• Logistika
    1.6k
    Dočekao ZG svog Igora u svom Dinamu
    Topal Uskrs neki pred nama...lijepo,samo pozitiva i pametno dalje
  • DrawTube
    7.1k
    Klub se pretvara u veliku obitelj, malo po malo i navijači prigrljuju Bišćana, dinamovo dijete, igrači imaju kemiju, cijene i ponuda na svaki zamijeni gol, publika je u ekstazi, osjećam se baš pozitivno oko kluba, valjda najpozitivnije od one 4:0 pobjede
  • Jaro
    12.9k
    navodno bi trebali početi krajem ove godine, valjda bi Loksa i Rudeš igrali na Maksimiru onda.. — DrawTube

Iskreno se nadam da se nece desiti da 3 kluba igraju svoje domace tekme na jednom travnjaku... Gorica ce biti slobodna, valjda je i Zapresic jos iskoristiv...
  • blackbully
    4.8k
    Lijepo je vidjeti i hrpu klinaca makar su iritantni ovi natpisi...

d6vi5icdjtsofcb4.jpg
    8y0myjac5loafv8y.jpg
  • marcio amoroso
    54.3k

Ajax je prvi klub koji je zabranio ove natpise. Ja ih također ne volim.
  • Jurki
    27.9k
    Ajax je prvi klub koji je zabranio ove natpise. Ja ih također ne volim — marcio amoroso

Ma dobro da al ipak su to klinci..malo im se slobodno progleda kroz prste..
  • DrawTube
    7.1k
    https://youtube.com/shorts/yvlltExI3qE?feature=share

Evo jedan ranije objavljeni video gdje Zapad odgovara Istoku, prva 2 odgovora jedna glasna kao i Istok, i glasnije budući da su dalje, da se naježiš...
  • Jurki
    27.9k
    Kaj se tekme tice.. atmosfera top top.
    Bitno da je Biscan dobro krenul, igrali smo u grcu i dosta lose, al to nije ni cudo. Ekipa je ispuhana do kraja.. hvala bivsem treneru na tome.
    Treba delati i zapeti jace.
    Osvojena 3 boda, povecali prednost. Mislim da mi ovo vec jako mirise na titulu. Idemo dalje.
  • db-izbjeglica
    22.4k

Ovo sam i ja primjetio, nikom ništa, ni da se provjeri :lol:
  • Boysica
    963

Je dobar je teren na Inkeru ja sam tu doma pa vidim a i ima tri pomocna terena mislim da bi se mogle igrat tekme...
    Sad stanje kluba je nikakvo al koliko ja znam nasa nogometna skola jos uvjek tu trenira
  • Mr Anderson
    22.5k
    Dugo nisam išao tako sretan s neke utakmice doma. Ne zbog pobjede ili igre koja ruku na srce i nije bila bog zna što. Najviše zbog atmosfere i onog osjećaja da Dinamo konačno ide u pravom smjeru. Nadam se da će do kraja godine klub biti posložen na svim poljima kako treba. Korak po korak.
  • SAS1987
    20.9k
    Mislim da nitko nije napisao ali jučer je bila strahota na ulaznima na istok. Mislim, meni se nije problem gurati i malo pričekati al bilo je puno djece i starijih. Mada sam za vrijeme masaže stopala (security pregled) vidio da su pustili par ljudi kroz neka obična vrata.

Naravno da je problem infrastruktura ali klubovi i HNS bi trebali imati neki standard da se što brže ulazi na stadion jer inače gubiš ljudi na tribinama.
  • deda
    48.5k
    To ti je dobar dan u HR
  • masacusec
    8.3k
    Mislim da ona floskula "dodji sat i pol prije i ući ćeš" u današnje vrijeme je preveliki vremenski luksuz i mnogi si ga nemru priuštiti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.