• marcio amoroso
    32.5k
    Igrači su nam isto licemjerni. Pričaju o nekakvom zajedništvu i kako su oni primjer drugima, kako ovo nije misto za takvo ponašanje ni trenutak. Zašto onda ti isti igrači nisu osudili pozivanje na nasilje Livaje nakon finala kupa. Nije mu prvi put zaboravili su i “Dinamo srpsko ime to”. Ostavite se pametovanje i držite se balunaBBB Sibenik

    Ma ne mogu tu igrači ništa i nije na njima da to rješavaju. Deda je gore jako dobro objasnio šta je problem. Od sada može biti samo gore jer debili nisu reagirali na vrijeme.
  • deda
    28.1k
    I još jedna konstatacija. Da sam nestao sa zemlje prije godinu dana i danas se opet pojavio, a netko mi kaže jesi vidio sranje u reprezentaciji, moj odgovor bi bio "jel' Livaja"?
  • Bosna86
    11.6k
    A i ovo sto je njihovo duboko grlo Duplancic objavio nije slučajno… Tko to ne vidi je budala… Potez u svrhu marketinga i dodatnog mazanja očiju nižoj vrstiBosna86

    https://nogometplus.net/hajduce-kad-ces-vise-shvatiti/

    Treba se ići all in, dovesti pojačanja a nema se para… Ovo sto oni rade zadnjih x godina će se proučavati na studijima marketinga… Da nekom toliko godina možeš mazati oci i da ti to pali, pa to samo u Splitu može
  • BBB Sibenik
    4k
    @marcio amoroso onda bi im bolje bila ona..Šutnja je nekad zlato, a nekad jezik za…

    "Neki kažu da san prgav zato šta san izbačen iz repstacije. Možda zato šta i jesan."
    A SAD ADIO Marko
  • Boysica
    460
    ta budala sa tribine je navijac a on je profesionalni nogometas koji si ne smije dozvoljavat da se bez obzira sta ko rekao s tribine dozvoli da se spusta na taj nivo .
    U ostalom ovo je incident koji je sigurno procitalo vecina repreznatacija jel to ljepa slika zajednistva koju saljemo u svijet .
  • maddaddam
    2.9k
    Koliko su ga ono kaznili za pivanje
    sa subasicem?!
  • superhik
    10.4k
    Klasičan tovar. Jak pjevati sa distance, kad zagusti 1950 km/h
  • Captain America
    14k
    Za ovo je HNS najveći krivac jer je cilj zamazat oči javnosti nekom normalizacijom odnosa, a odnosi su sve samo ne normalni. Za daleko manja sranja su letili Rebić i Kalinić i privremeno DČC, a cirkus orangutana se pokušava ublažit svakom prilikom.

    Očekujem na idućem nastupu repke na školjci majice s natpisom "sloboda livaji".
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Sa zadovoljstvom pratim ovo sto se dogada Dalicu. Odrices se igraca koji kada su u najboljoj formi ne mogu dobiti sansu i 2-3 utakmice u kontinuitetu i unatoc tome sute,rade,ono malo minuta sto dobiju iskoriste da donesu medalju sa svjetskog,dok sa druge strane jednog igraca drzis kao kap vode na dlanu iako to po stazu i zalaganju u nacionalnom dresu uopce nije zasluzio. Jedan jedini igrac koji ne shvaca da svojim ponasanjem predstavlja Hrvatsku,igrac kojemu je svejedno sto svakom svojom izjavom ispada seljacina kakva se rijetko viđa,i onda ti isti taj igrac uradi ovo,u trenutku kada nam treba dobra atmosfera da napokon u jednom natjecanju odemo do kraja pa bilo ono i Liga Nacija.
  • vjeko1701
    5.9k
    Upravo moja poanta danas. Dalić (i HNS) nisu imali muda kad se sve ovo još moglo zaustaviti. Zauzet jasan i nedvosmislen stav, postaviti jasne granice u nekim stvarima i onda nema ovog svega. Il se on (i svi u budućnosti) drže toga ili se ne zovu da budu dio reprezentacije.

    Ne skrivam da ne volim takve ljude, ljigave politikante usta punih floskula i slogana. Jedva čekam novi rat "Torce" i HNS-a...još kad bi neki novinar imao muda postaviti pitanje dal je to zbilja samo do "nekoliko pojedinaca" ili je nešto i u ponašanju dotičnog reprezentativca koje se baš ne uklapa u domoljublje, obitelj...i ostale slogane...kaos na maksimum. Volim kaos, on razgoli sve.
  • xavier
    11.1k
    Meni je iskreno ovaj njegov odlazak i glumljenje žrtve toliko nadrealno da mi je još uvijek teško prihvatiti da se to stvarno dogodilo, a da se ne radi o nekoj Newsbar šali.
  • DrawTube
    3k
    Je li vrijeme da se na jugu pokrene referendum za odcjepljenje?

    Iskreno ne znam je li u pojedinim regijama Hrvatske od rata bio izražen ovoliki antihrvatski sentiment kao sada kod nekih na Jugu?

    Čuj to, navijat će za Nizozemsku??
  • Jaro
    5.7k
    Meni je iskreno ovaj njegov odlazak i glumljenje žrtve toliko nadrealno da mi je još uvijek teško prihvatiti da se to stvarno dogodilo, a da se ne radi o nekoj Newsbar šalixavier


    S njegove strane, najbolji PR potez za njegovu ciljanu publiku. Opet je sve protiv Livaje, Hajduka...
    Svaka cast Dalicu i HNSu... A ni ne kuze da ce oni i repka opet na crnu listu dole...
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    A ni ne kuze da ce oni i repka opet na crnu listu dole...Jaro

    Jedva čekam utakmicu reprezentacije u Splitu i "fantastičnu atmosferu".
    Iako mislim da će ga odmah za idući ciklus vratiti u sastav.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.