• Mlađi referent
    10.3k


    I od svega da bude najjače, ovo nam nije nikakva škola i nikakav zalog za budućnost kaj god Čačić rekao. Ovo je rasprodaja ugleda i rušenje samopouzdanja, a škole su mogle bit nakon RBS-a pa i tekme u Milanu.

    Jedna pozitivna strana od jučer, prošarao društvenim mrežama i forumima, rekao bi da su prošle godine kad je zadnji put Maksimir baš ovako jako pozitivan dojam ostavio na goste atmosferom.
  • Jurki
    8.3k
    Trebaju se svi u klubu primit posla..preslozit prvenstveno "struku". Kad imas trenere s balkanskim mentalitetom onda imas i takve rezultate. Jebo ga bonus i skola.
    U Ligi prvaka imamo mentalitet ko Istra i Šibenik u nasoj ligi.
  • Tundra
    509
    Strašno me nerviraju članci koji ističu umor igrača nakon derbija. Za to koliko su plaćeni trebaju biti u stanju igrat tekme dan za danom ako treba. Kako je moguće u ostalim sportovima koji su i fizički zahtjevniji, a mimoze nogometaši ne mogu? Pičkasti mentalitet i glupi izgovori za jučerašnji poraz.
  • miro
    3.1k
    Salzburg je bio naša šansa, pogotovo nakon Chelsea. I nije da se nismo za to spremali, odgodili smo samo Istru između te dve tekme....Jebiga, Milan i Chelsea su razinu iznad nas u svakom pogledu, ali sa Salzburgom smo morali hrabrije. Sezona za 4 trenutno i bojim se da ćemo morat puno kadrovskih problema imat u sljedećih godinu/dvije. Mislim nama je Drmić skoro jednako koristan ko Kulenović, a radi se o top 3 napadača HNLa. Mi moramo pod hitno promovirat neke mlađe igrače za sljedećih par godina. Kakav faking Moharami...
  • IstokKa96
    556
    Dinamo treba na remont (igraci i strucni stozer) samo je veci problem tko ce ga provesti.
    Igraci su vjerojatno lagano zasiceni, prosli su vrhunac forme koju su pokazivali sve ove sezone, igra je procitana na razini LP-a, a za HNL cemo jos dugo biti nedodirljivi.
    Nazalost, nasa sudbina ce biti grcevita borba za 3. mjesto u skupinama LP-a ili puno manje grcevita borba za prolaske iz skupina EL/KL-a iz razloga sto dok nam je liga ovakva, stadion i popratni problemi koje imamo necemo imati mogucnost slaganja konkurentne ekipe na razini stabilnog prolaska skupine LP-a.
    Jucerasnja tekma je kombinacija starog i novog Dinama, zapravo dosta ocekivano.
    Zadnje kolo ce nam pomoci oko konacne slike (nadam se da mozemo ponoviti WH i iznenaditi eventualnu kombiniranu ekipu CHE), ali 4 boda u skupini je neki optimum samo kaj nam je problem bilo ocekivanje da cemo ih uzet SAL i eventualno 'ukrasti' kaj sa strane.

    Uglavnom, sezona je za sada korektna, izdrzati jos 2 tjedna i onda u iscekivanje proljetnog dijela.

    JEdina moJA LJUBAV
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Da, treba nam remont. Ne smije se dogadat da ti trener 3 mjeseca kuka da mu treba lijevi bek, a ti ne dovedes nikoga. Nakon ovog ciklusa koji je poceo s Bjelicom neke stvari se daju analizirat i moraju se analizirat. Sta nam treba za korak dalje, jel to bolja selekcija s fokusom na motoricke sposobnosti igraca, trebamo li preispitivat rad skole i bacit i tamo fokus na to itd.
  • masacusec
    3k
    Eh, sjećam se kada sam ko mulac trenirao košarku, i pritom plaćao članarinu za to, trener u poluvremenu opsovao sve po spisku i nespisku, čak i čoknuo po vuglama ak to ne bi valjalo na terenu...
    A danas ove zvjezdice toliko zarađuju, da im nitko ne može i ne smije ništa....
  • ZGBhoy
    1.7k
    Mozda, kaj znaci mozda.
    Po mome se treba okrenut Treneru strancu, koji je mozda radio u Aziji i tamo bio uspjesan.
    Pogotovo izmjenit cijelu struku a ne Peternac se tu gura od Trenera do Trenera.

    Nazalost je Dinamo Klub sa interesnim skupinama gdje ni to nebi proslo
  • Mali dioničar
    14k
    Livaković je igrao evidentno ozlijedjen što se najbolje vidi kod prvog i četvrtog gola. To je sramotna odluka cijelog stručnog stožera koji su pljunuli u lice Zagorcu i svim ljudima na stadionu, pred TV i ostalim medijskim platformama.

    Postoji generalni problem kod sastavljanja momčadi koji je @jp23 već spomenuo.

    Imaš stopere Lauritsena i KTC-a prije kojih stopera igra Ristovski koji uopće nije stoper. Kako da to djeluje na momčad i na stanje KTC-a i Lauritsena?

    Imaš rezervnog golmana plus još Nevistića van zapisnika i brani ti ozlijedjeni golman u odlučujućoj utakmici za prolaz skupine.

    I naravno imaš izraubane Ademija i Ivanušeca, Gojaka si poklonio, a ne daješ kontinuitet Bulatu da se pozicionira u momčad nakon ozljede.

    Špika je za Mohu avion.

    Ostale je sve “ok”. Po meni.

    Rezultat jučer ne treba doživljavati tragično, ali činjenicu da dva puta imaš strategiju za istog protivnika koji ti je već prvi put pokazao da ti strategija ne valja - to je već zabrinjavajuće.
  • marcio amoroso
    31.9k
    z2u5skf5o02buhoi.jpeg


    Samo treba promijeniti trenera i Dinamo bi sa svojih 100 milijuna vrijednosti bio ispred ovih sa 860, 550 i 200. Samo da je drugi trener!

    Sramota i bruka da sa svojih 100 milijuna ne napadneš ove od 550. Blamaža da je jedan Hernandez puno brži od Moharramia, a da jedan Leao prima loptu puno bolje od Orše. Zato vam dečki Hernandez ima 7 milijuna godišnje, a Moha 400 tisuća, zato Leao ima 6, a Orša milijun.


    Prestanite živjeti u nekom imaginarnom svijetu i misliti da je Dinamo svjetska sila. Točno je ondje gdje po vrijednosti i svemu i pripada u ovoj grupi.
    Na dnu!!
  • Jurki
    8.3k
    Sve bi to jos bilo ok da postoje ljudi koji znaju kaj rade.. tu mislim na upravu. I da postoji plan kak sve unaprijediti. Ali bojim se da cemo jos neko vrijeme biti na ovoj i ovakvoj razini i kaj se tice trenera a i sportske politike.
    Bojim se da oni nisu sposobni uvidjeti kaj i gdje treba bolje.
  • Mali dioničar
    14k
    Samo treba promijeniti trenera i Dinamo bi sa svojih 100 milijuna vrijednosti bio ispred ovih sa 860, 550 i 200. Samo da je drugi trener!marcio amoroso

    Umješnost stratega i jest u tome da od manje napravi više.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Umješnost stratega i jest u tome da od manje napravi više.Mali dioničar

    Pa i napravio je. 4 boda je apsolutno više od onoga što su nam davale kladionice ili stručnjaci prije natjecanja. Samo pogledaj koeficijente u svakoj tekmi i sve ti je jasno.
  • jp23
    2.2k
    ajde sad molim te izvuci podatke za Brugge i ostatak skupine u kojoj je Brugge.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.