• Efes Pilsen
    6.7k
    Nisam ni razocaran nego ono.. Rezigniran valjda :lol: 1 penal 4 boda, u kurac sve. Da ga je Pero stavio besmrtan bi bio, da KTC nije imao pomracenje uma.. To je Dinamo.. Nista, vadit se na Milanu.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Da sam gledao na telki Salzburgove kontre bolje bi prosudio, ali meni se iz kuta sjevera cinilo da su nam lagano mogli uvalit 2-3 komada u tim situacijama u 2. poluvremenu. Ne mogu biti nezadovoljan, i dalje sve ovisi o nama.
  • pencilneck
    635
    Kakva gol razlika, gleda se međusobni omjer valjda otkad postoji Uefa.

    Inače nama ni pobjeda nad Milanom ne osigurava prezimljavanje ako Salzburg ne izgubi od Chelseaja, a doma nisu izgubili preko 40 utakmica. U eventualnom trokutu Salzburg-Milan-Dinamo od 7 bodova, mi bismo izvisili zbog najmanje bodova u međusobnim utakmicama.
  • Markelo
    2.5k
    Očekivao sam da će Dinamo doma bit puno bolji. No, zadnjih 15 minuta je djelovalo da bi mogli ostat i bez tog jednog boda. Ovi jure ko bikovi, dal je to do red bulla ili do nečeg drugog ne znam al znam da je to puno bliže onome što igraju ovi najjači klubovi od ovog što igra Dinamo.
  • Efes Pilsen
    6.7k
    to je ono sto smo pisali i prije prve utakmice. Ovi su Bodo na steroidima i s njima smo dobili isto periode igre u kojima smo bili bolji, ali nismo bili konkretni, falilo je zavrsnice. Oni su dobro detektirali da mi padamo zadnjih 15 minuta i tu su bacili malo vise na napad.
  • Jurki
    8.3k
    Nadam se da ce se ono govno švapsko sa fučkom grijat na lučice ove zime i da ce mu Rusi zabit Rusku zastavu u smrznuto dupe. Prokleto govno švapsko poserem mu se na fatherland.
  • Captain America
    13.2k
    Sad sam došo doma, imam samo 2 misli.

    Prva je pitanje za maligna goveda u UEFAi hoće li nama poslat Hercegovca da sudi s Milanom. Nakon ovoga večeras očito je da nisu samo naši suci intelektualno u spektru srednje teške mentalne retardacije.

    Druga je samo još jedna potvrda da je Ante bio u pravu kad je tražio beka. Večeras je mogo Ljubu gurnut u sredinu kad je kapetan pao oko 60. bez curenja u obrani.

    PS

    Svaka čast grupi. Svaki klub bi bio presretan s takvim navijačima.
    s0ilmpwq6xe727o9.jpg
  • Majki2111
    2.6k
    Svaka čast grupi. Svaki klub bi bio presretan s takvim navijačima.Captain America

    Loše navijanje sjevera danas. Svaki put kad sam okrenuo glavu bilo je pojedinaca koji ne navijaju. Loše.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Ne mogu biti pametan nakon ove utakmice. Nisu bili bolji da omjer bodova bude 4:1, jednostavno im se sve posložilo.

    Ivanušec večeras odigrao tragično.
    Možda je falilo malo hrabrosti i ranije uvesti bočkaja i baturinu.

    Pred kraj utakmice ide nekakva svijeća ka moharramiju i jednostavno znam da je neće dobro primiti. čovjek baš ima problema sa tim loptama.
  • Markelo
    2.5k
    Bodo je bio u fazi kad još podižeš formu pa tu očekivano nisi bio na razini, no sad smo već u 10 mjesecu, odgodili smo Hnl za vikend a igrači padaju kao kruške od umora? Jbg, nećeš uvijek zabit u 10 minuti iz prve šanse pa igrat bunkericu do kraja.
  • Salva
    2.3k
    Defnitivno najlošije navijanje Sjevera ove sezone.

    Za Milan imam jako dobar osjećaj.

    Kad se sve zbroji, u ova četiri kola ja dečkima ne mogu previše zamjeriti, u niti jednoj utakmici nismo bili totalno nadigrani i miljama smo ispred onog “Europskog” Dinama od prije 4-5 sezona.
  • Krizy
    35.1k
    Mrzim nogomet
    Ajmo dobit taj Milan :pray:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.