u zivotu da zamjenit osim zdravlja.
  • Paggini
    51.3k
    Igrača poput Petkovica Dinamo u pravilu ne može ni kupiti ni proizvesti,Chempers

Mislim, osim što smo ga proizveli, pa kasnije kupili
  • Ludovic IX
    8.6k
    Evo, sad ce boban izvući 10 novih igrača za prvih 11. Sve ćemo potjerati i bit ćemo prvaci sa 30 bodova prednosti. Ako mi promijenimo 5-6 igrača u prvih 11 ( dva obrambena, dva vezna, jedno krilo, napadac) , mi ćemo muku mučiti na početku sezone, ne očekujte čudo kao kad je bjelica promijenio pol ekipe jer ono se jako rijetko događa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.