• Cosey
    434
    Ludi tjedan je završio odlično, a sada nas čeka još luđi.
    Kup utakmica s Goricom, izbori i gostujuća protiv Osijeka.
  • Nino Bule
    11.3k
    Treba iskoristit bas uzasan osijek, ali oprez na vrhuncu jer na pampasu uvijek odigraju na neku silu, horuk, dobre utakmice. Zatvore prilaze golu a uvijek nesto iskemijaju naprijed.
  • Kepec
    4.4k
    Dinamovi navijači su zaslužili da naredna 4 dana imaju "praznik".
    Dragi igrači, omogućite nam to. Dajte sve od sebe da pred punim Maksimirom (koliko je to moguće) osigurate još dvije europske utakmice.
    Dragi igrači dajte sve od sebe, pripremite se za Rijeku koja je u naletu i pokažite joj tko je gazda hnl-a.
    Podrška koju uvijek tražite (s razlogom) je ovdje. Konačno. Nema potrebe za dijeljenjem besplatnih karata i pozivnica, moljakanja po školama, raznim oglasima itd. Navijači su ovdje, pred karatanom, na stadionu, svjesni situacije. Svjesni da je svaki čovjek bitan svakom igraču.
    Ovo nisu utakmice s niželigašima gdje očekujemo laku pobjedu. Ovo su utakmice gdje se pokazuje kaj je Dinamo. Narednih dana upravo na vama je red da to pokažete.
    Kepec

    Hvala vam dragi ljudi.
  • Izet Hajrović
    837
    Na Goricu s kompletnom 2. postavom (koja bi trebala biti svakako duplo jača od Gorice po imenima), a onda razbiti Osijek na Pampasu, Osijek koji ne igra bajno trenutno, a još imaju bitnu utakmicu u kupu protiv Lokomotive ovaj tjedan u kojoj će se sigurno potrošiti energetski.
  • serbus
    3.5k


    Plavi vlak za Osijek taman ako sad krenemo stignemo

    Btw, izgleda da je familija samo Hajduk , izbornik nam dođe vidjeti kako Brekalo napreduje a derbi za prvo mjesto ga nema ili barem nisam čuo da je bio. Zlatko ako si bio ispričavam se.
  • Paggini
    6k
    Osijek je zajeban doma, jako. Grdo će to biti, ali Theo se može hrvat sa Ramonom.
  • Tom vg
    963
    Gazimo Osijek ko plitak potok
  • Nino Bule
    11.3k
    Zlatko ako si bio ispričavam se.serbus

    Bio je
  • Georg Koch
    3.4k
    Trenutno, nas najveci problem je realizacija.
    Popravila se itekako igra u obrani, trka je bolja, kreacija prilika takodjer ide prema gore. Jedino, konstantno cijelu sezonu steka realizacija.

    Danas od sansi imali smo: 2xPetko (jednom izvadjeno sa gol linije, drugi put sut u 2.pol sa 10ak metara iz vrhunske sanse-ni po golu), 1xKaneko(prazan gol), 1xAdemi(zicer na nekih 6m.)

    Proslo kolo sa Varazdinom:
    2xPetko(oba puta unutar cca 7-8m, jednom je to zavrsilo na vanjskom dijelu stative, drugi put nista), Vidovic prilika sut sa 10ak m.u blok, jos je netko imao dobru sansu.

    Od svega ovoga mi smo dali 0 golova, obje navedene utakmice pobijedili 1:0 iz penala, uz ne mal broj promasenih sansi.

    Nije da sirim negativu, samo isticem sto se jos moze i treba popraviti.
    Meni je puna saka brade, lozit cu tovare frendove i uzivati opusteno u srijedu, te skupljati snagu za nedjelju :D
  • NORTE
    9k
    "To što imaš meni znači sve,
    Sretan dan nakon tužne godine..."
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Osijek idući tjedan je još jedna prekretnica, s tog gostovanja ako se vratimo s 3 boda napravili bi lavovski posaoSan Lorenzo

    Lavovski posao na koji bi vezali dvije trenutno najlakse utakmice u prvenstvu, doma Belupo i Kranjča Rudeš, i sa 5 pobjeda u nizu išli u Split.
  • Kepec
    4.4k
    "Dinamo je do prije samo desetak dana izgledao kao klub kojem se smiješi debakl od sezone. Onda je odigrao dvije sjajne utakmice protiv Betisa, izbacio ga i ostavio je najbolji napad lige s tek jednom dobrom šansom. To još uvijek ne može napraviti nijedan drugi naš klub. Zato je Dinamo i dalje najbolji, ali to mu neće biti utjeha ako ne uzme titulu."

    Vice Karin.
  • Paggini
    6k
    Vice poslovično s najboljim osvrtima.
  • Antisha
    646
    Osvježenje u medijskom prostoru.

    U moru Jurišića i Olivarija, budite Karin.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.