• Neki tip
  18.2k
  Da ogromna većina navijača želi novog trenera Dinama je općepoznata stvar i nju ne vrijedi anketirati.

  Da trener nije najveći problem Dinama to se isto mnogi slažu, bio je jučer jedan dobar post na tu temu i osobno se također slažem da je tako, no o tome postoji nekoliko tema i puno godina frustracija.

  Da Ranieri, Kek, Jurić ili Kovač nisu baš vjerojatni, (a ja mislim i da su šanse mizerne), također bi se uglavnom složili (Želje i maštanja su drugo. Ne kažem da ijedan od njih u nekim (drugim) okolnostima nije zamisliv u Dinamu, već da je prilično izvjesno da u postojećem kontekstu nijedan od njih neće naslijediti Krznara).

  Goran Tomić ima više šanse, osobno ne bih imao ništa protiv (ponavljam, u danim okolnostima), no mislim da bih s njim u anketi lako pretpostavio/li ishod.

  Prosinečki je isto slobodan i nije nemoguć, no pun mi je k...c Zvezde u novinama, neću da se i ovdje uvuče u rasprave.

  Ono što me, stoga, ovdje zanima je tko bi bio najpoželjniji ili barem najmanje nepoželjan trener iz poola onih koji će možda naslijediti Krznara.

  Da, mogao sam stavit još ovog ili onog. Da, mogao sam stavit "nikoga od ponuđenih". Ili "radije bih umro, nego među ovima birao".
  Mogao sam staviti i "neki kvalitetan trener, pravi autoritet, koji će postići sjajan rezultat, takav nama treba".
  Znam forumaše koji imaju takve ingeniozne prijedloge.

  Mogao sam i mogu štošta, a može bome i svatko kome se da.. :)

  Nudim što nudim, po svom izboru, kriterijima i procjeni, a vi ako vas je volja kliknite pa ćemo raspraviti ili nemojte i naprosto preskočite ako vam se ruka trese ili koči pred izborom.. :) (mada nisu baš svi u "ponudi" crna zemlja).
  1. Kada bi morali (život vam o tome ovisi) izabrati trenera Dinama među niže ponuđenim, to bi bio: (49 votes)
    Neka ostane Damir Krznar
    18%
    Krunoslav Jurčić
    10%
    Branko Ivanković
    10%
    Samir Toplak
    16%
    Dean Klafurić
      2%
    Siniša Oreščanin
    27%
    Igor Cvitanović
      4%
    Željko Kopić
    12%
 • puxigadjurdja
  1.4k
  Dovedite nam Igora Pamića u kapi na spidu
 • Jurki
  6.7k
  Eventualno Toplak (ako nitko drugi) međutim ja bi osobno nekog Švabu, Španjolca ili Portugalca. Švabu zbog discipline i taktike.. a Španjolca ili Portugalca zbog napadackog stila nogometa. Ali to sve tak i tak spada u zonu znanstvene fantastike. Nije problem spaliti minimalno 10 milijuna eura zbog ne plasmana u LP, ali je problem dati 1,5-2 milijuna eura za strucnjaka. Nas nogomet opcenito izuzev repke a i o tome bi se dalo diskutirati je u banani. Struka je loša, da lošija ne može biti. Muka mi je od kukavičkog, ziheraškog nogometa koji posljedicno ne daje nikakve rezultate, loseg skautinga. Najbolje bi bilo zapravo da Savez ugasi trenersku akademiju. Muka mi je gledati ovo od nogometa.
 • immerwieder
  1.1k
  od svih naših Six je meni favorit, on je dvaput prodan,
  prvi put kad su otkrili namještanje, prema nekim info od dole, trebali su doma odigrati neriješeno i onda ga sterati jer kao nisu pobijedili i onda je onaj bucko zabil dva gola iz nehata,
  a drugi put mislim da je gazda odlučil da je jednostavnije tovarima prodati 4. mjesto nego se za istu lovu zajebavati po pretkolima
 • Infinity
  14.6k
  Kada bi morali (život vam o tome ovisi) izabrati trenera Dinama među niže ponuđenim, to bi bio:Neki tip sa Zapada

  Fali opcija 'pucaj'.
 • marcio amoroso
  30.4k
  Od ovih gore jedino Siniša Oreščanin. Igrao je Hajduk jako dobar nogomet dok je on bio trener. Caktaš je izgledao kao Del Piero, a Jairo i Gyurcso kao široko postavljeni napadači također jako dobro.

  Mislio sam da će Goricu također uštimati i da će biti dobri, ali ne, prosuli su 20 bodova pred Hajdukom.
  To mu je veliki minus i mislim da će se načekati dok dođe ponuda nekog ozbiljnijeg kluba.

  Za mene je i Kruno dobar trener, ali stvorilo bi se toliko negative da bi brzo izgorio.
 • Blue98
  711
  Vladimir Petković
 • Neki tip
  18.2k
  Vladimir PetkovićBlue98

  ...koji je friško potpisao ugovor s Bordeauxom, kako da ne..
 • Neki tip
  18.2k
  Fali opcija 'pucaj'.Infinity

  Pa, prilično slično mojoj "radije bih umro.." koju sam spomenuo kao svjesno izostavljenu.. ;)
 • SAS1987
  12.6k
  Igor Tudor je slobodan :rofl:
 • Eduardo
  16k
  po čemu to? Ozbiljno, koji kriterij on ispunjava kao trener da bi se uopće raspravljalo o njemu? Ok, s ovim likovima koji odlučuju o tome ništa nije nemoguće pa tako ni da momčad preuzme totalni početnik, nije da nismo već vidjeli. Mislim, smiješno mi je da navijači zazivaju trenera ovakvih referenci. Drag je meni Coufre, ali ne bih želio da se opet, po stoti put netko uči na Dinamu.
 • Nolifer
  5.5k


  Kriterij si i sam rekao, da se ne ponavljam, ali bolje svježa krv, nego isforsirana i stara krv.. Pa nebi ništa imao protiv da se uči i proslavi na Dinamu, da napravi taj rezultat i to je to
 • Nema zaleđa Mikića
  922
  Ivan Leko bi bio dobra opcija da nema brutalan ugovor u Kini.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.