• DZGIS
    944
    Ali činjenica da je dosta igrača velikog Dinama, čak trener i članovi uprave bilo prisutno na ovoj i prošlim tekmama malog Dinama, tek tad shvatiš koliko se kockice polako slažu i dolaze neki ljepši dani
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Atmosfera odlicna, pobjeda još više, a za ovo bacanje piva i čaša mi nije jasno zašto je toliko teško poslušat upute. Kao i kad se trans zapalio prosle sezone, tekma, odnosno superkup poslije, naglaseno prije tekme 100 jebenih puta, nemojte bacat baklje u teren i opominjalo se..

    Sama grupa je na telegramu fino jucer prije utakmice upozorila i dala značaj ka tome, posebno naglasila da se pivo i predmeti ne bacaju u teren,odnosno na parket, jer tako se samo odmaže, al jebiga.. teško je danas poslusat, a najlakse biti budala i napravit se mutav, al neka, batina je izašla iz raja.
  • og1986
    2.9k
    Odlična atmosfera. Mene isto zanima koliko je prodano karata ? Jer se činilo da je bilo barem 500 ljudi više od kapaciteta. Nije ništa bilo prazno ispred tribina i na ogradi.
  • Juznjak
    2.9k
    l0d8k96ifdki4tei.jpeg
    Dva velikana hrvatskog futsala
  • Markelo
    2.5k
    Au, nisam znao da je toliko zonaša spremno udijelit "batine". Samo polako, ne pred ženom i djecom
  • Nino Bule
    11.3k
    Sta je ovo bilo, rijetko viđeno ludilo, a debilima s pivama se najebem majke kao sto sam i u dvorani, stvarno neshvatljiv debilizam
  • xavier
    11.1k
    Apsolutno sjajna atmosfera cijelu utakmicu. Velika pobjeda za meč loptu u ponedjeljak. Svaka čast ekipi koja vodi klub te naravno igračima.

    Najlukavija odluka mi je bila što sam imao rezervnu majicu u autu jer sam iz Cibone izašao kao da sam se kupao.
  • indijanac
    36
    I Dado je bio! :clap: :clap: :clap:
  • plavi67
    920
    A ko baca pive i zas su zabranjene kod nas na velikom dinamu? Pa upravo zato, ekipa popije par pivica i postanu nez šta. Oni bacaju pive i rade sranja, na ulazu u ponedjeljak svima rec ne bacaj pive u teren !!!
    Inače atmosfera i tekma povijesna, bolesno, bolesno
  • BlueVelvet
    336
    To kaj im ti kazes kroz jedno uho unutro kroz drugo van, u ponedjeljak ce se malo drugacije postavit stvari, pa nek lete pivice
  • Boysica
    441
    Savrseno , neznam kad sam ovak mokra isla van al doslovno. Sva sreca na duksi koja je bila na sjedalu i bila suha .
    Danas je ima slike nema tona , al do sutra ce mo poravit ..
    Atmosfera je neopisiva , najezis se bas je bilo brutalno dobro .
    Dobro nije sa nase strane puno casa odletilo vise s drugi tribina , ja nisam ni imala casu al hvala decku koji mi je dao vode da pijem ak si tu Hvalaaaaa
  • plav5
    15
    Poslije jučeršnje večeri život se doima puno ljepšim..HVALA Futsal Dinamo....
  • Mrvica
    3.1k
    Dečkima kapa dolje za odigrano sinoć, navijačima također kao i uvijek! Ajmo po tu kanturinu, dokazat svima da je Dinamo iznad svih! :strong: Također je jako lijepo vidjeti da su igrači našeg velikog Dinama bili na tribinama, mnoge legende kluba itd. baš jedna prelijepa priča za koju se nadam da će se nastaviti u budućnosti. Ispisujemo povijest!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.