• Maki2
    493
    How much did Dinamo offer for Kouao? 1mil?
  • Nogo
    1.4k
    Promakla mi je informacija koju tek sada vidim a to je da smo posudili Denija Jurića Koperu.
    Koliko ti svi igrači imaju ugovore da ih se ne možemo trajno riješiti to je čudo!
  • Keyser Soze
    8.4k
    Nemojte sad terorizirat čovjeka u ove kasne sate :rofl:
  • LaznjakProsineckog
    511
    Pa Ljubo nije u nikakvim planovima Jakira, meni je ovo dokaz više da s Jakirom se planira dugo radit bez obzira na igru/rezultat, dakle i Jakir je dao zeleno svjetlo, on gradi budućnost Dinama. Očekujem stoga dolaske Pršira, Krizmanića, Banića, Miereza, pokojeg iz BiH lige, eventualno nekoga iz Slovenske - sretno nam s Jakirovom sportskom politikom.
  • IstinaZaDinamo
    1.4k
    Zahvaliti se Periću, Šutalu,Moharamiju i BernaueruYasutoWakizaka

    sto tocno ti ostali mislite pod zahvaliti se? Raskinuti ugovor ili nesto drugo? Cesto se to pise ali mi nije bas jasno.
  • Juznjak
    3.2k

    Ljudi misle da će svaki klub davat plaće kao Dinamo pa da ih se može lako prodat. Malo previše žive u svijetu igrica.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Mogu reć da nisam očekivao da nam i zona radi bolje transfere od uprave! Welcome Lorenzo Lapore!
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Robert Ljubičić je jedini igrač Dinama oko kojeg i među navijačima Dinama postoje potpuno suprotna razmišljanja. Za neke je Ljubičić igrač koji mora igrati u prvih 11 a za neke je među najgorim igračima u rosteru. Ipak, svima je bio simpatičan.

    Baš zbog toga što je simpatičan mislim da su mu mnogi opraštali mnoštvo loših partija koje se ne bi opraštale drugim igračima. Treba reći da su mu se loše partije opraštale djelomično i zbog malograđanštine koja je prilično raširena među dinamovim pukom pa se tako igraču koji dođe inozemstva (i to još iz Beča!) tolerira puno više toga negoli nekome ko dođe iz Istre ili Belupa. Ovi iz Belupa i Istre su većinom ismijani u startu.

    Teorija da nije Ljubičić nikad igrao u sredini nije točna. On je od svojih 70-80 nastupa za Dinamo odigrao nekih 20-ak utakmica kao veznjak. Nije išlo. Nije se namutnuo nijednom treneru a bila su trojica otkako je Robert u klubu. Kada bi ga stavili u sredinu i kada bi odigrao loše onda bi išle one priče ''sjebali su ga jer je igrao na beku pa je sada zaboravio igrati kao veznjak'' ali ne treba dodatno pojašnjavati koliko su to plitke priče. Jednostavno Ljubičić nije kompaktibilan dinamovoj igri a po meni nije ni dovoljno kvalitetan. Tehnika mu je loša i slab je u duelu. Trka mu je jača strana ali čak nije ni nešto brz tako da ne vidim previše njegovih pozitivnih karakteristika osim što je borben i što je to naš simpatični Robi.

    Ako je cifra transfera 3,5 milijuna onda je to fantastičan transfer jer je Ljubičić trenutno naš treći lijevi bek i u najbolju ruku peti veznjak u hijerarhiji. Ne ulazim u to u koji je klub otišao, govorim samo sa financijskog i sportskog aspekta. Treba barem dio toga uložiti u pravog desnog beka jer ne možemo cijelu polusezonu ovisiti samo o Ristovskom.
  • Klenx
    4.3k
    Jebo im AEK mater, jebeni idioti!
    Najsmećarskiji klub na planeti.

    Očito do Grčke brže putuju mailovi nego do Italije.
  • Nolifer
    6.9k
    I jesam i nisam šokeran. Znači da im gori tlo pod nogama i treba im lova. Ljubičić je karakteran igrač i šteta da nije pokazao svoj puni potencijal i nije se previše bunio. Ovo je dokaz da su idalje debili bez vizije i umjesto da nabe max cifru i izbe im para, oni pošto poto prodaj igrača i to u govnarski klub nakon svega... :vomit:

    I vratio bi pod svoje jato

    https://www.transfermarkt.com/vedad-radonja/profil/spieler/461717
  • BBB Sibenik
    4.1k
    Zona doda malo gas više i novi član foruma je Lorenzo Lepore, welcome!
  • Noel
    4.2k
    Kaj fakat brijete da je ovo Lorenzo?
  • Mali Zeus
    10.3k
    S ovom upravom nikad dosadno. Odeš spavati, ujutro vijest da Brekalo ide u Hajduk pa opet odeš spavati pa vijest da smo prodali Ljubu Aek-u.
  • Mihaljević
    8.4k
    Benvenuto, @Lorenzo Lepore! :strong: Good people were always from Florence!
    9c046a16-f130-4cd1-8175-8085b01d8cb2.jpg
  • Nolifer
    6.9k


    @Miro Vugrinec i @sanjinlego na aparatima..

    Haha :lol:

    I kaj sad bit će rat insajdera ili?

bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.