• Mulec86
    389
    Imamo mi trenutno 3 mlada stopera , neka KTCa s njime i njegovim karakterom moze se samo doprinjeti razvoju mladih.
  • Captain America
    14.6k
    Ono kad si ostao na 1 ozbiljnom stoperu i 1 koji je bio ozbiljan prije godinu dana pa povučeš pitanje jel bi nam bio koristan Bogoljub. Čovjek je lani bio koristan kad smo imali jednog Josipa Šutala, a gdje ne bi sad. Jakir je rekao u intervjuu da je prvenstvo imperativ, a za HNL je Theo i dalje klasa.
  • Sava Krpa
    208
    Ako se uspije privolit ga na godinu dana odnosno do kraja sezone sa nekim normalnim ugovorom mislim da KTC itekako može pomoći. Doduše ostaje pitanje u kakvom je stanju s obzirom na godine i dužinu izbivanja sa natjecateljskih tekmi.
  • Orc123
    5.5k
    Pratim ktc na Inst ali taj covjek je sprwmniji od 90% ekipe...redovito brutalno trenira...jako zahvalan stoper koji bi da ima malo bolju tehniku napravio daleko vecu karijeru i bio bi stoper za najvece klubove Europe....i sad je napravio respektabilnu karijeru ali definitivno tehnika mu je najslabiji dio....ovo ostalo on je tenk i toliko je agresivan stoper da ti stalno koljenima na bedrenom misicu, to zna biti nevidljivo a bolno! Ni jedan napadac ne voli igrati protiv njega...definitivno samo da je uz momcad puno bi znacilo a definitivno kad bi postojala potreba on može pomoci...rekao je da ce vjerojatno i ostati zivjeti u ZG i sigurno da mu damo jednogodisnji ugovor bi prihvatio...voli Dinamo i Zagreb!
  • mali M
    3.6k
    Osobno mislim da bi dobili slom živaca sa njim pa i u HNL-u, ali okej. Može na godinu dana za nekih 200.000 i ok. cent iznad toga onda ću ja sumnjat u rikverc u tom poslu. Meni je jasno da je nekima tu Teo drag, bio je i meni kad je tek došao. Zadnju sezonu ga nisam mogao vidjeti na terenu. Mislim da se preuveličava sa epitetima "najspremniji", "pojačanje u odnosu na ostale", šta smo sve Teu istrpjeli a Maxa otpisujemo nakon jedne tekme u kojoj nije čak ništa loše ni odigrao. Ovo kad kažeš da mu je tehnika najslabiji dio, pričaš kao da to nije bitno. Sa štopanjem na vi, kad gledamo način na koji se kreće u drugim klubovima takve nazivamo stablima.. Meni je KTC, Goran Jurič za siromašne. Zna izbit u kuruzu i ko pitbul se zaljepit na nekog napadača, ali je spor ko blato, tehnika mu je "najslabiji dio" i u zadnjoj sezoni se užasno i postavljao.. baš baš prosječan stoper po ni čemu bolji od Boška, Maxa, Perića...

    Po cijenu ne osvajanja HNL-a?BBB Mataa998
    to bi mi bilo okej pitanje kad bi smatrao da će nam KTC biti prevaga..
  • scooniepenn
    2k

    Baš si mi ukrao misao. I ja ga pratim na Instagramu i ovi individualni treninzi koje on odrađuje jamčim da 90 posto provotimaca Dinama ne bi mogao. Uostalom stara je informacija, s više strana provjerena, da je Teo uvijek bio uvjerljivo najspremniji, citiram: "Teo je stroj". Plus tu neki spominju brzinu, a jedini naš stoper koji je brz je Bernauer zbog fizičkih karakteristika. Šutalo je ranije bio, ali pitanje je hoće li se u tom segmentu vratiti na nekadašnju razinu.
  • Jurki
    9.1k
    Kaj se moguceg povratka KTC-a.. naravno za neki normalan ugovor.
    Bio bi veliki plus jer je covek brutalni profesionalac, pomogel bi Bernaueru u prilagodbi, imamo hrpu mladih igraca na koje moze imati ogroman utjecaj.
    Nesmemo zaboraviti isto da je on u velikoj mjeri zasluzan za sazrijevanje Šutala i Gvardiola a ne Krznar, Kopic ili Cacic.
    Igracki nam on moze jos uvijek donesti dosta jer i dalje smatram da je on najbolji stoper u hnlu.
    Covek je zivina i takav bi nam svojim gardom u hnlu bil od velike pomoci.

    Nakon karijere nebi bilo lose covjeku dati posao u klubu.
  • The Undertaker
    4.3k
    Zar nije njemu Dinamo dozvolio da trenira sa njima dok ne nađe klub?
  • scooniepenn
    2k

    Koliko vidim trenira s nekim trenerom privatno u njegovom centru, a sjećam se da je i prije s njim radio dodatno. Došla je do mene informacija da je taj trener za fizičku pripremu i u Jakirovom stožeru, što iskreno ne znam je li točno. Kako radim kružne treninge rekreativno mogu reći da ovi serijali vježbi koje on radi su ozbiljna priča.
  • marcio amoroso
    33.1k
    Koliko vidim trenira s nekim trenerom privatno u njegovom centru,scooniepenn

    Taj trener je Stipe Marina. Radio je u stožerima Čačića i Bišćana, a radi i sada kod Jakirovića. Stipe je inače brat Marija Marine.
  • scooniepenn
    2k

    Hvala na rasvjetljavanju, sve jasno.
  • Mihaljević
    8.4k
    Theo-Berna bi mogao biti jeben tandem... Al' dosta njih trenira sa Marinom privatne treninge pa se ne povezuje sa Dinamom.
  • Dinaminjo
    564
    Inace Bistrovic na novoj posudbi..
  • Zagi
    5.6k
    Agoumne nije posuđen.
    Ako ne dobije šansu u Interu, treba na zimu agresivno krenuti po njega.
  • Dinamouberalles
    128
    Šta očekujete od Vidovića ove sezone ?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.