• plavi72
    702
    Bilo je i gorih poraza,ali ovaj boli...
    Mislio sam da je pristup iz st,neko odmaranje ,ali trkački padamo,nema svježine,previše pogrješaka,taktički opet trenerov promašaj,a ne znam,ni prvo ni zadnje razočarenje,ali ovo sinoć,boli,pobjediti Osijek i ne osramotiti se u Londonu,a možda i ...a takvi smo mi navijači d,omraženi,a PONOSNI!
  • Jurki
    8.5k
    naravno da ne moze svako s tribine biti trener ali ima trenera koji bi nas mogli doteglit do treceg mjesta u skupini Lige prvaka. Stvar je u tome da nam je struka potkapacitirana. Igramo ziheraski nogomet, fizicki smo inferiorni.
    Ne velim da bi s nekim strancem na klupi 100 posto bili treci.
    Da Čačke ima malo vise znanja vjerujem da bi i s ovim kadrom bili treci.
    Trenutno se ne radi dovoljno da bi bili konkurentniji i to mislim u svim segmentima kluba. I ne tu nije stvar u hrabrosti nego cistom neznanju.
    Za ligu prvaka moras imati znanje i muda. Čačke nema ni jedno ni drugo.
  • Jaro
    5.4k
    Ni jedan trener ne garantira prolaz, ali to nije razlog da si zadovoljan Cacicem. Momcad u pretkolima gubila zrak nakon 60min, u skupini da ne govorim. U HNLu nema ni igre ni dovoljne rotacije vec se ceka individualno rijesenje i to prolazi jer je kvaliteta ostatka lige uzas...
    Protiv Cacica sam bio prije dolaska, za vrijeme dolaska, a bogme i sada...
    On je upgrade u odnosu na Krznara i Kopica samim time kaj je neki trener, ali on je trener za Slaven max... A bogme, isto cu misliti o svakom treneru kojem ce Peternac ostat u stozeru...
  • The Undertaker
    4k
    To je to. Pomalo se resetiramo na stare postavke. Da nije ekipa dugo na okupu pa se neke stvari znaju odavno, bilo bi i gore. Iako, ovakvog raspada nije dugo bilo. Čačiću ne treba ništa predbacivati. Njegovi limiti se odavno znaju. Ove godine ih je, za sada, i premašio. U London se ide rekreativno, sa željom da nas ne napune. Kao u stara dobra vremena. Gledajući stanje jučer, pitanje je tko će, nakon Osijeka, uopće moći i nastupiti.
  • Olmic
    2.7k
    Svašta se napisalo u zadnjih par stranica, ali mi smo do primljenog gola bili bolja momčad, igrali smo sa voljom, žarom.. Jednostavno nakon gola se to ugasilo, a tek pogotovo nakon ovakvog drugog gola.. Milan je bolji protivnik, to su dokazali u dvije tekme.. Čačiću od svih tekmi zamjeram jedino Salzburg gosti jer tu se moglo više napravit..dečki glavu gore, prvo subota pa sve ostalo.. Ajmo Dinamo
  • blackbully
    4.4k
    U London se ide rekreativno, sa željom da nas ne napune.The Undertaker

    Inače sam uvijek mrzio ovakve izjave, ali sada se slažem s time. Jedina nada je njihova 2. ili 3. postava jer par dana nakon nas igraju sa Arsenalom. Mislim da će veći problem biti naše psihički motivirati...
    Ne daj Bože lošeg rezultata protiv Osijeka pa da totalnu potonu.
  • The Undertaker
    4k
    Na žalost, mislim da nije do motivacije. Mislim da je do velikog pada forme, psihičke i fizičke potrošenosti i pročitane igre. Još ako utakmica u Osijeku bude fizički zahtjevna a vjerovatno hoće, teško ćemo bilo što napraviti. Mi imamo snage za jedno poluvrijeme ozbiljnog nogometa ove razine.
  • Logistika
    1.1k
    Dinamo ima dobru ekipu na okupu,ali nisam ipak više siguran ni koliko bi pomogao trener samo..milanu izlazi Giroud ulazi Origi pojede naše u par primanja lopte...naše izmjene u 4 tekme su donoslie malo,slabo ili ništa...trenutno su trećeplasirane ekipe
    Ajax
    Atl Madrid
    Barcelona
    Sporting
    Salzburg
    Shakhtar
    Sevilla
    Juventus
    E toliko nam ulaganja treba u roster i opet nisi siguran gdje ćeš biti na tablici. Uvijek sam bio mišljenja da je unutar HNL teško sklopiti takvu ekipu. Ali i ovim rosterom zadnje kolo u igri smo za nešto. I probudio sam se opet dojma da smo mogli više,ali da sam neki kladioničar sa strane sve je više manje realno osim prvog kola. Te kvalifikacije nas uvijek pojedu nekako. I fizički,emotivno pa čak i forma nam svake godine u fullu bude to neko zadnje kolo kval,prvo drugo kolo grupe i onda pad,a tada jake ekipe ulaze u pravi ritam. S obzirom da iz cijele lige na euro sceni naši klubovi ne mogu dobiti skoro nikog...teško mi je očekivati iz takve lige da prvak prolazi grupu Lige Prvaka,i to ovako kao neutralac sa strane da gledaš jasno ti je. Ulaganja u nogometu su ogromna,ti ako pogledas trećeplasirane klubove kao obitelji,to su stabilne obitelji,a kod nas ce tek svi u rekonstrukciju i gradnju kuća...svi su klubovi lošiji i igra se lošiji nogomet nego pred par sezona. Sve je to ogledalo lige,s tim da su ova 4 boda kakva je liga još i dobra.
  • SAS1987
    13.4k
    Najviše mi je žao svih onih koje je Dinamo toliko razočarao da su napustili stadion u 70-ti minuti.
  • Papastrumf
    9.5k
    Mene izrazito nervira Čačićev luzerski stav tipa "moramo biti sretni da smo u LP" ili "ovo nam je dobra škola". Nabijem te na te floskule.Imaš nositelje igre koji već 4-5 godina igraju po 15ak europskih utakmica,a ti pričaš o školi i učenju.
    Momčad ne treba takvog trenera. Da se razumijemo, rezultatski je ovo više nego ok polusezona, ali ja sam dosljedan u svome stavu o treneru. Dinamo može i mora na klupi imati puno jača i bolja imena od Čačića, Krznara i Kopića.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Nisam htio sinoc citat nista.. Ovo je podsjetilo na stari Dinamo kako je vecina napisala. Prvo poluvrijeme ajde jos ok, bilo je par dolazaka naprijed, solidnih pokusaja do primljenog gola. Gol opet iz prekida jebem li ga. Nakon toga je bas bilo vidljivo da igraci nisu bili spremni na taj scenarij i da se vise nije znalo ni sta se igra ni gdje se goni. Reakcija na poluvremenu u potpunosti izostala, obicno se poluvrijeme iskoristi za preslagivanje, ali kod nas se to nije dogodilo niti jednom. Ako nam narativ ne ide, neki run & gun u zadnjim minutama s ekipama kvalitativno blize nama ce nekad i upalit. S ekipama vise razine to tako ne ide. Ima sad duga stanka, odradit jos ovo sto je ostalo pa sjest i vidjet jel to stozer s kojim ces nastavit, koga ces prodat, koga dovest.
    Raspad se dogodi, mozda je iznimka. Nasa su sansa bili Shakthar i RBS i oba puta nismo polozili. Ostalo je bonus..
  • Cosey
    434
    Ne znam ni sam kako sam izdržao biti na stadionu od drugog gola do kraja. Ta i domaća protiv West Hama, pristup u pičku materinu.
    Najbolje sumira Indexov naslov kako nas je ovaj pristup vratio deset godina unazad. U ono šugavo, odvratno vrijeme kada je rezultat bio u trećem planu.
  • Benito
    553
    tak mi je žal kaj si otišao
  • NitkoBitan
    11.9k
    Najbolje sumira Indexov naslov kako nas je ovaj pristup vratio deset godina unazad. U ono šugavo, odvratno vrijeme kada je rezultat bio u trećem planu.Cosey

    Cacicev mentalitet gubitnika kojeg mozda nesvjesno presaduje u igrace
  • Benito
    553
    Rekao sam već davno prije, na njegovu sreću a našu nesreću Čačić ima odličnu ekipu koja će ga izvlačit, i to je istina
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.