• Bosskovitz
    7.3k
    Gle rista, ne slažemo se. Mogu i ja tebi tak tim poluretoričkim pitanjima odgovorit.kibic

    Ma ok kaj se ne slažemo, ni ne moramo se slagati, ali reći da se Luku dovodi da bi bio neka maskota i samo radi marketinga je potpuno pogrešno. Naravno da je tu marketing i činjenica da će Dinamo od njegovog transfera van terena imati više koristi nego od svih dolaznih transfera ikada, ali i dalje se radi o igraču s enormnim iskustvom 4 godine Premier Lige i 12 godina u Real Madridu na samom vrhun nogometnog svijeta - gdje i danas igra. Ne može igrati svaku utakmicu 90 minuta, ali ni ne treba nam za svaku. Ako može tamo odigrati 2.000 minuta u sezoni i raditi razliku - onda će kvragu raditi još veću razliku kod nas.

    Ozbiljno te pitam: Kaj bi trebali svi zaboravit i oprostit Modriću za krađu jer je dobar igrač?kibic

    Ne, nisam to nigdje rekao. Ono što bi trebali je gledati najbolji interes Dinama. A potencijalni povratak Modrića bi Dinamu donio ono što nitko i ništa drugi ne može donijeti.

    Sviđalo se to tebi il ne, ima nas tu koji se jako dobro sjećaju cijele Modrić-Lovren sage i ne zaboravljamo ishod.kibic

    Sjećamo se svi, samo se drugačije odnosimo prema ovoj situaciji. Ja mislim da zbog nesumnjivo loše stvari iz prošlosti ne treba odbiti neusporedivo bolju i veću situaciju u budućnosti koja će se Dinamu isplatiti puno više no što je tada oštećen. Ti misliš drugačije. To je legitimno, nije egzaktna znanost i nema točnog ili krivog odgovora.

    Zamislite koliko djece u Hrvatskoj, dijaspori i po svijetu bi htjelo Modrićev dinamo dres.
    Ko to more platit.
    NORTE

    Platit će roditelji, mi im samo trebamo omogućiti da to naprave :)
  • jedan u nizu
    5.7k
    i onda ni nema smisla puno o tome razmišljati.Sajla

    imalo bi smisla!
  • Majki2111
    2.6k
    Meni se isto čini da su njegovi.
  • Doktor Kunić
    2.4k
    Ako malo bacimo oko dalje od prstiju, na stolu vidimo pršut.
    Screenshot-20240406-165623-Instagram.jpg

    Po nekom mome iskustvu sa pršutima, dalmatinski pršut bi izgledao odprilike ovako
    Screenshot-20240406-165928-Chrome.jpg

    A evo neki primjer njihove nekakve španjolske splačine
    Screenshot-20240406-165844-Chrome.jpg

    Ovo je dalmatinski na stolu da ga jebeš to je luka.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Kad smo vec kod detalja i vrt podsjeca IMG-20240406-170834.jpg IMG-20240406-170818.jpg
  • immerwieder
    1.2k
    meni baš ovo na slici vuče na jamon iberico
  • Droljo
    4.8k
    dalmatinski pršut bi izgledao odprilike ovakoDoktor Kunić
    Ili ovako:

    preuzmi-5.jpg
  • kibic
    997
    Ono što bi trebali je gledati najbolji interes DinamaBosskovitz

    Slažem se.

    Ja mislim da zbog nesumnjivo loše stvari iz prošlosti ne treba odbiti neusporedivo bolju i veću situaciju u budućnosti koja će se Dinamu isplatiti puno više no što je tada oštećenBosskovitz

    Ne slažem se. Treba klub imat odgovor na očito pitanje koje će se postavljati: "Zašto si ukrao novac klubu i kada ćeš ga vratiti?" Odgovor apsolutno nije, vratit će to svojim marketinškim potencijalom, medijskim publicitetom, prodanim dresovima i slični alibiji.

    Sjećamo se svi, samo se drugačije odnosimo prema ovoj situaciji.Bosskovitz

    Sigurno se onda sjećaš kako je situacija bila grda, gdje su se iskazi mijenjali na suđenju u kritičnom trenutku.

    Da, ne slažemo se, i ne treba se čuditi kada ljudima ovaj potez ne šmeka. Mislim tu se sad prsti, pršut i biljke analiziraju da se prokuži je li Luka za stolom
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Odgovor apsolutno nije, vratit će to svojim marketinškim potencijalom, medijskim publicitetom, prodanim dresovima i slični alibiji.kibic
    Cek hoces reci da za nekakvo iskupljenje nije dovoljna njegova volja da odbije mnogo vecu mogucnost zarade i dodje u Dinamo,pomogne igracki a isto tako i financijski zato sto ce se njegovi dresovi prodavati nenormalno i tako sto ce potencijalno privuci jos neke igrace i jos neke sponzore koji ce dati svoj novac u klub. Nista nam ovo ne treba i pod svaku cijenu ga trebamo drzati dalje od kluba? Jesi li realan?
  • Eduardo
    17.2k
    Ne može igrati svaku utakmicu 90 minuta, ali ni ne treba nam za svaku. Ako može tamo odigrati 2.000 minuta u sezoni i raditi razliku - onda će kvragu raditi još veću razliku kod nas.Bosskovitz

    Frende, ma ako može Pepe koji je zagazio u 42. godinu života orati terene portugalske lige i Lige prvaka po 90, a i 120 minuta bez beda onda može i Luka bez problema drmati u dresu Dinama. Kad sam već kod Pepea, 31 nastup i 2.746 minuta u ovoj sezoni, a uz to je još igrao i za reprezentaciju na zadnjem okupljanju. Od povratka u Porto nije upisao manje od 33 nastupa u sezoni, s 38/39 godina njih čak 40. To su Lukine godine tak da smatram da bi LM 90 minuta HNL-a istrpio bez da se jače oznoji.
  • Droljo
    4.8k

    Neki misle da je bolje da ode arapima i da dinamo opet nema ništa od njega. Bolja je opcija da ne dođe (i tako odradi dug) nego da dođe i blablabla
  • Tom Hanks
    2.5k
    da odbije mnogo vecu mogucnost zaradeBBB Mataa998

    Dosad si nije zaradio pa mu je to baš teška dvojba
    Lijepo se on okoristio i Dinamom i španjolskom ne brinite o zaradi
  • Sajla
    3.2k
    bauljam okolo zadnjih nekoliko sati, radim nešto po vrtu i ne izlazi mi ovo iz glave. pa si zamišljam kako 25.5. pred početak utakmice s Rudešom gdje slavimo naslov na semaforu Maksimira kreće ovaj video - uz nastavak: kamera se okreće udesno, a za stolom, pored ovoga koji snima, sjedi Zvone i veli 'imalo bi smisla'. kadar na Modrića koji veli nekaj u smislu 'vraćam se doma, ima smisla'. kraj videa, u tom trenutku iz tunela izlazi Zeko s njima dvojicom, a na tribinama ludnica. sanjam, sanjam... malo mi treba da me prehiti :)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.