• Infinity
    14.9k
    Ma dobro je, kontao sam da nekim slucajom nisu izmrdali nesto da se starta puno ranije nego obicno. Znat ce se onda na vrijeme da mogu ubaciti u igru.
  • nkdz
    825
    kaj se mene tice moze i bez jokera ili sa cim manje njih.
    A mozda bi bilo najbolje napraviti prvo natjecanje do polusezone pa onda proljece drugo, moglo bi biti novih stalnih forumasa pa da mogu i oni sudjelovati.
    Ali i cijelosezonsko natjecanje mi je ok.
  • Kwedi
    3.8k
    sad bi mogao ispasti picajzla, a da napravimo aperturu i clasuru?

    jesenski dio i proljetni dio, a na kraju ultimativni pobjednik kad se sve zbroji?
  • LovroZG
    1.3k
    Meni je svejedno za jokere jer niko nije prisiljen koristit ih.

    Ja bi jedino predložio da se odredi da se smije dodavat prognoza do sat i pol pred utakmicu, čisto da se bacaju prognoze bez da se zna službeni sastav koji se (barem) na europskim tekmama objavljuje više od sat vremena unaprijed. Mislim da bi tak bilo zanimljivije. :smile:
  • Infinity
    14.9k
    sad bi mogao ispasti picajzla, a da napravimo aperturu i clasuru?Kwedi

    Vjerujes da sam htio predloziti isto.


    Jokera vjerojatno nece biti, jer je puno posla za izmjenu. Proslosezonski nece ostati sigurno i najlakse je naznaciti nulu na broj jokera i to je to.


    Sto se prognoze tice. To ostaje do sat vremena prije prve utakmice. Takodjer je previse posla za izmijeniti aplikaciju, a rekoh vec da kolega nema vremena. Imamo danas i mozda sutra ako on stigne.


    Moguce da mozda ne bude diskvalifikacija i da se ukljuciti moze u svaka doba. Ja vas neaktivne necu morat hvatati, kompjuter ce lako sve sortirat pa mi je svejedno koliko igrate ili ne igrate :rofl:
  • xavier
    11k


    A koja je razlika? Pa u europskim ionako u pravilu igra najjači sastav, a sad hoće li igrati Moro ili Gojak, hoće li netko zbog toga promijeniti tip za utakmicu? Teško.
  • Infinity
    14.9k
    To sto se zna sastav je po meni najmanji problem, mislim da je cak i dobro da igraci znaju tko igra. Uostalom, u igri je jedino bitno da su pravila za sviju ista. Ako ti imas olaksicu saznanjem prvog sastava s neke utakmice onda tu olaksicu sasvim sigurno imaju i ostali igraci.
  • LovroZG
    1.3k
    Ma uvijek ima nekih nedoumica. Pogotovo ne vjerujem da će Mamić sad imat jednu postavu za Europu ko Bjelica.
  • gh0c
    256
    Evo resetirani su članovi i otvorena registracija. Neke sitnice su popravljene tako da bi stanje trebalo bit istovjetno onome od lani.
    Za više detalja: https://www.zonadinamo.com/discussion/322/dinamo-predictor-web-aplikacija

    Kao što sam iskomunicirao Infinityju, kroz sučelje je moguće mijenjati broj dostupnih jokera po sezoni. Implementacija drugačijeg načina na koji se oni primjenjuju bi tražio dosta posla i promjena tako da ništa od toga.

    Moguće je promijeniti ovih sat vremena prije prve utakmice kola za zatvaranje prognoziranja na neku drugu vrijednost, ali ne i da se dozvoli prognoza i nakon početka prve utakmice kola; to bi isto bila malo veća promjena...

    http://dinamo-predictions-league.herokuapp.com/
  • Infinity
    14.9k
    Kolega je odradio super stvar i mozete poceti s registracijama. Imajte na umu ovo sto je on rekao. Stara database je pobrisana. To smo morali uciniti jer je on rucno napravio svima racune, a samo manji dio je imao lozinku koju on mora svima pojedinacno poslati sto je jako puno posla. Ovako mozete iznova da se registrujete. Mozete koristiti nick sa zone ili neki drugi, apsolutno je nebitno.

    MOLBA!!! Nemojte jos unositi prognoze, iako su postavljene utakmice Dinama i Dinama 2. Utakmice su postavljene cisto da vidim kako to ide. Potrebno je odraditi 'transfere'.

    Diskvalifikacija nece biti, jer iste je potrebno da ja ili on unesemo rucno, a sad dok kompjuter obavlja moj posao nije mi ni bitno koliko je tko aktivan, kad se ukljucuje ili kad odlucuje da vise nece igrati.

    Registrujete se, uletite, pogledajte malo kako to otprilike izgleda. Iznesite dojmove i tako to.
  • Tundra
    509
    Osobno sam odustao od predictora prošle sezone zbog pravila da se do prve utakmice mora tipovati. Izbubio sam volju nakon što sam par kola zakasnio s tipom prije prve tekme i onda nisam mogao igrati ostale utakmice toga tjedna.
  • Infinity
    14.9k
    LET THE GAMES BEGIN :cool:

    http://dinamo-predictions-league.herokuapp.com/home

    Idemo ljudi. Registracija i nakon toga ostavite prognozu za prvo kolo predictora. Rok za prognozu je cetvrtak 16.30h
  • Dino
    2.1k
    Sretno, ekipa! I nek najbolji pobijedi :wink:
  • Kwedi
    3.8k
    Mislim da će bit velika zajebancija s odabirom igrača, odnosno otkud se bude ažuriralo u odnosu transfere jer sad su neki igrači ponuđeni koji nemaju veze s trenutnim klubom?
  • Kwedi
    3.8k
    Npr Đira je predložen za Dinamo i Dinamo 2, a u Lokomotivi je
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.