• Kepec
    4.8k
    Iz Dinama kao mladić odeš u engleski Tottenham i par godina kasnije u Real Madrid s kojim poosvajaš sve moguće. U međuvremenu osvojiš apsolutno zasluženu zlatnu loptu i onda nakon 12, 13 godina u tom Realu se vratiš u Dinamo Zagreb.
    Klub iz kojeg si ponikao, klub za kojeg si rekao da ćeš se jednog dana vratiti. I onda se vratiš u taj klub, odlučiš ne završiti karijeru u Real Madridu nego u Dinamu iz Zagreba, a tu te dočekaju navijači sa stavom "kaj si dolazio?".

    Da ste vi profesionalni nogometaš s milijunima u džepu i imate priliku karijeru završiti na Santiago Bernabeu pred 80 000 ljudi, sumnjam da bi tek tako odlučili doći na Maksimir i pred dvije tribine oprostiti se od nogometa.

    Možda Modrić dođe, možda ne dođe, možda se izgradi normalan stadion pa i ako dođe će imati pristojan oproštaj.
    Kako god bilo, u slučaju da dođe svaki normalan i racionalan razum će reći koliko je to velika gesta za Dinamo i navijače, jer možda vam nije jasno o kakvom se svjetskom igraču radi iz kakvog svjetskog kluba.

    Ako želi doći iz zdravih razloga doći će i bez poziva navijača i kluba, ali naravno da će ti pozivi na neki način zapaliti iskru. Ako ne želi doć, ne želi, čovjek je izgradio karijeru kako s klubom tako i s reprezentacijom kakvu sanja svaki mladi igrač.
  • Bosskovitz
    7.5k
    Zakaj se ne pokrene kampanja za dolazak Bobana? Zakaj ne zaOršića, za Bjelicu? To nema istu marketinšku vrijednost?kibic

    Ne. Nije čak ni usporedivo.
  • Paggini
    7k
    Moljakanje je kad 19 godina ne osvojiš prvenstvo i priliku za to vidis u jednom igraču kojeg ćeš maltretirati nesnosno.

    Nama Modrić ne treba da osvojimo prvenstvo i budemo dominantni. Ovo je više pokazivanje ljubavi i želje dinamovog puka da dođe nazad na jednu godinu, napravi taj krug i, barem za mene, opere dobar dio mulja sa onog što je napravio.
  • Mali dioničar
    14.2k
    Jel ima neki clanak ili samo ova stranica sa dresom ?Time

    odo el mundo ante pendiente a estas alturas del futuro de Luka Modric. El cerebro croata aún no ha tomado una decisión, aunque el Dinamo de Zagreb se ha posicionado este sábado a favor de la llegada del 10 al club croata con una curiosa iniciativa. Su presidente, Mirko Berisic, ha rerservado una página de publicidad en MARCA en la que anticipa un posible fichaje de Luka por el club del Maksimir.

    https://amp.marca.com/futbol/real-madrid/2024/04/06/66111b5846163f0b218b459b.html
  • Captain America
    13.9k
    Nadam se da Lukica čita Marcu :sweat:

    Golema stvar je da se uopće priča o dolasku Luke, a sve bi eksplodiralo kad bi 1.7. bila sazvana izvanredna pressica s predstavljanjem Luke na centru njegovog Maksimira.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Su presidente, Mirko Berisic, ha rerservado una página de publicidad en MARCA en la que anticipa un posible fichaje de Luka por el club del Maksimir.Mali dioničar

    Barišić još uvijek šeta Maksimirskim odajama ...
    Ovo više boli nego da su objavili grb kluba sa zvijezdom u sredini :lol:
  • KaJJe
    64

    Nadam se da Luka čita Marcu, a ne zonu.
    Nemrem vjerovat da nekima smeta ova kampanja i sam dolazak. Baš me zanima kad bi neki igrač dolazio i dvoumio se između nas i nekih turaka i sličnih jel bi odbio igrat s Modrićem pa makar polusezonu.
  • kibic
    1k
    modrića zna cijeli svijet, al praktički doslovnodb-izbjeglica

    Svaka čast, napisal sam da je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena. Neosporni uspjeh. Dapače, vrlo vjerojatno nedohvatljiv za idućih 10 generacija. I? Zaboravit trebamo da je lovu uzel u džep za sladoled po putu jer je to smatral svojom lovom? I promenil iskaz? I nije u javno nikaj više rekel o tome i Mamiću? Ok, neki to mogu ignorirat, ja nemrem i ne mogu zaboraviti.

    I Bobana sam spomenul jer smatram da bi imal puno bitniju funkciju. To kaj bi to široj publici koja prati površno nogomet i zna sam naše aktualne reprezentativce, a ne kaj se u Dinamu događa, bilo "pun pogodak" meni je sam kratkoročni uspjeh. Dođe Modrić, odigra sezonu dvije, s klupe ulazi da bi novinari i šira publika uzdisali i kolektivno ko tuljani pljeskali "kak dobar marketing, kakva legenda", i onda se pokupi u penziju. Ne fala. To su šminkerske fore.

    Ne slažemo se. Možda sam ja vidim veću potrebu za dovođenjem igrača i trenera koji bi imali bitniju ulogu u klubu od one "ljudi moji pa kaj ne vidite kakav je to dobar marketinški potez", a usput to je igrač koji je financijski direktno oštetio klub.

    Sve to skup zgleda "je nas krao, al nam je još više dao". Žao mi je, al ja taj entuzijazam ne djelim.
  • hardek
    1.4k
    Dolaskom Luke i eventualno Lovrena, HNL bi imao 9 igrača koji su osvajali medalje na svjetskim prvenstvima u zadnjih 6 godina što je nevjerovatno.
  • Droljo
    5.1k
    Trebalo bi sutra na tribinama pokazati jesmo za ili ne. Ja sam svakako za.
    Kad bi (karikiram) prek sjevera prošetao ogroman dres sa brojem 10 i prezimenom na M to bi bio signal da je dobrodošao. E sad, kaj bude nemam pojma, vjerojatno niš.
  • Mr Anderson
    5.4k

    To se neće nikad dogoditi, ne brini.
  • NORTE
    9.3k
    S obzirom da je Zeko nedavno izjavio da je on doveo Modrića u dinamo, onda ta priča i njegov potpis u Marci imaju itekako smisla.
  • Bosskovitz
    7.5k
    Možda sam ja vidim veću potrebu za dovođenjem igrača i trenera koji bi imali bitniju ulogu u klubukibic

    Koliko bitnija može biti uloga igrača od uloge igrača koji:
    • dolazi iz Real Madrida i instant pojačanje je za nas
    • je vrhunski mentor klincima sto se tice ponasanja na terenu i radne etike
    • će olakšati dovođenje drugih kvalitetnih igrača
    • će privući desetke tisuća novih navijača na stadion
    • će donijeti tisuće novih članova klubu
    • će dignuti klupski brend na globalnu razinu
    • će zaraditi klubu milijune
    • bi mogao dovesti klub do sportskih uspjeha kakve smo do sada samo sanjali

    Kaj bi još trebala biti uloga jednog igrača? Ozbiljno te pitam, kaj jos jedan igrac moze napraviti svojim dolaskom?
  • kibic
    1k
    Gle rista, ne slažemo se. Mogu i ja tebi tak tim poluretoričkim pitanjima odgovorit.

    Ozbiljno te pitam: Kaj bi trebali svi zaboravit i oprostit Modriću za krađu jer je dobar igrač?

    Sva ta pitanja koja si postavil odgovorena su u mojim upisima. Sviđalo se to tebi il ne, ima nas tu koji se jako dobro sjećaju cijele Modrić-Lovren sage i ne zaboravljamo ishod.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.