• Majki2111
    2.6k
    Ma s posla sam odmah išo. Jos sam uspio s ruksakom ući pustio me lik. Alnbaš, ne znam čemu strah od sjevera. Nikad negativna iskustva. Ugodno je. Osim guranja bespotrebnog.
    Nee. Ma obične na gumu kratke ljetne hlače... sam kaj su narančaste... bum ih sliko, nije bed.
  • xavier
    11.1k


    Meni je najviše krivo što smo mu zapravo bili veoma blizu, a nismo imali pojma i nismo iskoristili priliku da pozdravimo takvu veličinu i legendu kao što je Majki.

    No opet, tko zna kako bi protumačio naš pokušaj pozdrava. Možda bi pomislio da se želimo gurati, a u tom se slučaju ne bi dobro proveli i bili bi sigurno oštro ukoreni od strane Majkija :scream:
  • Rex Ramae
    2.5k
    Još tebe i s ruksakom puštaju a netko se žalio tu da ga sinoć s ruksakom nije htjelo pustiti na sjever.
  • Neki tip
    19.3k
    Jos sam uspio s ruksakom ući pustio me lik.Majki2111

    Ajde, prošao si ti i gore i teže.
  • Majki2111
    2.6k
    Tako je :sweat: :razz:
  • Efes Pilsen
    6.9k
    xwwe6r4d40oergj6.jpg
    S ovim malim me nije pustilo. Povadio sve iz njega, sve ok, al ruksak ne moze. Ne kuzim kakvu to prijetnju za nacionalnu sigurnost pretvara mali ruksak s duksom, maramicama, punjacem i kljucevima..
  • Rex Ramae
    2.5k
    Sljedeći put zovi Majkija pa nek' te on ubaci, nema druge.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Kad su te krenuli gurat trebao si ih istuc sa ruksakom :grin:
  • Gelipter
    3.5k
    gospon Majki u tom Vam se slučaju i ja ispričavam. Bili ste u blizini, ali ovaj je Vama sličan imao samo narančastu majicu, no ne i hlače. Možda je neki sljedbenik. Sad je i meni žao što nisam iskoristio priliku da se upoznamo. Samo tako dalje nastavi, deri glasnice, a guranje samo u slučaju krajnje nužde ako netko dirne ruksak.
  • Majki2111
    2.6k
    ovakvog me pustilo
    20230726-214954.jpg
  • Oluja
    3.7k
    Rijetki su oni, a mozda ih osim Majkija i nema koji su upali na sjever s ruksakom i u Split s Dinamovim novcanikom. @Majki2111 izuzetno te postujem zbog ovoga ali ti moram postaviti jos jedan izazov, upadni u kino sa svojim kokicama i sokom i postat ces idol mnogima.
  • Juznjak
    3k
    Možda je neki sljedbenikGelipter

    Ja se iskreno nadam da je sljedbenik. Drugog objašnjenja za navedenu odjevnu kombinaciju na sjeveru nema i ne smije biti.
  • Majki2111
    2.6k
    E meni je isto vadio stvari izvadio mi je kišobran i neku kremu kaj sam imo za ruke.
    :lol:
    JA sam 97 godište i na forumu smo, slobodno na ti. :sweat:
    Ne kužim, pa niš posebno nisam napravio... Imo sam svoj novčanik tamo dolje, nisam išo palit plave dimne na Rivi :sweat:, a ruksak brijem da nisam ni prvi ni zadnji. Desilo se tak jučer da nisam imo kamo s njime.
  • Oluja
    3.7k
    Ne kužim, pa niš posebno nisam napravio... Imo sam svoj novčanik tamo dolje, nisam išo palit plave dimne na Rivi :sweat:, a ruksak brijem da nisam ni prvi ni zadnji. Desilo se tak jučer da nisam imo kamo s njime.Majki2111

    Nisi ti izgleda svjestan kakvoj si se opasnosti izlozio s novcanikom, vjeruj mi da je to bio jako hrabar potez. Za ruksak sigurno nisi niti prvi, a niti zadnji ali si siguran sam jedini koji je izveo oba pothvata.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.