• Nolifer
    6.6k
    Draga upravo napušite se kurca svi :rage:
  • sanjinlego
    1.9k
    Gdje je i što radi Josip Drmić, igrač od 800 tisuća eura po sezoni?
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Mislim da ste sad lagano pretjerali s nekim ko je pregazio ime Dinamo. Po kojim zaslugama on to zaslužuje 59 stranice teme? Nek ide u pm i ko ga jebe, ajmo dalje. Ovo nam mora biti motiv više samo
  • Izet Hajrović
    858
    ispravak, 1.2 mil. po sezoni.
  • Fanboy
    2.2k


    Ne radi se tu o Brekalu, o Uremoviću već po tome što klub tone neviđenom brzinom...Kuda dalje ??? Koji je to kurs??

    Ako misliš kupovati otpatke HNL-a dok će oni dovoditi igrače liga petice onda ćeš završiti brzo u sredini tablice. Nema dalje !!
  • FrenchMontana
    304
    Kako god glasamo, oni ostaju. Tj ovi glavni - mumija i ekipa, osigurali su se oni. Mi "cemo imati svoje ljide koji ce nadgledati procese". Bez glasacke prevlasti, mozemo mi gledati iznutra, izvana, utjecaja nema... Ovi nece otici bez sile, sila se nece desiti jer nisu vise ta vremena, dinamovaca kojima je toliko stalo je vrlo malo.Jaro

    Ovdje je sve napisano. Zadovoljili smo se mrvicama koje su nam dali mumija i tajnica, umjesto da je bagra izbacena iz kluba kompletnim pritiskom navijaca.
  • miro
    3.1k
    Pisao sam na početku sezone da nam ne smije bit cilj po svaki cijenu osvojit prvenstvo i da ne smijemo o tome ovisiti. Zato sam se nadao da će se Bišćanu dat bar 2 godine kontinuiteta i da ćemo u tom prijelazu paralelno i klub postavit na zdrave noge.

    Ne smijemo uć u panic mode.

    Moramo istjerat izbore do kraja.

    Imamo dobar primjer i uzor u Futsal Dinamu i tako trebamo postavit stvari
  • Izet Hajrović
    858
    Upravo to nam treba, pritisak navijača. Pod hitno se treba organizirati i izaći pred Maksimir i napraviti pritisak na upravu.
  • KaJJe
    55

    Slažem se da nije vrijedan, ali nema dalje. Nema nikakve nade s ovom upravom, trenerom.Put u propast u par mjeseci. Šutimo zbog tih 25 mjesta. Nije mi jasno kak su oni nama uzeli i Uremovića i Brekala, a do prije par mjeseci je bila sprdnja s fritulama. Ko to sve radi, zakaj i zakaj mi šutimo.
  • BBB Sibenik
    4k
    Ako ovo na kraju bude istina ovo je bomba! Ne zbog Brekala jer o njemu tek sad nemam vise nikakvo mišljenje, nego zbog toga šta su praktički Dinamu sjebali međunarodni transfer.

    Budimo realni nije ovo cesta pojava bila u prošlosti. Očito se stvari itekako minjaju, Dinamova pozicija na tržištu kao i imidz.

    Uprava je već sve pokazala dosad, svoje mega sposobnosti i viziju…o njima nemam riči, al ima ona “svako zlo za neko dobro”. Nadam se da je ova sezona početak vašeg kraja gospodo, a mi ćemo kao i bezbroj puta se borit i izborit pobjedu! Dinamo Zagreb iznad svih!
  • Unodinoi
    1
    Imamo dobar primjer i uzor u Futsal Dinamu i tako trebamo postavit stvarimiro

    10 godina čekanja na naslov u konkurenciji gdje svi više-manje imaju slična sredstva?
  • KaJJe
    55
    Miro, daj samo reci ako stvarno imaš nekog u klubu. Nije tema, ali jel istina da Petković nije imao temperaturu sad neki dan nego se nije pojavio na treningu?
  • IstokKa96
    557
    HOHXA > J.B.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.