Koja je poanta iznošenja ovih laži ovdje? Bjelica nije nikad bio dogovoren i Bjelica je otpao jer je bio drastično skuplji od Bišćana. Bjelicu da je htio imenovati predsjednik uprave to bi tako i bilo. Ima li još koja pizdarija da je kriv Šimić i Bišćan? — Tradicija bunta
Vi kaj branite simica i biscana i ekipu niste nis drugaciji od ovih kaj su branili mamica i zakopali glavu u pijesak.
Nitko nije veci od Dinama! — Olmic
Ja ne znam je li Bjelica skuplji jer ne znam kolika je plaća Igora Bišćana. Pričalo se da je Bjelica godišnje u Dinamu imao 1,2 milijuna eura. Ne znam zašto danas ne možemo znati koliko Dinamo plaća Bišćana pa da možemo bolje ocijeniti njegov rad. Možda Igor radi za 50 000 eura godišnje a možda za 2 milijuna. Otkud znamo, to nije transparentno. — Maksim Maksimirski
Bjelica je u prvoj ligaškoj utakmici izbjegao poraz od Rudeša doma u 90+, jel trebao bit smijenjen? — Tradicija bunta
Bjelica je u prvoj ligaškoj utakmici izbjegao poraz od Rudeša doma u 90+, jel trebao bit smijenjen?
Ova histerija je nezapamćena zadnjih par mjeseci. — Tradicija bunta
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.