• Dinaminjo
    1.8k
    Koji broj je dobio?
  • dinamo vitez
    708
    Novi insajder? :grin:
  • nemapredaje
    6.6k
    Pa pogledaj na tablici tko je zabio najviše golova u prvenstvu?

Mi smo morali pojačati obranu.
  • M94
    2.3k
    Cannavaro trener, prvo pojacanje sluzbeno stiglo, cekaju se jos neki dogovoreni... Sad jos cekamo kapitalce na beku i u spici.
    Mi ovdje smo napeti.

#euforija
  • Jurki
    21k
    Da ne ispadne da samo kudim, bez obzira kaj ne šmekam dealove s Rijekom ovo je odlican potez.
    Galesic reprezentativni kalibar stopera i nadam se da bu zacepil rupe u nasoj obrani.
    Niko dobrodosao u Svetinju.
  • Marley
    5.3k
    Sto se tice ovih placa, Mmaeeova me bas boli, auf. A zivi bili pa vidjeli sto ce biti.

I dobro nam doslo prvo pojacanje, sretno Niko :up:
  • keppi
    476
    Svaka čast upravi za Galešića, ipak se na kraju sve odradilo relativno brzo i efikasno.
  • dzis
    1.3k
    Zivo me zanima tko ce biti Cannavarov izbor za drugog stopera uz Niku.

Niki sve najbolje zelim. Neka bude nas novi veliki stoper i reprezentativac
  • M94
    2.3k
    Pa pogledaj na tablici tko je zabio najviše golova u prvenstvu?nemapredaje

Pa sta nije da smo po statistici uvjerljivo najvise velikih prilika fulali u cijelom HNLu?
    Treba tu neko provjereno ime jos, bilo bi i vise golova da je tu jos jedan kvalitetan napadac.
  • Brusa
    3.8k
    Koliko golova zabijamo,govori ti i stanje na tablici.Odani Zgd

Moje skromno mišljenje je da je razlog stanju na tablici više broj primljenih golova, a ne zabijenih.

.Bit je zabit u velikim utakmicama,da ima tko riješit derbi,a ne Šibenik,Goricu,Lokmotivu itd...Odani Zgd

Moje skromno mišljenje je da je nama sada svaka utakmica derbi i da nema malih i velikih utakmica.
    Pa iz tvog upisa ispada da smo samo derbije izgubili, a ove ostale utakmice lagano pomeli.što je netočno.
    A da smo na jesen Goricu i Lokomotivu i neke druge shvatili kao velike utakmice, bilo bi nam bolje valjda.

Nama treba kvalitetan napadačOdani Zgd

Svakako se slažem! Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao!
  • Dinaminjo
    1.8k
    Bas me zanima hoce li Franjic uzet 38 ili novi broj
  • Noel
    17.7k
    U novinarskim (a i nekim forumaškim) redakcijama piju se tablete za smirenje od ranog jutra.. Nek idu štakori brojat ko je došao a ko nije na trening.
    Galešić dobrodošao.
    Idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.