• Captain America
    20.4k
    Ono kad navijački forum dovede bolje pojačanje nego klub koji je zaradio 70 milijuna prošle godine.

@Lorenzo Lepore welcome. I hope you'll have a good time here. We are little crazy (some more than the others), but this is still a fun place to discuss stuff about our favorite club.
  • Haza
    11.8k
    Hahaha ček, vi fakat mislite da je Lorenzo na forumu hahahahahha
    Sad mi žao što mi nick nije Fabrizio Romano;)
  • Zagi
    15k
    Gdje je bila ova konsternacija kada su Franjića prodali?
  • San Lorenzo
    23.7k
    Nikad nije dobio pravu priliku, a nikad ni ne bi dobio pravu priliku, uzelo mu se dvije godine karijere na jednu od onih gluposti koje prepričavaš i 15 godina nakon...ako se ikad ikome trebalo 'izaći u susret' onda je to Ljubičić.
  • dinamozivivjecno
    3k
    imamo mi igrace za buducnost vec sad:
    Krkalic,Cavlina,Mikic,Zivkovic,Bulat,Stojkovic,
    Kacavenda,Vrbancic,Koscevic....
  • Facke
    7.8k

Da on je. U kontaktu sam snjim vec duze. Kaj odma napadas.
  • Jaro
    11.7k
    Još nam samo fali Romano ovod.Mali Zeus

On je na Barinom platnom spisku tak da ne treba, hvala!
  • Jurki
    22.5k
    nek onda neku "lijepu rijec" napise o zalizanom govnetu koje javno objavljuje poslovnu prepisku između klubova.
  • Doktor Kunić
    6.2k
    e da bravo, sigurno ima neke kontakte tamo, nek to podmaže malo da sjebemo ova naša govna od medija.
  • superhik
    12.1k
    Držite se teme!
  • emilperska
    14.5k
    Covjeka cemo zaspamat vise nego naivci na Twitteru..

Napisao sam vec kaj mislim o Ljubi. Dobio dosta hejt komentara. Ja izmedu Bulata i Ljube, uvijek biram Bulata. Ima Ljubo (veznjak) svojih kvaliteta, ali uvijek za pocetak biram onog veznjaka koji zna stopat kak spada.
    Dodatno, Ljubo je 3 trenera promjenio, nijedan nije gorio da ga u vezu stavlja iako je bilo jednako losih rjesenja na beku..
    Ono sto me kopka kod ove prodaje je to da ce na ljeto od Dikoda mali isforsirat transfer i za Ljubu bi onda sigurno bilo mjesta u 11 jer Vidovica necemo otkupit. Ali to je sve kibidabi.

Dajte nam jebeno lijevo krilo i desnog beka!!!!
  • Jaro
    11.7k
    plus Ademi i Halil nisu za dinamo, Misic ako nastavi s "kurcoboljom" nije za HNL... Fakat imamo perspektive u momcadi...
  • crohnl
    29
    Realno imamo i previse veznjaka i tocno sam znao da jedan ili cak dva moraju otici.

Ademi, Misic, Baturina, Sucic, Ljubicic, Halilovic, Bulat to je 7 veznjaka + Vidovic ako se dovede lijevo krilo.

Znaci sada smo na 6+ Vidovic eventualno, realno nece biti nesto minutaze niti za Tibora
  • emilperska
    14.5k

Ja osobno znam Ljubu prek jedne osobe. Njegove krajnje ambicije su gornji dom Bundeslige, trenutno je (zasluzeno) treca ili cetvrta opcija u Dinamu. On ce vjv transfer isforsirat taman da se u Rapid vrati..
    Da li mu mi u ovakvoj situaciji nudimo ikakve garancije?
    Da se razumijemo, Ademi je visak u ovoj momcadi i to svi vide, ali tko ce javno izac s tim i posjest ga na klupu i tribinu?
  • Mali Zeus
    20.1k
    Zanimljivo kak Halilović nije za dinamo a odigrao sve skupa 10 min.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.