• austrijanac
    7.4k

Hoce sigurno.

Mi nismo nikad to bas prakticirali, ali evo Rijeka je svog Godu dovela u 11mjesecu.

Drugi klubovi to cesto rade.
  • Orc123
    12.1k
    Inace ima tu nekoliko stvarno dobrih igraca koji bi nama bili pojacanja na deficitarnim pozicijama....
  • Droljo
    17.3k
    Ima ih kolko hoćeš koji su iz ovog ili onog razloga bez ugovora.
    https://www.transfermarkt.com/statistik/vertragslosespieler
  • marcio amoroso
    42.9k
    Dinamo ima dovoljno igrača za izgurati ovu polusezonu i sigurno neće dovoditi više nikoga, a posebno ne nekoga tko nema klub od početka ljeta.
  • Mihaljević
    13.1k
    Ja bi više volio vidit nekog Makedonca , Crnogorca, "Muslimana" , Slovenca na zimu/ljeto , nego vidit nekog iz Argentine, Brazila, Afrike (tamnoputog)... Imaju ove tri-četri države jebene igrače ranka za Dinamo npr Dimitrievski, Miovski , Hadžikanudić , Celar, Hakšabanović... Ovi igrači su samo primjer , a vjerujem da bi se bolje uklopili od nekih stranaca koje planiramo dovest.
  • Droljo
    17.3k
    stranaca koje planiramo dovest.PlavaSlavonija86d

Ma koji su to?
    A tamnoputi crnac nam treba
  • veselko tenžera
    4.4k
    Ono što vidimo iz novinarskih analiza tipa "kako će izgledati Dinamo" je samo to da novinari nemaju pojma o tome. Možda kao i dosad, a možda i neće. Drago mi je da nema krtice u stručnom stožeru. Nismo doveli ekstra kvalitetu, ali potencijala ima. Grupa KL je idealna za građenje nove ekipe kao i raspored u prvenstvu. Eto zadatka treneru i stožeru, nek pokažu da znaju posao. Jedva čekam Belupo.

@moderatori, kriva tema, prebacite na "o svemu pomalo".
  • Mihaljević
    13.1k
    Pa mislim na Pierrota , Iaga npr... Imali bi plaću od milijun sigurno a rizično ih je dovest.
  • Keyser Soze
    14.2k
    Nije to nepresušan izvor, negdje će stati. Meni je isto draže to kaj Dinamo ima većinu "domaćih" igrača, sigurno bolje nego onda kad smo imali pola reprezentacije Portugala u ekipi, ali pitanje je koliko ćemo često moći dovesti tu kvalitetu s ovih prostora. Despodov je bio jedan takav pa ga je pokupio Paok.
  • dzis
    1.1k
    Bruno je postao prva špica repke. Jako dobro zna da ako ne bude igrao u klubu, nebude niti toga više, još jedan od razloga za ne riskirati i ostati u Dinamu
  • Bosna86
    12.2k
    nismo nikad tak da to ne treba ocekivati....Orc123

Jesmo kolega, mali Budimir je potpisao valjda u aprilu
  • nemapredaje
    5.4k

Koliko se sjećam Budimir je došao na taj način
  • Eduardo
    24.7k
    Frajer piše kako Gaziantep želi Emrelija, a za to imaju još dva dana.

• Mihaljević
    13.1k
    Vraćaj Brodića nakon tjedan dana... :cool:
  • Ivdzo11
    7.2k
    Ma nece Mahir htjeti iz Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.