• i more je plavo
    891
    Sviđa mi se Jakirov gard u prvim javnim nastupima, totalna suprotnost od Igora.
    Pršti samopouzdanjem, pa nek mu dovedu Brodica, kaj god mi mislili o tome, ako on zna sto ce od njega dobiti, Jakir nikad nije trazio zvijezde nego ratnike koji ce pratiti njegovu viziju, a glup nije, zna da Dinamo nije Gorica ili Zrinjski i da su zahtjevi i ocekivanja veci, ali ako mu nece vjerovati, nisu ga trebali ni dovoditi.
  • Jurki
    9.1k
    Ono što mene brine kod ovevuprave je strah, neodlučnost i zaziranje. To je put u propastdeda

    Mozda i je sve ovo kaj si nabrojil, ali treba uzeti u obzir da se podmecu klipovi pod noge unutar samog kluba. I po svemu sudeci ne pušu svi u isti rog kaj je zapravo tragedija.
    Meni je nepojmljivo da nemamo jednu osobu koja je zaduzena za npr sportski sektor koja ima samostalnost u odlucivanju. I da se toj osobi da određena suma xy milijuna eura i da formira po tome igracku krizaljku. Kod nas treba jebeno preglasavanje Uprave za svakog igraca. Di svako pokazuje misice na nacin da drugome zagorca posao i zivot.
    Edit: “sigurno” Vlatka kuzi koji bi nam nogometas nekaj donesel na terenu ili ne. A njezina je zadnja.. ko je tu lud?
  • Dinaminjo
    559


    Jakirovic nije nikad imao love za igrace..
    Snalazio se s obim sto je mogao dobiti.

    U Dinamu treba gledati preko Brodica..
  • OsamŠest
    2.6k

    Da, generalno se slažem.

    Ne vidim problem u nešto slabijem imenu ukoliko trener od njega može napravit životinju kroz svoj sustav i stil igre.

    Ne kažem da nam Brodić treba, al jasna je poanta.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Brodić i Mierez su dva potpuno različita tipa igrača, zajedničko im je jedino da ni jedan ni drugi nemaju šta tražiti u Dinamovoj svlačionici.
  • Neki tip
    19.6k
    Ma ja mislim da nam je Brodić top pojačanje. Nadam se da dolazi. Čujem da je on za, naši su za, ali Varaždin hoće odmah lovu, a ne rate. Navodno 1.8 milja, mislim da je to ok cijena. Nadam se da neće i to propasti. :rage:
  • Noel
    4.2k
    Malo lakše samo sa tim nemaju kaj radit u Dinamj sjećamo se svi sa kojim užasavanjem smo dočekali korejskog Oršića i Drugo ligaškog Petkovića bez gola u 2 godine.
  • Teofil Kateran
    904
    A kaj je sa Kačavendom i Vidovićem? Već neko vrijeme je zatišje.
  • Mihaljević
    8.4k
    Ako Jakir želi Miereza treba mu dat Miereza , nije Mierez loš igrač dapače , ali za 4 milijuna ima boljih opcija , ne boljih nego puno puno boljih...
  • vjeko1701
    5.9k
    Dam se kladiti da za 4M kolega Orc može naći 6-7 igrača boljih od njega...do sutra ujutro.

    Mierez mi je igrač kojeg ak već moram dovodit, ne bi dao više od 1-1,5M
  • Šteco
    530
    Vezano za iznos prihoda koji je došao i novih investicija. Moje je mišljenje da je djelomično prisutan strah ulaganja ozbiljnih iznosa, jer ako ispadne loše to će biti nemoguće opravdati.

    Da pojasnim kako je i sam Andy Bara rekao, s čime se slažem, iako je mišljenje u njemu oko nekih stvari druga stvar. Klubovi Liga 5 će lakše uložiti xy(z) milijuna eura u igrača koji ima reference i igrali su na ozbiljnom nivou, pa ako se pokaže kao flop će lakše opravdati jer će svi reć to smo svi mislili (mislim da se npr u tu kategoriju može transfer Stojkovića stavit). Ako uloži u nekog tko je u u bilo kojem kontekstu upitan i bude flop, to neće moći opravdati nikome, bez obzira na okolnosti.

    Tako je mislim sada i kod Šimića. Šta god uloži se gleda kroz povećalo. Uloži li 5-6 milijuna eura u nekoga tko se ne pokaže to se nikada neće moći opravdati. A koga god kupio, ne postoji garancija da je to - to.

    Neki igrači se negdje snađu, neki ne. Neki imaju mane koje pokažu kada naprave prvi ozbiljniji transfer i novci dođu u opticaj (Sammir, npr.). Neke uništi nešto privatno na što se ne može utjecat (Morales, npr.). Nekima liga i atmosfera ne odgovara. Da ne nabrajam, poanta je tu i jasna.

    S obzirom na to koliko se svaki korak prati ispod mikroskopa, da se ne smije ni najmanje pogriješiti, Šimić ima posao koji je zapravo nemoguće odraditi kako spada. Niti ima ovlasti samostalno odlučivati, niti ima pravo na pogrešku. Samo hoću reć da mu ih jako puno razloga želim da uspije.
  • jaijivic9
    572
    What happened with Pedro Morales?, I remember he had a good first season he scores many "rockets" and even was called for Chile he almost made the team for World Cup.

    Henriquez and Fernandez had good seasons too, there was another player from Chile Carrasco but that guy was a big flop.
  • Captain America
    14.5k
    What happened with Pedro Morales?jaijivic9

    The rumor at time was that earthquake in 2010 messed up his head and he was never the same person after that. I don't know if he lost someone close to him or was present at time of earthquake in Chile but his career in Dinamk went downhill after that.
  • jaijivic9
    572
    If I remember well there was a flag in Maksimir with Nema Predaje in spanish "No hay rendicion"
  • Mali Zeus
    10.3k
    Sjećam se kad je Pacak na jednom treningu rekao da će Morales biti bolji od Modrića.
    Istina, on nikad nije volio Modrića, a obožavao je Kranjčara.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.