• Georg Koch
    6.3k

Liga
    Povijest
    Place
    Budzet
    Vrijednost igraca po tm-u

Djavlu malo ;)

Mislim da je suludo usporedjivati rangers i y.boys majstore.
    Laku ti noc kako god :D
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ne kuzim sta prvenstvo iz 1958. ima sa kvalitetom kluba u novijoj povijesti, al ok. Razocarat ces se, al nije da te nisam upozorio :lol:
    Ja se nadam da ce nam menadzeri uvalit kakvog KTCa za l.beka ili da ce Jakir od Mikhe istesat ono sto se trazi. Ako ga nasi budu sami trazili nek nam je Bog na pomoci..
  • Infinity
    19k
    Ako je tako lako, daj Alioskog.
  • sanjinlego
    4k
    Trajkovski nije bio u planovima Dinama. Laž plasirana od strane kvazi novinara, aka Ivica Medo.

5 golova u 3 godine za klubove - slobodan od 01.07.23.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/ktc-trenira-u-zagrebu-s-dinamovim-trenerom-a-u-maksimiru-ga-spominju-bi-li-njegov-povratak-imao-smisla/118733

S jedne strane dobro bi došlo njegovo iskustvo za nadopunu kadra u obrani, ali jedino ako će pristat na dosta manji ugovor.
  • Orc123
    12.6k
    Za 200 do max 300tis po sezoni moze.....
  • mali M
    8k
    uf.. mislim da se već kuži moje mišljenje o njemu ovdje pa neću previše komenirati.. što će nam? za ozbiljne utakmice nije, a za hnl onda rađe nekog mlađeg
  • Common Sense
    1.2k
    Vrijeme KTC-a je prošlo, hvala muna svemu što je odigrao, ačli već prošle godine postao je prespor, čak i za HNL.
  • Bosna86
    12.3k
    KTC je bolji stoper od svih sto imamo na raspolaganju… Ako želi pristati na smanjen ugovor, tu se nema sta misliti
  • BBB Mataa998
    2.6k
    za ozbiljne utakmice nije, a za hnl onda rađe nekog mlađegmali M

Po cijenu ne osvajanja HNL-a?
  • dZg1986
    524
    Treba nam iskustvo i za HNL, a s njim se mogu razvijati i mlađi stoperi. Ne znam jel Gvardiol ili neko drugi rekao da je KTC puno pomogao sa svojim iskustvom. Ova sezona je jako bitna, a onda kasnije se lagano provjetri ekipa i riješe se viškovi
  • Mulec86
    426
    Imamo mi trenutno 3 mlada stopera , neka KTCa s njime i njegovim karakterom moze se samo doprinjeti razvoju mladih.
  • Captain America
    20.4k
    Ono kad si ostao na 1 ozbiljnom stoperu i 1 koji je bio ozbiljan prije godinu dana pa povučeš pitanje jel bi nam bio koristan Bogoljub. Čovjek je lani bio koristan kad smo imali jednog Josipa Šutala, a gdje ne bi sad. Jakir je rekao u intervjuu da je prvenstvo imperativ, a za HNL je Theo i dalje klasa.
  • Sava Krpa
    499
    Ako se uspije privolit ga na godinu dana odnosno do kraja sezone sa nekim normalnim ugovorom mislim da KTC itekako može pomoći. Doduše ostaje pitanje u kakvom je stanju s obzirom na godine i dužinu izbivanja sa natjecateljskih tekmi.
  • Orc123
    12.6k
    Pratim ktc na Inst ali taj covjek je sprwmniji od 90% ekipe...redovito brutalno trenira...jako zahvalan stoper koji bi da ima malo bolju tehniku napravio daleko vecu karijeru i bio bi stoper za najvece klubove Europe....i sad je napravio respektabilnu karijeru ali definitivno tehnika mu je najslabiji dio....ovo ostalo on je tenk i toliko je agresivan stoper da ti stalno koljenima na bedrenom misicu, to zna biti nevidljivo a bolno! Ni jedan napadac ne voli igrati protiv njega...definitivno samo da je uz momcad puno bi znacilo a definitivno kad bi postojala potreba on može pomoci...rekao je da ce vjerojatno i ostati zivjeti u ZG i sigurno da mu damo jednogodisnji ugovor bi prihvatio...voli Dinamo i Zagreb!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.